Biomasna goriva

V Petrolu smo z zavezanostjo k obnovljivim virom energije, več kot 70-letno zgodovino in močno regijsko prisotnostjo prava izbira veleprodajnega partnerja pri nakupu briketov, sekancev ali lesnih peletov.

Pošljite povpraševanje Kontaktirajte nas

Lesna biomasa je obnovljiv vir energije, ki zmanjšuje onesnaževanje okolja, ogrevanje z lesno biomaso pa okolju prijazna, cenovno ugodna rešitev. V Petrolu spodbujamo storitve pridobivanja in proizvodnje lesne biomase pri nas, se povezujemo s partnerji in izkoriščamo potenciale na lokalni ravni.


Lokalni skrbnik in zanesljiva dostava 

Petrol z najzanesljivejšo logistiko in največjo mrežo distribucije v državi poskrbi za najkrajši možen čas dostave naročenih biomasnih goriv.  

Poleg kakovostnih izdelkov vam naši prodajni predstavniki nudijo tudi strokovno pomoč pri izboru peletov, sekancev ali lesnih briketov za vaše potrebe, za brezhibno storitev pa poskrbi lokalni skrbnik, ki vam ga določi Petrol.


Proizvodi Petrol Forest

Lesna biomasa, z izjemo hlodovine, namenjene za drva, nastane iz ostanka pri obdelavi lesa, od žagovine do ostankov pri sečnji in obrezanih delov dreves. Lesni ostanek se lahko zmelje v sekance ali stisne v pelete.

Proizvodi Petrol Forest so okolju prijazna biomasna goriva, proizvedena v harmoniji z naravo in ob upoštevanju ekoloških normativov. Preverjena kakovost lesa in proizvodnje zagotavljata visoke izkoristke in nadzor nad kvaliteto, zato ob izgorevanju lesa ni žveplenih ostankov, količina sproščenega ogljikovega dioksida pa je enaka količini ob naravnem trohnenju v gozdu.


Bodite vedno na tekočem

Izbor najpomembnejših vsebin iz naše zakladnice znanja vam enkrat na mesec brezplačno pošljemo v vaš elektronski nabiralnik.


Kontaktirajte nas

Aljoša Zupančič

Ljubljana z okolico, Gorenjska

Simon Kozina

Dolenjska, Notranjska

Matjaž Trošt

Primorska

Branko Perger

Maribor