Kurilno olje

Kurilno olje, naročeno pri Petrolu, odlikuje najzanesljivejša dobava ter najugodnejše razmerje med kakovostjo in ceno, kar našim partnerjem zagotavlja optimalno porabo ter večji izkoristek grelnega sistema.

Pošljite povpraševanje Kontaktirajte nas

Strokovno znanje in najzanesljivejša logistika

Strokovno znanje in najzanesljivejša logistika

Petrol je z več kot 70-letno zgodovino in močno regijsko prisotnostjo prava izbira pri nakupu kurilnega olja. Ponašamo se z velikim strokovnim znanjem in močno povezanostjo s svojimi strankami.

Z najzanesljivejšo logistiko in največjo mrežo distribucije v državi, ki obsega 50 cistern za razvoz, 20 razvoznih mest in skladišča po celi Sloveniji, poskrbimo za najkrajši možen čas dostave naročenega kurilnega olja.

Strokovno znanje in najzanesljivejša logistika

Najugodnejše razmerje med kakovostjo in ceno

Prima kurilno olje za boljšo ekonomiko obratovanja

Prima kurilno olje izpolnjuje vse zahteve, ki veljajo za ekstra lahko kurilno olje v Sloveniji in so določene s standardom SIST 1011, hkrati pa zagotavlja še vrsto izboljšav, tako višjo zanesljivost delovanja grelnega sistema, kot tudi izboljšanje ekonomike obratovanja.

Prima kurilno olje pripomore k:

  • Povečani zaščiti in zanesljivosti delovanja grelnega sistema
  • Optimalnejši porabi in večjemu izkoristku
  • Nižjim stroškom vzdrževanja in daljši življenjski dobi naprav
  • Nižjim emisijam kot posledica zgorevanja goriva

Vrhunska kakovost, potrjena z analizami

Kakovostne analize v laboratorijih nam omogočajo, da poskrbimo za najbolj kakovostno kurilno olje na slovenskem tržišču.

Strokovnost ter zanesljivost sta odliki zaradi katerih Laboratoriju Petrol, osrednjemu slovenskemu naftnemu laboratoriju, zaupajo tako slovenski kot tuji naročniki. Storitve laboratorija so v skladu z zahtevami standarda SIST EN ISO/IEC 17025 in zahtevami naročnikov.


Bodite vedno na tekočem

Izbor najpomembnejših vsebin iz naše zakladnice znanja vam enkrat na mesec brezplačno pošljemo v vaš elektronski nabiralnik.


Kontaktirajte nas

Aljoša Zupančič

Ljubljana in okolica, Gorenjska