Zemeljski plin

Zemeljski plin je vsestranski energent prihodnosti z najugodnejšo začetno naložbo in dolgo življenjsko dobo naprav. Za potrebe vašega podjetja ga po konkurenčnih pogojih zagotavljamo v Petrolu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Zemeljski plin je eden izmed okoljsko najmanj obremenjujočih energentov. Odlikujejo ga enakomerna toplota, dolga življenjska doba naprav, nizka cena in največji dolgoročni prihranki glede na investicijo v celoti - investicijo v kotel skupaj s stroški vzdrževanja in ceno energenta.

Zemeljski plin se uporablja za ogrevanje, hlajenje in kuhanje, kot tudi za proizvodnjo električne energije in za soproizvodnjo toplotne in električne energije. V industriji se zemeljski plin uporablja kot energent v tehnoloških postopkih in tudi kot surovina v kemični industriji.

V Petrolu poslovnim odjemalcem zemeljskega plina zagotavljamo izjemno konkurenčne pogoje dobave in ponudbo, povsem prilagojeno vašim potrebam.


Poslovni modeli

Mestom po pogodbenem modelu koncesije oz. javno zasebnega partnerstva pomagamo z gradnjo plinovodnega omrežja, za zanesljivo oskrbo in zanesljivost omrežja.

Malim poslovnim odjemalcem z letno porabo do 10.000 Sm3 zagotavljamo dobavo po cenah, ki veljajo za gospodinjske odjemalce, za podjetja z velikim odjemom pa pripravimo celovito in ugodno ponudbo uporabe zemeljskega plina.

Želite zamenjati dobavitelja zemeljskega plina? Izpolnite obrazec!

Akcijska ponudba


Najvišji dolgoročni prihranki

Uporaba zemeljskega plina v 10 letih obratovanja ogrevalnega sistema zagotavlja daleč največje prihranke v primerjavi z drugimi energenti. 180 m2 velika stavba energijskega razreda E, ki za ogrevanje uporablja kotel za zemeljski plin bo tako imela znatno večje prihranke, kot če bi uporabljala lesno biomaso.

Prihranki ob menjavi starega kotla v obdobju 10 let: