Petrol Travel

Na Petrol se odpravite po smučarske vozovnice za slovenska in tuja smučišča, darilne bone, kupone 1nadan in Kuponko ter mednarodne vozovnice različnih ponudnikov: Nomago, Flixbus in GoOpti.

Vsa ponudba na enem mestu

Lokacije po vsej Sloveniji

Možnost plačila z mobilno denarnico mBills

Pomembno obvestilo! Vse imetnike neizkoriščenih vrednotnic za smučarske polete v Planici, naprošamo, da si preberejo vse pomembne informacije glede vračila dobroimetja: Obvestilo imetnikom neizkoriščenih vrednotnic za smučarske polete v Planici

Darilni boni, darilne kartice in darilni paketi

Ste povabljeni na praznovanje rojstnega dne in ne veste, s čim bi obdarili slavljenca? Nič za to! Na poti na zabavo se ustavite na Petrolovem prodajnem mestu in darilo izberite kar tam, v obliki darilnega bona za hotele in wellness programe ali izlete in adrenalinska doživetja.

Smučarske vozovnice

Na prodajnih mestih Petrol si lahko zagotovite cenejše smučarske vozovnice za izbrana smučišča. Ponujamo vam ugodne predprodaije cene in pestro ponudbo, ki jo vseskozi dopolnjujemo.

Turistični aranžmaji in doživetja

Potrebujete kratek oddih od napornega vsakdana ali pa le preživeti atraktiven in zabaven dan v družbi najdražjih? Preverite ugodno ponudbo namestitev, adrenalinskih doživetij, družinskih izletov ter wellness storitev.

Kuponi 1nadan in Kuponko

Kupone 1nadan in Kuponko z velikimi popusti za izdelke in storitve lahko na Petrolovih prodajnih mestih dobite v le treh enostavnih korakih brez registracije:

  1. Na spletni strani 1nadan oz. Kuponko ali na 1nadan oz. Kuponko KIOSKU izberete ponudbo ter si zapomnite njeno kodo.
  2. Izbrano kodo povejte prodajalcu in izvedite nakup kupona. Nakup je možen z gotovino in vsemi plačilnimi karticami.
  3. Prevzemite kupon, ki vam ga natisne prodajalec, in že ga lahko koristite pri ponudniku.

Mednarodne vozovnice

Mednarodni prevozi

Na Petrol se odpravite po vozovnice do bližnjih letališč in mest širom Evrope. Do izbrane destinacije vas zapeljejo Flixbus, Nomago ali GoOpti, za kar najugodnejši prevoz z najbolj enostavno rezervacijo kart.