Kurilno olje

Kurilno olje, naročeno pri Petrolu, odlikuje najzanesljivejša dobava ter najugodnejše razmerje med kakovostjo in ceno, kar našim partnerjem zagotavlja optimalno porabo ter večji izkoristek grelnega sistema.

Pošljite povpraševanje Kontaktirajte nas

Petrol je z več kot 70-letno zgodovino in močno regijsko prisotnostjo prava izbira veleprodajnega partnerja pri nakupu kurilnega olja. Podjetjem in večjim uporabnikom ga nudimo ob še posebej ugodnih prodajnih pogojih.


Lokalni skrbnik in zanesljiva dostava 

Petrol z najzanesljivejšo logistiko in največjo mrežo distribucije v državi, ki obsega 50 cistern za razvoz, 20 razvoznih mest in skladišča po celi Sloveniji, poskrbi za najkrajši možen čas dostave naročenega kurilnega olja.  

Poleg kakovostnih izdelkov vam naši prodajni predstavniki nudijo tudi strokovno pomoč pri pravilnem izboru kurilnega olja za vaše potrebe, za brezhibno storitev pa poskrbi lokalni skrbnik, ki vam ga določi Petrol.


Prima kurilno olje vrhunske kakovosti

Prima kurilno olje iz Petrola prispeva k večji učinkovitosti in trajnosti ogrevalnih sistemov, uporabniku pa zagotavlja občutne finančne prihranke, prav tako pa je tudi prijaznejše do okolja.

Prima kurilno olje izpolnjuje vse zahteve, ki veljajo za ekstra lahko kurilno olje v Sloveniji in so določene s standardom SIST 1011, hkrati pa zagotavlja še vrsto izboljšav, tako višjo zanesljivost delovanja grelnega sistema, kot tudi izboljšanje ekonomike obratovanja.  

Prima kurilno olje za razliko od običajnih kurilnih olj vsebuje izbran paket dodatkov, ki pripomorejo:

  • K povečani zaščiti in zanesljivosti delovanja grelnega sistema
  • K optimalnejši porabi in večjemu izkoristku
  • K zniževanju stroškov vzdrževanja
  • K daljši življenjski dobi vseh naprav, vključenih v sistem
  • K nižjim emisijam, ki so posledica zgorevanja goriva


Bodite vedno na tekočem

Izbor najpomembnejših vsebin iz naše zakladnice znanja vam enkrat na mesec brezplačno pošljemo v vaš elektronski nabiralnik.


Kontaktirajte nas

Aljoša Zupančič

Ljubljana in okolica, Gorenjska

Simon Kozina

Dolenjska, Notranjska

Matjaž Trošt

Primorska

Branko Perger

Maribor