Plinske peči

Privarčujte s priklopom na zemeljski plin in se ogrejte z vrhunskimi plinskimi pečmi iz naše ponudbe.

Preverite ponudbo plinskih peči Preverite ponudbo kombiniranih naprav

Ugodno Petrol financiranje brez obresti in brez pologa, do 5 let

Dolga življenjska doba plinske peči

Nizki vzdrževalni stroški

PREDNOSTI OGREVANJA NA ZEMELJSKI PLIN

Zemeljski plin je praktičen in udoben, saj omogoča celovito energetsko oskrbo vašega doma. Uporabljate ga lahko za ogrevanje bivalnih prostorov, sanitarne vode in pripravo jedi v kuhinji. Je nizkoogljično in okolju prijazno gorivo - pri uporabi nastaja zanemarljiva količina prašnih delcev in bistveno manj emisij kot pri drugih gorivih. Ogrevanje na zemeljski plin je tudi čisto, saj v primerjavi z drugimi viri toplote v prostoru ne pušča pepela in vonja.

Ogrevanje na zemeljski plin vam prinese tudi velike prihranke. Stroški ogrevanja se po namestitvi plinske peči lahko zmanjšajo tudi do 70 % zaradi ugodne cene in nizke porabe energenta. Kvalitetne plinske peči iz naše ponudbe imajo tudi dolgo življenjsko dobo, njihovi vzdrževalni stroški pa so nizki.

Pošljite povpraševanje

Namestitev in menjava plinske peči

Pri namestitvi nove plinske peči ali menjavi obstoječe vam nudimo ugodno financiranje za nakup plinske peči brez pologa, brez obresti, do 5 let. Za vas uredimo demontažo obstoječe kurilne naprave ter poskrbimo za dobavo, montažo, priključitev in zagon novega plinskega kotla. Naša ponudba vključuje tudi izdelavo projektne dokumentacije za izvedbo notranje plinske napeljave (PZI), pridobitev soglasja za priključitev na omrežje zemeljskega plina ter izdelavo sistema dovoda zraka in odvoda dimnih plinov (do višine 12 m).

Izvedemo cevne povezave na obstoječi sistem ogrevanja, povezavo na sanitarno toplo vodo (do skupno 8 m) ter notranjo plinsko napeljavo (do 2 m cevi). Pridobimo soglasje pristojne dimnikarske službe za dimovodne naprave, uredimo vpis v evidenco kurilnih naprav, izvedemo tesnostni preizkus in zaplinjanje notranje plinske napeljave. Uredimo pa tudi dokumentacijo in nadzorujemo koordinacijo pogodbenih del.

Izberite zemeljski plin pri Petrolu

Vaša nova plinska peč ali kombinirana naprava bo za delovanje potrebovala zemeljski plin - izberite ga pri Petrolu. Z enostavnim preklopom prek spleta ali telefona in priročno spremljanjem porabe v Mojem Petrolu.

Plinska peč Vaillant Ecotec Plus VUW 206/5-5 H (H-INT-I)