Program zvestobe Petrol klub

Kupi. Natoči. Prihrani. Natočite visokokakovostno gorivo in nakupite vse potrebno za vas, vaše vozilo in dom ter prihranite s popusti na skrbno izbrane izdelke in storitve. V Petrolu se zvestoba splača.

Preverite možnosti članstva Prelistajte Petrol klub katalog

Popusti, nagrade in presenečenja

Nižji računi Petrol Elektrike in Zemeljskega plina

Najboljše cene in sezonski artikli

Vsak dan, vsak evro šteje

Ko se ustavite na Petrolu v Sloveniji ali v tujini boste za vsak natočen evro goriva prejeli 1 Zlato točko.

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak evro, oba pa se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. Natočite visokokakovostno gorivo iz naše družine Q Max in prejmite Zlate točke; uživajte v boljši moči motorja in nižji porabi, nakupite vse potrebno za energije poln vsakdan ter pri tem z Zlatimi točkami izdatno prihranite.

Priklopite se na gorivo, elektriko, kavo ali smoothie ter se pustite še dodatno presenečati in obdarovati.

Odkrijte svet zlata vrednih ugodnosti

Nagrade za obisk Petrola

Vsem, ki nas redno obiskujete, podarimo sezonske izdelke iz naše ponudbe.

PREBERITE VEČ

Nižji računi energentov

Zlate točke po izteku akcijske cene unovčite za nižjo ceno elektrike in plina.

PREBERITE VEČ

Gratis Petrol napitki

Za popite smoothije Fresh ali kave Na poti vas nagradimo z brezplačnim napitkom.

PREBERITE VEČ

Izdelki za 0 ali 1 €

V akciji "To pa je cena!" vam je nabor izdelkov na voljo za 1 €, v akciji "To pa ni cena!" pa kar brez doplačila.

PREBERITE VEČ

Sodelovanje v nagradnih igrah

V Petrol klubu za svoje zveste člane velikokrat organiziramo nagradne igre z bogatimi nagradami.

PREBERITE VEČ

Top z Zlatimi točkami

V naši spletni trgovini boste člani Petrol kluba našli številne skrbno zbrane izdelke in storitve po izjemno ugodni ceni.

Digitalno in pametno do vseh prednosti članstva

Preprost pregled prejetih ugodnosti

V Mojem Petrolu preverite število svojih Zlatih točk in nabor ugodnosti, ki so vam na voljo.

PREBERITE VEČ

Priročno nabiranje točk in plačevanje storitev

Z aplikacijo Na poti plačujte gorivo, kavo, avtopranje in Fresh ter prek telefona zbirajte Zlate točke.

PREBERITE VEČ

Zbiranje točk z družino in prijatelji

Zlate točke zbirajte pametno. Prejemajte jih tudi za nakupe, ki jih opravijo prijatelji ali družinski člani.

PREBERITE VEČ

OBVESTILO

Obvestilo za imetnike Petrol klub plačilne kartice zvestobe

Obveščamo vas, da je z dnem 11.9.2020 v veljavo stopila in bila na spletni strani družbe Petrol d.d., Ljubljana www.petrol.si objavljena nova različica Splošnih pravil uporabe Petrol klub plačilne kartice zvestobe (v nadaljevanju: Splošna pravila ), ki se bo pričela uporabljati v roku trideset (30) dni od dne objave, tj. z dnem 11. 10. 2020.

Splošna pravila Petrol klub plačilne kartice zvestobe so bila zaradi sprememb pri postopku razdruževanja kartic, definiranja dobroimetja, definiranja pogojev za pridobivanje dodatnih ugodnosti in sodelovanja v nagradnih igrah, pridobivanja mnenja o nakupni izkušnji in dopolnitve področja obdelav osebnih podatkov spremenjena v 1., 2., 3., 6. in 8. poglavju. Ker navedeno predstavlja zgolj povzetek sprememb Splošnih pravil Petrol klub plačilne kartice zvestobe, vam priporočamo in vas vabimo, da se v vsakem primeru seznanite s celotno vsebino nove različice Splošnih pravilih, kot je bila objavljena na spletni strani www.petrol.si.

V kolikor s spremembami ne soglašate, imate skladno z 41. členom pravico do odstopa od pogodbe.

Izjavo o odstopu od pogodbe lahko podate z odpovednim rokom 30 dni in ob upoštevanju preostalih določil 41. člena Splošnih pravil , pisno na elektronski poštni naslov: podpora.strankam@petrol.si ali po navadni pošti na naslov Petrol d.d., Ljubljana, Podpora strankam, Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana, in sicer najkasneje v roku trideset (30) dni po tem, ko nova Splošna pravila stopijo v veljavo.

Za več informacij nam pišite na podpora.strankam@petrol.si ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 22 31.

OBVESTILO
 

Obvestilo za imetnike Petrol klub kartice zvestobe

Obveščamo vas, da je z dnem 16.9.2020 v veljavo stopila in bila na spletni strani družbe Petrol d.d., Ljubljana www.petrol.si objavljena nova različica Splošnih pravil uporabe Petrol klub kartice zvestobe (v nadaljevanju: Splošna pravila PKKZ -link), ki se bo pričela uporabljati v roku petnajstih (15) dni od dne objave, tj. z dnem 1. 10. 2020.

Splošna pravila PKKZ so bila zaradi razširitve možnosti naročanja Petrol klub kartice zvestobe, sprememb pri postopku razdruževanja kartic, definiranja dobroimetja in maksimalnega zneska na kartici, definiranja pogojev za pridobivanje dodatnih ugodnosti in sodelovanja v nagradnih igrah, pridobivanja mnenja o nakupni izkušnji, uporabe kartice na drugih teritorijih in dopolnitve področja obdelav osebnih podatkov spremenjena v 2., 3., 8., 11., 12. in 24. členu. Ker navedeno predstavlja zgolj povzetek sprememb Splošnih pravil PKKZ vas pozivamo, da se v vsakem primeru seznanite s celotno vsebino nove različice Splošnih pravilih PKKZ, kot je bila objavljena na spletni strani www.petrol.si.

Zaradi spremembe Splošnih pravil PKKZ, v kolikor s spremembami ne soglašate, imate upoštevaje 21. člen trenutno uporabnih Splošnih pravil PKKZ pravico do odstopa od sklenjene Pogodbe za imetništvo Petrol klub kartice zvestobe.

Izjavo o odstopu od pogodbe lahko brez odpovednega roka, brez pogodbene kazni ter brez dodatnih stroškov podate pisno na elektronski poštni naslov: podpora.strankam@petrol.si ali po navadni pošti na naslov Petrol d.d., Ljubljana, Podpora strankam, Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana, in sicer v roku petnajstih (15) dni po tem, ko nova Splošna pravila stopijo v uporabo.

Za več informacij nam pišite na podpora.strankam@petrol.si ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 22 31.