Plinske peči

Privarčujte s priklopom na zemeljski plin in se ogrejte z vrhunskimi plinskimi pečmi iz naše ponudbe.

Preverite ponudbo plinskih peči Preverite ponudbo kombiniranih naprav

Ugodno Petrol financiranje, brez pologa, brez obresti, do 5 let

Dolga življenjska doba plinske peči

Nizki vzdrževalni stroški

Akcijska cena dobave Petrol Zemeljskega plina

PREDNOSTI OGREVANJA NA ZEMELJSKI PLIN

Zemeljski plin je praktičen in udoben, saj omogoča celovito energetsko oskrbo vašega doma. Uporabljate ga lahko za ogrevanje bivalnih prostorov, sanitarne vode in pripravo jedi v kuhinji. Je nizkoogljično in okolju prijazno gorivo - pri uporabi nastaja zanemarljiva količina prašnih delcev in bistveno manj emisij kot pri drugih gorivih. Ogrevanje na zemeljski plin je tudi čisto, saj v primerjavi z drugimi viri toplote v prostoru ne pušča pepela in vonja.

Ogrevanje na zemeljski plin vam prinese tudi velike prihranke. Stroški ogrevanja se po namestitvi plinske peči lahko zmanjšajo tudi do 70 % zaradi ugodne cene in nizke porabe energenta. Kvalitetne plinske peči iz naše ponudbe imajo tudi dolgo življenjsko dobo, njihovi vzdrževalni stroški pa so nizki.

Pošljite povpraševanje

Namestitev in menjava plinske peči

Pri namestitvi nove plinske peči ali menjavi obstoječe vam nudimo ugodno financiranje za nakup plinske peči brez pologa, brez obresti, do 5 let. Za vas uredimo demontažo obstoječe kurilne naprave ter poskrbimo za dobavo, montažo, priključitev in zagon novega plinskega kotla. Naša ponudba vključuje tudi izdelavo projektne dokumentacije za izvedbo notranje plinske napeljave (PZI), pridobitev soglasja za priključitev na omrežje zemeljskega plina ter izdelavo sistema dovoda zraka in odvoda dimnih plinov (do višine 12 m).
Izvedemo cevne povezave na obstoječi sistem ogrevanja, povezavo na sanitarno toplo vodo (do skupno 8 m) ter notranjo plinsko napeljavo (do 2 m cevi). Pridobimo soglasje pristojne dimnikarske službe za dimovodne naprave, uredimo vpis v evidenco kurilnih naprav, izvedemo tesnostni preizkus in zaplinjanje notranje plinske napeljave. Uredimo pa tudi dokumentacijo in nadzorujemo koordinacijo pogodbenih del.

Cenejši zemeljski plin

Za vas pa ob nakupu plinske peči na Petrolu ne poskrbimo zgolj z ugodnim nakupom in celovito namestitvijo. Vsem kupcem Petrol plinske peči tako ponujamo še akcijsko ceno zemeljskega plina. Ob nakupu plinske peči in preklopu na Petrol Zemeljski plin bo tako vaša cena dobave zemeljskega plina nižja od našega rednega cenika.

Za vas poskrbimo tudi, ko se akcijska cena plina izteče. Svoj mesečni račun znižajte tako, da unovčite z računi za plin zbrane Zlate točke.

Ponudba plinskih peči

Ponudba kombiniranih naprav

Kontaktirajte nas

Energetski center Petrol

BTC City Ljubljana – Hala 3
Šmartinska 152, 1000 Ljubljana

Delovni čas:
Pon - pet: 10:00 - 18:00
Sob: 10:00 - 15:00
Nedelje in prazniki: zaprto