Povej Petrolu

Vsi podatki, označeni z zvezdico (*), so obvezni.

Na voljo smo vam za komentarje in predloge, na vaša vprašanja pa vam bo osebno odgovoril eden od Petrolovih strokovnjakov.

Kako vam lahko pomagamo?

Naložite lahko eno datoteko v obliki .png, .jpg, .gif ali .pdf, veliko največ 5 MB.
Upravljavec vaših osebnih podatkov, ki jih posredujete s tem obrazcem, je Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska c. 50, Ljubljana, ki bo navedene osebne podatke obdeloval na podlagi vašega soglasja (člen 6 (1.a) Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov). Vaši osebni podatki se hranijo do preklica. Za namen zagotavljanja dokaza o vašem oddanem mnenju, pohvali, kritiki ali vprašanju, hranimo tudi vaš klik, časovno dokazilo, dnevniške datoteke spletnega strežnika (npr. IP številka - številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu). Kadarkoli lahko prekličete obdelavo osebnih podatkov, zahtevate potrditev, ali Petrol obdeluje vaše osebne podatke ter seznanitev s temi osebnimi podatki, imate pravico, da te osebne podatke prejmete in pravico, da jih posredujete drugemu upravljavcu. Lahko zahtevate omejitev obdelave osebnih podatkov, ugovarjate obdelavi osebnih podatkov ter avtomatiziranemu sprejemanju posameznih odločitev, zahtevate popravke oz. dopolnitve ali izbris osebnih podatkov in sicer na način, da to sporočite po pošti na naslov Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov: dpo@petrol.si. Več o obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete na spletni strani www.petrol.si/gdpr/politika-zasebnosti.
Z oddajo kontakta v sistem Povej Petrolu, sem seznanjen, da upravljavec spletnega mesta Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska c. 50, 1000 Ljubljana, podatke, ki jih oddam v sistem Povej Petrolu in podatke o moji uporabi tega portala, vključno s piškotki, obdeluje z namenom odgovora na moje vprašanje. Naslov elektronske pošte bo uporabljen izključno samo za dostavo osebnega odgovora. Več v Splošnih pogojih in pravilih sistema Povej Petrolu.