Avtopralnice

V naših vrhunsko opremljenih avtopralnicah zagotavljamo najboljše rezultate pranja in poskrbimo za lesk in sijaj vašega avtomobila.

POIŠČITE AVTOMATSKO AVTOPRALNICO POIŠČITE ROČNO AVTOPRALNICO

Široka mreža in dostopnost po celi Sloveniji

Mehke krtače in vrhunska avtokozmetika

Popusti s Petrol klub kartico

Plačilo avtopranja z aplikacijo Na poti

Ko obiščete Petrol, z ukrepi skrbimo za vašo in našo varnost.

Preberite kako

ZA SIJOČ IN ZAŠČITEN AVTOMOBIL

Avtopralnice

V naših avtopralnicah uporabljamo izredno mehke krtače podjetja Morelite. Njihove ščetke se popolnoma prilagodijo obliki vsakega avtomobila in na laku ne puščajo prask. Postopek pranja v avtopralnici zagotavlja celovito nego za vaš avtomobil. Temeljitemu predpranju, ki ga za vas opravijo usposobljeni in izkušeni Petrolovi pralci, sledi pranje v avtomatski avtopralnici.

Poleg avtomatskih avtopralnic lahko obiščete tudi ročne, kjer svoje vozilo operete kar sami. Najnovejše so opremljene s sistemom mehke osmozne vode, ki omogoča učinkovitejše sušenje brez sledi vodnih kapljic. V avtopralnicah lahko očistite tudi podvozje svojega vozila, kot tudi njegovo notranjost - številne so namreč dodatno opremljene s sesalci.

Več o aplikaciji Na poti

Delovanje Petrolovih avtopralnic

Christ Wash Systems

V sodelovanju s Christ Wash Systems, vodilnim podjetjem na področju avtomatskega pranja avtomobilov, vam ponujamo vrhunsko tehnologijo sistemov za avtopralnice. Petrolove avtopralnice so varčne, saj inovativna tehnologija naprav omogoča manjšo porabo vode, elektrike in kemikalij.

Podjetje Christ Wash Systems je postavilo mednarodne standarde v tehnologiji pranja vseh vrst avtomobilov v že več kot 60 državah. Z najnovejšo tehnologijo pranja ShineTechs dviga kakovost in izkušnjo pranja avtomobilov na popolnoma novo raven.

Prednosti Petrolovih avtopralnic

  • OptiFlex: Pnevmatično krmiljenje in poševno nastavljeni krtačni valji, ki se optimalno prilagajajo stranskim površinam vozila.
  • OptiAir: Vrtljive se šobe za izpihovanje vročega zraka, ki omogoča optimalno sušenje pokova motorja, strehe, vetrobranskega in zadnjega stekla ter pokrova prtljažnika in odbijačev.
  • OptiChem: Dozirne črpalke z avtomatično nastavitvijo šobe in frekvence ter zbiralnik medijev z nadzorom polnjenja.
  • Variabilnost: Popolne stranske pihalne šobe do višine 1.500 mm, ki omogočajo odlično sušenje tudi za enoprostorce in ostale avtomobile z višjo karoserijo.

Inovativna tehnologija pranja Shine Techs

Prednost Shine Techs tehnologije je v formuli Acrylionic, ki je osnovana na enakih materialih kot površina avtomobila in ustvari zaščitni sloj ter zapolni mikropoškodbe, poskrbi za posledice trdovratne umazanije, soli in kislin ter za praske peska in kamenčkov, ki nastanejo med vožnjo. Tehnologija ShineTecs zagotavlja dolgotrajen odboj kapljic in varuje barvo pred vplivi okolja, na primer UV sevanje, kisel dež in sol na cesti. Z vsako uporabo avtomobilu zagotavlja močnejši sloj zaščite ter mu vrne prvoten sijaj.

Kako deluje tehnologija Shine Techs?

1

Ob prvem nanosu laka je površina povsem nepoškodovana. Odseva vso svetlobo in zato je avtomobil sijoč.

2

Sol, kisline, umazanija ter pesek na površini avtomobila vsakodnevno ustvarjajo mikropoškodbe. Lak avtomobila je načet, zato avtomobil izgubi sijaj.

3

Shine Techs zapolni mikropoškodbe na površini avtomobila, zato je odsev ponovno večji, sijaj se vrača.

4

Z vsakim novim nanosom Shine Techs se zaščitni sloj okrepi. Lak avtomobila ponovno zasije, barva vašega avtomobila pa se ohrani.

Varovanje okolja

Pri Petrolu se zavzemamo za varovanje okolja, zato kar 80% uporabljene vode recikliramo. Proizvajalec avtopralnic Christ Wash Systems je za vse svoje proizvode pridobil certifikat ISO 14001, ki zajema celovito obvladovanje okoljskih vidikov proizvodne dejavnosti. Obsega tako izpolnjevanje zakonskih zahtev kot tudi uravnavanje stroškov, učinkovito izkoriščanje virov, preprečevanje onesnaževanja ter odzivanje na zahteve in pričakovanje poslovnih partnerjev podjetja in ostale zainteresirane javnosti.

Pridobljen certifikat podjetju pomaga, da uresniči okoljevarstvena načela svoje okoljske politike. Tako lažje obvladuje morebitne nevarnosti za okolje, se nenehno izboljšuje in prilagaja novim zahtevam kupcev, trga, zakonodaje ter tudi napredku znanosti in tehnologije.