IR paneli

Za dogrevanje ali ogrevanje svojih prostorov uporabite elegantno rešitev z infrardečimi (IR) paneli. IR paneli so energetsko učinkovita, varna in udobna rešitev za ogrevanje in dogrevanje vašega doma.

PREVERITE PONUDBO

Ugodno Petrol financiranje brez obresti in brez pologa, do 5 let

Strokovno energetsko svetovanje in ogled na domu

Akcijska cena dobave Petrol Elektrike

Energetsko učinkovita in varčna rešitev

Sodobna oblika ogrevanja

IR paneli so sodobna oblika ogrevanja. Omogočajo nastavljanje želene temperature v vsakem prostoru posebej in s tem večje udobje ter bolj učinkovito rabo energije in nižje stroške. Letni prihranek pri uporabi IR panelov je v primerjavi z ogrevanjem na kurilno olje od 40 % do 65 %.

IR paneli ne zahtevajo rednega vzdrževanja, kar prinaša dodaten prihranek, izkoristek pretvorbe električne v toplotno energijo pa je več kot 98 %. Toplotne razlike med stropom in tlemi so minimalne, od 1 do 2 °C, medtem ko so pri klasičnem ogrevanju 4–6 °C.

Nižja cena elektrike ob nakupu IR panelov

Ste vedeli, da lahko izberete energetsko učinkovito in udobno rešitev za ogrevanje vašega doma, hkrati pa še prihranite pri mesečnem računu za električno energijo? Ob nakupu vsaj treh IR panelov pri Petrolu lahko namreč uživate v ugodnejši ceni dobave električne energije! Zagotavlja vam jo Petrol Elektrika, ki za vas poskrbi tudi, ko se vaša akcijska ponudba izteče.

Primerni za vsak prostor

IR paneli so različnih vrst, velikosti in moči, zato boste z lahkoto našli primerno kombinacijo za vaš dom. Namestite jih lahko na strop ali steno in jih uporabite kot dekorativne elemente svojega doma.

Za ljubitelje modernega dizajna bodo še posebej zanimivi stekleni IR paneli, ki jih ponujamo v različnih barvah – naročite svojo najljubšo iz naše barvne sheme. Na standardne modele IR panelov lahko tudi natisnete izbrano fotografijo ali pa svojo umetniško žilico na panel zlijete z akrilnimi barvami, ter tako svoj dom popestrite z lastno umetnino. Na voljo so tudi IR paneli – ogledala, ki jih lahko namestite v kopalnici, predsobi ali kateremkoli drugem prostoru, saj za delovanje potrebujete le priklop na gospodinjsko vtičnico.

Naravna in prijetna toplota

Si predstavljate, da bi v domu lahko vedno ustvarili topel občutek sonca? Toplota, ki jo oddajajo IR paneli je podobna sončni, zato je prijetna in ustvarja dobro počutje. Medtem ko drugi klasični ogrevalni sistemi ogrevajo zrak, z IR paneli ogrejete zidove in predmete v neposredni bližini. Ti nato oddajajo toploto v prostor, hkrati pa ostajajo suhi, zato se na zidovih ne pojavljata vlaga ali plesen. Drugačen način ogrevanja pomeni tudi manjše kroženje prahu po prostoru.

Ponudba IR panelov

Kontaktirajte nas

Energetski center Petrol

BTC City Ljubljana – Hala 3
Šmartinska 152, 1000 Ljubljana

Delovni čas:
Pon - pet: 10:00 - 18:00
Sob: 10:00 - 15:00
Nedelje in prazniki: zaprto