Goriva Q Max

Družina visokokakovostnih goriv Q Max združuje najnaprednejše zahteve sodobne motorne tehnologije s prijaznostjo do okolja. Zdaj tudi ob najnižjih zimskih temperaturah – z novim gorivom iQ Diesel.

POIŠČITE BENCINSKI SERVIS PREBERITE VEČ O IQ DIESEL

Manjša poraba goriva in nižji stroški vzdrževanja

Večja zanesljivost delovanja motorja

Prijaznost do okolja in manj emisij

KER IMATE RADI SVOJ AVTO

Nečesa tako pomembnega, kot je gorivo, ne prepustite naključju. Zato svojemu avtu privoščite le najboljše: maksimalno moč, maksimalno varčnost in maksimalno vzdržljivost. Z redno uporabo visokokakovostnih goriv Q Max poskrbite za boljšo moč motorja, nižjo porabo, manjše stroške vzdrževanja in daljšo življenjsko dobo svojega avtomobila.

Napredna zasnova vseh Petrolovih Q Max goriv s pomočjo najsodobnejših aditivov poskrbi za brezhibno delovanje motornih delov in čistost filtra tudi v najbolj zahtevnih obratovalnih pogojih. Skladnost z najstrožjimi evropskimi standardi varovanja okolja zagotavlja boljše izgorevanje z manj emisijami, za popolno brezskrbnost na vseh vaših poteh.

PREVERITE PONUDBO Q MAX GORIV

Q Max 100

Q Max iQ Diesel

Q Max 95

Q Max Diesel

Q Max LPG avtoplin

Preverjena kakovost

Vsa goriva Q Max so preizkušena z mednarodnimi motornimi testi, ki so preverjali stanje v motorju po preteku testnih ciklusov ter izmerili učinke na porabo goriva in emisije. Redna uporaba Q Max tako dokazano vpliva na zdravje elementov napajalnega sistema in ključnih motornih delov, ki so v stiku z gorivi pred vstopom v motor in po zgorevanju.

Za visoko kakovost Q Max goriv skrbimo tudi s kompleksnim in strokovno podprtim sistemom kontrole kakovosti goriv, kar dokazuje vrsta mednarodnih certifikatov in akreditacijskih listin. Osrednji del zagotavljanja kakovosti predstavlja naš naftni laboratorij, neodvisna institucija, ki nastopa v vlogi glavnega slovenskega naftnega laboratorija v katerem se preverja kakovost Q Max goriv v vseh točkah nabavne in prodajne verige.

Preverite Q Max certifikate in akreditacijske listine