Petrol raziskovalni panel

Vaše mnenje šteje. Prijavite se v raziskovalni panel in sooblikujte prihodnost Petrola.

PRIDRUŽITE SE PANELU Preverite rezultate panela

Pridružite se Petrol raziskovalnemu panelu 

  • Sodelujte s predlogi.
  • Podajte svoje mnenje.
  • Zaupajte nam svoje želje.
  • Prispevajte k boljši ponudbi Petrola.

Pridružite se skupnosti Petrolovih strank, ki sodelujejo v raziskavah o Petrolu, prispevajte k še boljši ponudbi produktov in storitev ter sooblikujte prihodnost Petrola. Vaše sodelovanje bomo nagradili z Zlatimi točkami.

Raziskovalni panel

Kaj je Petrol raziskovalni panel?

Petrol raziskovalni panel je skupnost članov Petrol kluba, ki sodelujejo v raziskavah o Petrolu ter s svojimi predlogi, mnenji in željami prispevajo h konstantnemu izboljševanju produktov in storitev. Sodelovanje v raziskavah poleg Zlatih točk prinaša tudi ekskluzivni vpogled v novosti, ki še niso na trgu.

Sodelovanje v raziskavah

Kdo lahko sodeluje v raziskavah?
V posameznih raziskavah lahko sodelujejo le izbrani člani Petrol raziskovalnega panela. Vabila prejmejo na svoj elektronski naslov, ki so ga Petrolu zaupali za namen sodelovanja.

Kako sodelujem?
Izpolnite kratek uvodni vprašalnik in se pridružite rastoči skupnosti članov Petrol raziskovalnega panela. Po uspešni prijavi vas bomo preko elektronskega sporočila povabili k sodelovanju v posameznih raziskavah.

Raziskovalni panel
Rezultati panelov

Rezultati raziskav

Rezultati panelov

S svojimi mnenji in predlogi ponudbo Petrolovih izdelkov in storitev oblikujete prav člani Petrol raziskovalnega panela. Rezultat je ponudba, ki kar najbolj ustreza željam in potrebam strank. Vas zanima kako ste nam pomagali? Preverite rezultate panela!

Kako se prijavim v panel?

Za sodelovanje v raziskavah Petrol raziskovalnega panela je potrebno članstvo v Petrol klubu.
Če ste že član Petrol kluba, le izpolnite pristopni vprašalnik in postanite sooblikovalec Petrolove ponudbe. Še niste član Petrol kluba, a bi se želeli pridružiti pomembni skupnosti Petrolovih strank?
Pridobite Petrol klub kartico zvestobe še danes. Zdaj s preprostim spletnim naročilom.

Naročite kartico zvestobe

Član Petrol kluba postanete v nekaj minutah. Takoj ko pridobite številko svoje Petrol klub kartice, se lahko vpišete v našo skupnost zvestih članov Petrol raziskovalnega panela.
 

Izpolnite pristopni vprašalnik

Potek raziskav

Raziskave potekajo preko spleta, član pa prejme vabilo k sodelovanju na svoj elektronski naslov. Vsak mesec poteka vsaj ena raziskava, vendar ne več kot dve. 

Sistem nagrajevanj