Informativni izračun in naročilo kurilnega olja

Naročite v mojem petrolu Naročite po telefonu
Nakup, ki se splača

Vsi si želimo udobnega in toplega doma, ki nam nudi varno zavetje tudi v najhladnejših dneh. Petrolovo PRIMA kurilno olje je prijazno denarnici in odporno na še tako nizke temperature, odlično pa se odreže tudi ko gre za zanesljivost delovanja. Optimalnejša poraba omogoča večji izkoristek energenta in daljšo življenjsko dobo vaših ogrevalnih naprav, edinstvena kemijska formula pa zagotavlja nižje emisije in večjo prijaznost do okolja.

Še več: vsak nakup kurilnega olja bo članom Petrol kluba prinesel tudi Zlate točke. Te lahko unovčite za nižji račun Petrol Elektrike in Zemeljskega plina ter številne druge ugodnosti in popuste.

Več o kurilnem olju na Petrolu

Najbolj zanesljiva dobava

V Petrolu smo z neprekosljivo regijsko prisotnostjo in več kot 70-letno zgodovino prava izbira, ko gre za nakup nečesa tako ključnega, kot je kurilno olje, ki ogreva vaš dom.

Naša razvejana prodajna mreža vam zagotavlja široko dostopnost kurilnega olja, vedno ugodne cene, prijazne prodajne pogoje in kar najhitrejši čas dobave. Poleg odlične storitve vam v Petrolu nudimo še strokovno pomoč ter z nasveti pomagamo pri najbolj optimalni uporabi vašega ogrevalnega sistema.