PETROL, VAŠ
NAJBOLJŠI
POSLOVNI PARTNER

Industrijskim, storitvenim in drugim podjetjem, javnemu sektorju, mestom in lokalnim skupnostim nudimo bogat nabor kakovostnih, stroškovno učinkovitih in okolju prijaznih poslovnih rešitev.

Preverite sklope rešitev

CELOVITE REŠITVE ZA
VAŠE POSLOVANJE

V Petrolu na enem mestu soustvarjamo razvoj mest in lokalnih skupnosti, javnega sektorja, industrije ter malih in velikih podjetij.

Naše poslovne rešitve obsegajo proizvodnjo, distribucijo in dobavo energije, za učinkovitost pa je poskrbljeno z individualnimi rešitvami za izboljšanje rabe energije in gospodarno upravljanje infrastrukturnih sistemov.

Za nemoteno poslovanje naših partnerjev poskrbi še ponudba kakovostnih produktov in storitev za službena in gospodarska vozila, industrijske procese in drugo, ki s prepričljivimi rezultati pomaga do izboljšane ekonomike ter energetskih, snovnih in drugih prihrankov.

POIŠČITE POSLOVNO REŠITEV

Postanite Petrolov dobavitelj

Bi radi svoje izdelke in storitve ponujali v naši razvejani prodajni mreži, ki pokriva celotno Slovenijo? Brezplačno se prijavite v Petrolov spletni račun SAP Ariba®! V njem spremljajte vse naše razpise in povpraševanja ter že v nekaj klikih oddajte svojo ponudbo in nato sledite komunikaciji s Petrolom. Za enostavno in pregledno partnerstvo.

PRIJAVITE SE V SAP Ariba®     KONTAKTIRAJTE NAS

Ariba
Postanite naš partner v projektih prihrankov energije

Petrol je v Sloveniji zavezanec za doseganje prihrankov energije pri končnih odjemalcih, s čimer prispevamo k zniževanju rabe energije in zmanjševanju ogljičnega odtisa slovenskega gospodarstva, javnega sektorja in gospodinjstev. 

Postanite naš partner v projektih realizacije prihrankov energije, ki se dosežejo z izvajanjem energetskih storitev in ukrepov za povečanje energetske učinkovitosti pri končnih odjemalcih skladno s predpisi.

Pišite nam