Petrol Travel

Na Petrol se odpravite po smučarske vozovnice za slovenska in tuja smučišča, darilne bone, kupone 1nadan in Kuponko ter mednarodne vozovnice različnih ponudnikov: Nomago, Flixbus in GoOpti.

Vsa ponudba na enem mestu

Lokacije po vsej Sloveniji

Možnost plačila z mobilno denarnico mBills

Smučarske vozovnice

Da vam ne bo potrebno stati v vrsti na smučiščih, se po smučarske vozovnice odpravite kar na prodajna mesta Petrol. Ponujamo vam pester nabor smučišč, tako slovenskih, kot tujih. Za vas smo pripravili ugodne cene, dodatno pa jih lahko znižate še s koriščenje Zlatih točk.

Darilni boni

Ste povabljeni na praznovanje rojstnega dne in ne veste, s čim bi obdarili slavljenca? Nič za to! Na poti na zabavo se ustavite na Petrolovem prodajnem mestu in darilo izberite kar tam, v obliki darilnega bona za hotele in wellness programe ali izlete in adrenalinska doživetja.

Kuponi 1nadan in Kuponko

Kupone 1nadan in Kuponko z velikimi popusti za izdelke in storitve lahko na Petrolovih prodajnih mestih dobite v le treh enostavnih korakih brez registracije:

  1. Na spletni strani 1nadan oz. Kuponko ali na 1nadan oz. Kuponko KIOSKU izberete ponudbo ter si zapomnite njeno kodo.
  2. Izbrano kodo povejte prodajalcu in izvedite nakup kupona. Nakup je možen z gotovino in vsemi plačilnimi karticami.
  3. Prevzemite kupon, ki vam ga natisne prodajalec, in že ga lahko koristite pri ponudniku.

Mednarodne vozovnice
Mednarodni prevozi

Na Petrol se odpravite po vozovnice do bližnjih letališč in mest širom Evrope. Do izbrane destinacije vas zapeljejo Flixbus, Nomago ali GoOpti, za kar najugodnejši prevoz z najbolj enostavno rezervacijo kart.

Mednarodni prevozi