Goriva Q Max

Družina visokokakovostnih goriv Q Max združuje najnaprednejše zahteve sodobne motorne tehnologije s prijaznostjo do okolja. Z novim gorivom iQ Diesel lahko zdaj poskrbite za še večjo zanesljivost vašega avta v vseh razmerah!

POIŠČITE BENCINSKI SERVIS PREBERITE VEČ O IQ DIESEL

Manjša poraba goriva in nižji stroški vzdrževanja

Večja zanesljivost delovanja motorja

Prijaznost do okolja in manj emisij

Ko obiščete Petrol, z ukrepi skrbimo za vašo in našo varnost.

Preberite kako

Q Max 100

Q Max iQ Diesel

VEČ O GORIVU

Q Max Diesel

VEČ O GORIVU

Q Max LPG avtoplin

VEČ O GORIVU

Ker imate radi svoj avto

Nečesa tako pomembnega, kot je gorivo, ne prepustite naključju. Zato svojemu avtu privoščite le najboljše: maksimalno moč, maksimalno varčnost in maksimalno vzdržljivost. Z redno uporabo visokokakovostnih goriv Q Max poskrbite za boljšo moč motorja, nižjo porabo, manjše stroške vzdrževanja in daljšo življenjsko dobo svojega avtomobila.

Napredna zasnova vseh Petrolovih Q Max goriv s pomočjo najsodobnejših aditivov poskrbi za brezhibno delovanje motornih delov in čistost filtra tudi v najbolj zahtevnih obratovalnih pogojih. Skladnost z najstrožjimi evropskimi standardi varovanja okolja zagotavlja boljše izgorevanje z manj emisijami, za popolno brezskrbnost na vseh vaših poteh.

Zaupanja vredno ime

Vsa goriva Q Max so preizkušena z mednarodnimi motornimi testi, ki so preverjali stanje v motorju po preteku testnih ciklusov ter izmerili učinke na porabo goriva in emisije. Redna uporaba Q Max tako dokazano vpliva na zdravje elementov napajalnega sistema in ključnih motornih delov, ki so v stiku z gorivi pred vstopom v motor in po zgorevanju.

Nič čudnega torej, da ste uporabniki Petrolova goriva Q Max izbrali za slovenski Izbran produkt leta 2020.

Preverjena kakovost

Za visoko kakovost Q Max goriv skrbimo tudi s kompleksnim in strokovno podprtim sistemom kontrole kakovosti goriv, kar dokazuje vrsta mednarodnih certifikatov in akreditacijskih listin. Osrednji del zagotavljanja kakovosti predstavlja naš naftni laboratorij, neodvisna institucija, ki nastopa v vlogi glavnega slovenskega naftnega laboratorija v katerem se preverja kakovost Q Max goriv v vseh točkah nabavne in prodajne verige.