Petrol Zemeljski plin

Izberite Petrol Zemeljski plin, za brezskrbno toplino doma. Z enostavnim nadzorom porabe in stroškov v Mojem Petrolu.

Preverite cenik Preberite več o Mojem Petrolu

Stabilna in zanesljiva oskrba z zemeljskim plinom

Enostaven preklop prek spleta ali telefona

Pregled poslovanja in oddaja števčnega stanja v Mojem Petrolu

Zlate točke za vsak prejet račun zemeljskega plina

OBVESTILO:
Zaradi posledic vremenske ujme v začetku avgusta, je na določenih odsekih (območje občin Mežica in Črna na Koroškem) še vedno motena oskrba oz. prekinjena dobava zemeljskega plina.  
Kot operater distribucijskega sistema in dobavitelj zemeljskega plina svoje odjemalce obveščamo, da bomo med 1. oktobrom 2023 in predvidoma do konca oktobra 2023 na območju Mežice in Črne na Koroškem vzpostavili ter zagotovili nadomestno oskrbo z zemeljskim plinom.  
Normalna oskrba z zemeljskim plinom bo ponovno omogočena predvidoma v začetku novembra, ko se zaključijo sanacijska dela na plinovodnem omrežju.  
O morebitnih spremembah stanja na distribucijskem omrežju in ponovni oskrbi z zemeljskem plinom vas bomo pravočasno obvestili. Hvala za razumevanje.

PETROL d.d., kot koncesionar za distribucijo zemeljskega plina, obvešča svoje uporabnike zemeljskega plina, da organizira pregled notranjih plinskih napeljav v posameznih objektih, ki so bili prizadeti v nedavnih poplav. Omenjeni pregled je smiseln le v primeru, če je bil potopljen tudi plinomer. Če je bila potopljena tudi plinska peč, naj le-to najprej pregleda pooblaščeni serviser.
Omenjena storitev je plačljiva in se plača direktno terenski službi. Strošek se lahko nato uveljavlja pri posameznem odškodninskem zahtevku do zavarovalnice.
Kontaktni podatki terenskih služb po posameznih občinah so dostopni na naslednji povezavi, nato izberite iskano občino ter kliknite