Program zvestobe Petrol klub

Pri Petrolu se zvestoba splača. Člani Petrol kluba ste za svoje nakupe nagrajeni s popusti na skrbno izbrane izdelke ter vedno nizkimi računi elektrike in zemeljskega plina.

Včlanite se v Petrol klub Petrol klub katalog

Zlate točke za popuste in brezplačne izdelke

Nižji računi Petrol Elektrike in Zemeljskega plina

Ugodni nakupi iz Petrol klub kataloga

Preprosto upravljanje z Zlatimi točkami

Kaj je Petrol klub?

Petrol klub je program zvestobe, v katerem vas za vaše zaupanje in nakupe na Petrolu nagradimo z Zlatimi točkami. Te lahko zamenjate za številne skrbno izbrane ugodnosti in popuste iz naše bogate ponudbe, ekskluzivno na voljo samo za vas. Zlate točke vam podarimo za vsak evro nakupa na Petrolu, tudi točenje goriva in plačilo Petrol energentov.   

Za 1 € prejmete 1 Zlato točko. Stanje svojih točk in ugodnosti, ki so vam na voljo, lahko vedno zlahka preverite v uporabniškem portalu ali aplikaciji Moj Petrol ter v aplikaciji Na poti.

Še več: Zlate točke lahko zbirate tudi z družino ali prijatelji, za še večje popuste in nagrade!

Včlanite se v našo družino zvestobe – naročite svojo plačilno ali navadno Petrol klub kartico. Zadnjo kar na spletu! 

Svet zlata vrednih ugodnosti

Obiski Petrola vam lahko prinesejo še dodatne nagrade

Vsem imetnikom navadne Petrol klub kartice, ki nas obiščete vsaj trikrat na mesec, za vašo zvestobo podarimo še sezonske izdelke iz naše ponudbe. Vas zanima? Obiščite nas vsaj devetkrat v treh mesecih, s skupnimi nakupi v višini vsaj 250 €, pred tem pa še uredite svoja soglasja v Mojem Petrolu. 

PREBERITE VEČ

Nabor izdelkov za 0 € in 1 €

Člani Petrol kluba lahko svoje Zlate točke zamenjate tudi za bogat nabor izdelkov iz naše bogate ponudbe, ki so vam na voljo že za 1 € ali celo za 0 €. Poiščite jih na vseh Petrolovih prodajnih mestih.

PREBERITE VEČ

Vsak sedmi Fresh smoothie zastonj

Ljubitelji zdravih in svežih smoothie napitkov, pozor! V Petrolu je 6 včasih lahko enako 7. Člane kluba za 6 popitih smoothijev iz programa Fresh nagradimo z brezplačnim sedmim smoothiejem.

PREBERITE VEČ

Žreb za najbolj zaželene vstopnice

Vas mika že zdavnaj razprodan koncert ali prireditev? Morda se ravno vam nasmehne sreča! Vsake tri mesece najzvestejše člane Petrol kluba, ki so obenem odjemalci Petrol Elektrike ali Zemeljskega plina, povabimo v žreb vstopnic iz nabora športnih, glasbenih in zabavnih dogodkov na voljo v ponudbi Petrol Ticket.

PREBERITE VEČ

Nižji račun elektrike in zemeljskega plina

Ste vedeli, da lahko z nakupi na Petrolu poskrbite tudi za ugodne cene Petrol Elektrike in Zemeljskega plina? Svoje Zlate točke lahko po izteku akcijske ponudbe vedno unovčite za nižje mesečne račune Petrol energentov.

ZNIŽAJTE RAČUN ELEKTRIKE

Ugodni nakupi iz Petrol klub kataloga

Nizke cene, velika izbira in vedno atraktivna, sezonska ponudba. V Petrol klub katalogu boste našli številne skrbno zbrane izdelke in storitve po izjemno ugodni ceni. Imetniki Petrol klub plačilne kartice zvestobe boste lahko svoje nakupe plačali z zamikom, kot člane naše plačilne družine zvestobe pa vas čakajo še dodatni, neverjetni popusti.

PRELISTAJTE KATALOG

 Do ugodnosti in popustov tudi med oddihom

Na vašo kartico zvestobe vam Zlate točke zapišemo tudi za nakupe na Petrolovih bencinskih servisih v tujini – na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, v Srbiji, Črni gori in na Kosovem. Zbrane točke unovčite, ko se vrnete domov.

Za 1 € nakupa v tujini vam podarimo 1 Zlato točko:

  • Hrvaška: 1 € = 7 HRK
  • BiH: 1 € = 2 BAM
  • Srbija: 1 € = 100 RSD
  • Črna gora: 1 € = 1 €
  • Kosovo: 1 € = 1 €