Motorna olja in tekočine

Petrolova paleta najsodobnejših avtomotivov postavlja ekologijo in kakovost na prvo mesto. Za avtoprevoznike, mehanične delavnice, gradbena podjetja in ostale, ki za nemoteno delo potrebujejo vrhunska motorna olja in zanesljivo dobavo.

Pošljite povpraševanje Kontaktirajte nas
Preverite še ostale poslovne rešitve

Na področju avtomotivov že desetletja sodelujemo s svetovno znano naftno družbo Chevron Belgium n.v., za razvoj kar najkvalitetnejših motornih olj, olj za menjalnike, traktorskih olj in hladilnih tekočin.   

Tako boste v širokem izboru avtomotivov Petrolove lastne blagovne znamke našli motorna olja Petrol za osebna in gospodarska vozila, olja Petrol za menjalnike in diferenciale GL, traktorska olja Agrotrak in hladilne tekočine Antifriz. Tržimo tudi svetovno uveljavljene blagovne znamke Q8 in Chevron, paleto kvalitetnih izdelkov pa vsako leto še povečujemo.


Enostavno naročilo preko spleta

Pnevmatike za svoja poslovna vozila zlahka naročite prek spleta, v portalu ePoslovanje za podjetja. Na enem mestu dostopajte do vseh Petrolovih poslovnih aplikacij: preverite zalogo motornih olj, primerjajte cenike, sledite zgodovini naročil, ter si zagotovite vse potrebne tehnične in varnostne liste

Še nimate dostopa do ePoslovanja? Pišite nam!


Lokalni skrbnik in najbolj zanesljiva dostava
Petrol z največjo mrežo distribucije v državi in z najzanesljivejšo logistiko poskrbi za najkrajši možen čas dostave naročenih motornih olj do vaše lokacije. Za brezhibno storitev poskrbi lokalni skrbnik, ki vam ga določi Petrol.

Okolju prijazen promet
Petrolov partner Chevron, svetovno vodilna naftna družba, že leta intenzivno uvaja ti. 'fuel economy' motorna olja - olja, ki varčujejo z gorivom. Danes, ko ekologija ni le stvar prestiža, ampak tudi stvar predpisov in zakonov, lahko tako avtomotivi, kupljeni pri Petrolu, pomembno prispevajo k zmanjšanju porabe fosilnih goriv in s tem k manjšim emisijam ogljikovega dioksida.

Kontaktirajte nas

Edvard Tomšič

Tehnični svetovalec za avtomotive

Matej Požar

Ljubljana z okolico, Gorenjska in Zasavje

Sebastian Kovačič

Dolenjska in Notranjska

Miran Slemič

Primorska