Goriva Q Max

Izberite naša najboljša goriva do sedaj. Nova generacija goriv Q Max vam z inteligentnimi molekulami in tehnologijo čiščenja Dual Action Technology prinaša še več moči in popolno zaščito motorja. Zdaj z evropskim certifikatom kakovosti EQTM!

POIŠČITE BENCINSKI SERVIS PREBERITE VEČ O CERTIFIKATU EQTM

Dual Action Technology za napredno zaščito motorja

Do 50 kilometrov več na rezervoar

Popolna zaščita ključnih motornih delov

Še nižje emisije in manj trdnih delcev v izpuhu

Manj penjenja za dodatne 4 litre v rezervoarju

Q Max 100

Q Max iQ Diesel

VEČ O GORIVU

Q Max Diesel

VEČ O GORIVU

Q Max LPG avtoplin

VEČ O GORIVU

Naša najboljša goriva do sedaj

Ista črpalka, še boljše delovanje

Motorji pod pokrovom naših vozil se vse bolj spreminjajo. Nova generacija sodobnih bencinskih in dizelskih motorjev zato zahteva sodobna goriva, ki bodo njihovo delovanje še nadgradila – za večjo zanesljivost, več kilometrov in okolju prijaznejšo vožnjo.

Ker vemo, da lahko najboljše rezultate dosegamo le z najboljšimi gorivi, smo prenovili našo družino visokokakovostnih goriv Q Max. Kot prvi v regiji vam sedaj ponujamo goriva z inteligentnim delovanjem, ki ga zagotavlja Dual Action Technology. Nova generacija goriv Q Max tako hitro in skoraj v popolnosti zaščiti vaš motor pred izgubo moči in odzivnosti, ob stalni uporabi pa boste lahko z eno polnitvijo rezervoarja prevozili tudi do 50 kilometrov več!

Novo generacijo Q Max goriv natočite na enem izmed več kot 330 Petrol bencinskih servisov v Sloveniji ali na naših bencinskih servisih v tujini.