Program zvestobe Petrol klub

Pri Petrolu se zvestoba splača. Člani Petrol kluba ste za svoje nakupe nagrajeni s popusti na skrbno izbrane izdelke ter vedno nizkimi računi elektrike in zemeljskega plina.

Včlanite se v Petrol klub

Zlate točke za popuste in brezplačne izdelke

Nižji računi Petrol Elektrike in Zemeljskega plina

Ugodni nakupi iz Petrol klub kataloga

Preprosto upravljanje z Zlatimi točkami

Kaj je Petrol klub?

Petrol klub je program zvestobe, v katerem vas za vaše zaupanje in nakupe na Petrolu nagradimo z Zlatimi točkami. Te lahko zamenjate za številne skrbno izbrane ugodnosti in popuste iz naše bogate ponudbe, ekskluzivno na voljo samo za vas. Zlate točke vam podarimo za vsak evro nakupa na Petrolu, tudi točenje goriva in plačilo Petrol energentov.

Za 1 € prejmete 1 Zlato točko, ob nakupu izbranih prehrambnih in avtomobilskih izdelkov pa kar 5 Zlatih točk. Stanje svojih točk in ugodnosti, ki so vam na voljo, lahko vedno zlahka preverite v uporabniškem portalu ali aplikaciji Moj Petrol ter v aplikaciji Na poti.

Še več: Zlate točke lahko zbirate tudi z družino ali prijatelji, za še večje popuste in nagrade!

Svet zlata vrednih ugodnosti

Nižji račun elektrike in zemeljskega plina

Ste vedeli, da lahko z nakupi na Petrolu poskrbite tudi za ugodne cene Petrol Elektrike in Zemeljskega plina? Svoje Zlate točke lahko po izteku akcijske ponudbe vedno unovčite za nižje mesečne račune Petrol energentov.

Znižajte račun elektrike
Ugodni nakupi iz Petrol klub kataloga

Nizke cene, velika izbira in vedno atraktivna, sezonska ponudba. V Petrol klub katalogu boste našli številne skrbno zbrane izdelke in storitve po izjemno ugodni ceni. Imetniki Petrol klub plačilne kartice zvestobe boste lahko svoje nakupe plačali z zamikom, kot člane naše plačilne družine zvestobe pa vas čakajo še dodatni, neverjetni popusti.

Prelistajte katalog
Najboljše cene izdelkov in storitev

Zlate točke lahko člani Petrol kluba unovčite tudi za cenejše nakupe v naši spletni trgovini eShop, v servisnih delavnicah TipStop Vianor ter na vseh naših prodajnih mestih. Ob nakupu izbranih izdelkov in storitev uživajte še v številnih ugodnostih, pripravljenih samo za vas, od plačila na obroke do brezplačnega zavarovanja.

Preverite vse akcije