HipShop, vse na enem mestu

Od kavice na poti do sveže pripravljene hrane, galanterije in nakupa vstopnic, v raznoliki ponudbi Petrolovih prodajaln HipShop najdete prav vse, kar potrebujete. Vse dni v tednu – tudi ob nedeljah!

POIŠČITE NAJBLIŽJI HipShop Izberite HIP nakupe

Hitro dostopne lokacije po vsej Sloveniji

158 prodajnih mest

Bogata ponudba izdelkov in storitev

Daljši odpiralni čas

Ko obiščete Petrol, z ukrepi skrbimo za vašo in našo varnost.

Preberite kako

Bogata ponudba vse dni v tednu

Ko vam zmanjka kruha, mleka, olja, toaletnega papirja ali drugih osnovnih potrebščin, se odpravite na Petrol. Za vas smo tu vse dni v tednu – tudi ob nedeljah. Izdelke naročite v aplikaciji Na poti in čez 30 minut na izbranem Petrolu le še prevzemite. Vaše naročilo vam prinesemo do avtomobila.
   

Pobrskajte še med raznolikim naborom revij in knjig, kozmetike, tobaka, darilnih bonov in tehničnih izdelkov. Postrezite si s svežim sezonskim sadjem, pakiranimi delikatesnimi izdelki, slaščicami, sladoledom in osvežilnimi pijačami. Vsi nakupi na Petrolu vam prinašajo Zlate točke, te pa popuste na izbrane izdelke in storitve.

Hip nakupi

Izdelke naročite vnaprej in jih na izbranih prodajnih mestih le še prevzemite. Naročilo pripravimo v 30 minutah in ob vašem prihodu dostavimo do avta.  

Ne čakajte po nepotrebnem. Uporabite mobilno aplikacijo Na poti, ki vam s Hip nakupi omogoča, da izdelke naročite in plačate vnaprej ter jih na izbranih prodajnih mestih Petrola le še prevzamete. Brez stroškov priprave in nepotrebnega zadrževanja na prodajnem mestu, že v 30 minutah po naročilu. Vse dni v tednu!

Privoščite si najboljšo Kavo na poti

Radi spijete dobro kavo? Privoščite si jo kar spotoma, v HipShopu, ko se ustavite zaradi goriva ali na kratek počitek. Vrhunsko kakovost Kave na poti dokazuje več kot 15.000 skodelic dnevno, ki jih med svojo potjo spijejo obiskovalci naših prodajnih mest.

Lačni? Za vas poskrbi Fresh

Za hranilen obrok tudi ko se vam najbolj mudi poskrbi izbor sveže pripravljenih prigrizkov, sendvičev, sokov in solat Fresh. V naši raznovrstni ponudbi bo vsak našel nekaj po svojem okusu: od slastnih hamburgerjev, solat in okusnih sendvičev do sveže stisnjenih sokov in osvežilnih smoothijev.

Široka paleta dodatnih storitev

Preverite še našo dodatno ponudbo, ki vključuje vse od plačila računov, nakupa vstopnic in vplačila športnih stav in iger Loterije Slovenija do darilnih bonov in kuponov ugodnosti, poštnih storitev, razvijanja fotografij, tiskanja dokumentov in še mnogo več.