PETROL IN CRODUX:
NAJBOLJŠE
OBEH SVETOV

Petrolu se z oktobrom pridružuje hrvaška družba Crodux. Dobrodošli na 93 novih bencinskih servisih na Hrvaškem! Tu vas na vaših poteh po novem spremljamo na kar 204 prodajnih mestih.

Preberite več Preverite lokacije

DOBRODOŠLI NA 93 NOVIH
BENCINSKIH SERVISIH NA HRVAŠKEM!

Začni video

V Petrolu smo z vami že več kot 75 let. Smo prvi postanek na poti in energija za spremembe, ki jih prinaša prihodnost. Tudi na Hrvaškem, kjer želimo postati vodilni ponudnik goriv in trajnostnih energetskih rešitev. V oktobru 2021 se je skupini Petrol tako pridružila hrvaška družba Crodux, ki svojo močno, prepoznavno znamko dopolnjuje in nadgrajuje našo ponudbo.

Zato dobrodošli na 93 bencinskih servisih Crodux in 111 bencinskih servisih Petrol na Hrvaškem! Za kar največjo dostopnost, odlično uporabniško izkušnjo z najboljšim obeh svetov ter najbolj kakovostna pogonska goriva.

Energija smo mi … skupaj!

Izjemna dostopnost bencinskih servisov

Na Hrvaškem smo bili do sedaj prisotni s 111 bencinskimi servisi, ki se jim pridružuje še 93 bencinskih servisov Crodux. Na vaših poteh vas bomo po novem spremljali na kar 594 prodajnih mestih: 318 v Sloveniji, 204 na Hrvaškem, 15 v Srbiji, 15 v Črni gori in 42 v Bosni in Hercegovini.

Odlična uporabniška izkušnja z najboljšim obeh svetov

Ohranjamo blagovno znamko Crodux in vse, kar ta ponuja, združujemo pa naša znanja in dobre prakse. Tako vam bomo na bencinskih servisih Crodux in Petrol ponudili najboljše obeh svetov – skupne akcije in promocije, najboljšo destinacijo Na poti in vedno odlično uporabniško izkušnjo.

 

Najbolj kakovostna in napredna pogonska goriva

Še naprej bomo skrbeli za izjemno delovanje Croduxovih goriv MaxPower ter razvijali Petrolova visokokakovostna goriva Q Max. Na Petrolu bomo v nekaj mesecih omogočili še plačevanje s Crodux poslovno kartico za gorivo in tako mrežo prodajnih mest za zveste Crodux uporabnike povečali na kar 204 bencinskih servisov.

Pogosta vprašanja