Petrol ponudba hrane

Kruli po želodcu? Ustavite se na Petrolu! Vašo lakoto potešimo z bogato ponudbo sendvičev vseh vrst in s sveže pripravljenimi obroki Fresh: slastnimi hamburgerji, dišečo pico in še in še. Tudi, ko se vam najbolj mudi.

Ko obiščete Petrol, z ukrepi skrbimo za vašo in našo varnost.

Preberite kako

Sendviči za čisto vsak okus

Ko vas na poti zagrabi lakota, se po okusno okrepčilo ustavite na Petrolu. Čaka vas pestra ponudba svežih in pakiranih sendvičev, ki bo zadovoljila še tako zahtevne brbončice.

Sveže pripravljena hrana Fresh

Slastno, lahko in sveže. Oglasite se po svežo pico, slasten hamburger, hot dog, toast, rogljiček, Fresh solato, sveže stisnjen sok ali vitaminov pol smoothie. Samo iz najboljših sestavin.

Priigrajte si popust na slasten sladoled!

Ker želimo, da je vsak postanek na Petrolu sladko doživetje, vam v vročem poletju ponujamo odlično in denarnici prijazno osvežitev. Odigrajte zanimivo spletno igrico in si priigrajte slastne popuste na slastne sladolede iz naše bogate ponudbe. Tudi do 20 %!

In ker se pri nas vsak postanek splača, se boste hkrati uvrstili še v nagradno igro, kjer bomo v začetku avgusta in septembra izžrebali:

  • 1x Pametna zapestnica Chameleon BW26, črna
  • 1x Steklenica Puro ICON termo, nerjaveče jeklo, 500 ml, zelena
  • 1x Steklenička EQUA Koala, plastična BPA FREE, 600 ml

Pravila sodelovanja lahko preverite tukaj.

Druge dobrote iz prodajnih polic

Vas bolj mika čokolada ali vrečka čipsa? Na naših prodajnih policah najdete tudi tovrstne prigrizke. Zraven pa še sveže sezonsko sadje, slaščice, sladoled in vrsto drugih dobrot.