HipShop, vse na enem mestu

Od kavice na poti do sveže pripravljene hrane, galanterije in nakupa vstopnic, v raznoliki ponudbi Petrolovih prodajaln HipShop najdete prav vse, kar potrebujete.

POIŠČITE NAJBLIŽJI HipShop

Hitro dostopne lokacije po vsej Sloveniji

200+ prodajnih mest

Bogata ponudba izdelkov in storitev

Daljši odpiralni čas

Bogata ponudba izdelkov

Pobrskajte med raznolikim naborom revij in knjig, kozmetike in izdelkov za osebno nego, tobaka, daril in darilnih bonov, telefonov in drugih tehničnih naprav. Postrezite si s pekovskim pecivom, svežim sezonskim sadjem, pakiranimi delikatesnimi izdelki, slaščicami, sladoledom in osvežilnimi pijačami.

Vsi nakupi na Petrolu prinašajo Zlate točke, te pa popuste na izbrane izdelke in storitve.

Privoščite si najboljšo Kavo na poti

Radi spijete dobro kavo? Privoščite si jo kar spotoma, v HipShopu, ko se ustavite zaradi goriva ali na kratek počitek. Vrhunsko kakovost Kave na poti dokazuje več kot 15.000 skodelic dnevno, ki jih med svojo potjo spijejo obiskovalci naših prodajnih mest.

Lačni? Za vas poskrbi Fresh

Za hranilen obrok tudi ko se vam najbolj mudi poskrbi izbor sveže pripravljenih prigrizkov, sendvičev, sokov in solat Fresh. V naši raznovrstni ponudbi bo vsak našel nekaj po svojem okusu: od slastnih hamburgerjev, solat in okusnih sendvičev do sveže stisnjenih sokov in osvežilnih smoothijev.

Široka paleta dodatnih storitev

Preverite še našo dodatno ponudbo, ki vključuje vse od plačila računov, nakupa vstopnic in vplačila športnih stav in iger Loterije Slovenija do darilnih bonov in kuponov ugodnosti, poštnih storitev, razvijanja fotografij, tiskanja dokumentov in še mnogo več.