Kratkoročni najem vozil pri ATET

Vaša najboljša izbira, ko ste brez svojega avtomobila, ko je vaš avto ravno na popravilu ali ko se z družino odpravljate na počitnice in družinski avto preprosto ni dovolj velik.

Poiščite poslovalnico Preverite seznam vozil

IZKORISTITE POPUST ZA ČLANE PETROL KLUBA!

Za vse člane Petrol kluba – imetnike naše kartice zvestobe – je najem avtomobila pri ATET Rent a Car najbolj ugoden v Sloveniji. Preverite, zakaj avto najeti pri podjetju ATET, ki je od konca leta 2019 del skupine Petrol.

Prednosti ponudbe:
  • 20 € popusta na znesek rezervacije,
  • brez predplačila, brezplačne spremembe in preklic rezervacije, 
  • možnost dostave vozila,
  • na voljo so vozila različnih kategorij in znamk,
  • podpora uporabnikom je na voljo 24/7.

Ponudba velja od 15. 6. do 31. 8. 2021. Za najem vozila je potrebna predhodna spletna rezervacija na www.atet.si in vnos kode PETROL. Popust se doda ob potrditvi rezervacije. Pri prevzemu vozila je potrebna predložitev Petrol klub kartice zvestobe, katere imetnik je tudi najemnik vozila.

Včlanite se v Petrol klub Preverite ponudbo

Celovita storitev kratkoročnega najema

Vrhunska ponudba, nabor brezplačnih storitev in široka ponudba dodatnih izdelkov.

PREBERITE VEČ

Najem vozil takrat, ko ga potrebujete

Počitnice, nadomestni avto ali večje vozilo, takrat ko je vaš avto preprosto premajhen.

Najboljša ponudba za člane Petrol kluba

Brezhibna storitev in posebna ponudba za vse imetnike Petrol klub Petrol klub kartice zvestobe.


Kratkoročni najem avta po vaši meri

Svetovanje in vrhunska storitev

ATET strokovnjaki vam glede na vaše potrebe svetujejo, kateri avto najeti. Izbira je bogata, z novimi vozili, ki v poprečju štejejo zgolj 6 mesecev. Storitev zaokrožuje še 24/7 podpora uporabnikom in asistenca z nadomestnim vozilom.

Nabor brezplačnih storitev

Pri ATET vam brez dodatnih stroškov omogočajo spremembo ali preklic vaše rezervacije vozila. Izberite še dostavo ali vračilo vozila na domačem naslovu, na servisu ali na izbrani lokaciji. Za kar najbolj enostaven najem avta.

Široka dodatna ponudba

Ob rezervaciji vozila pri ATET izberite še opremo, s katero bo pot lažja: strešni nosilec ali kovček, otroški sedež ali snežne verige. Priskrbijo vam tudi dovoljenja za vožnjo v tujini ter ustrezno tujo vinjeto za vse vaše poti.

Brezskrbne počitnice

S kratkoročnim najemom vozila se izognite obrabi lastnega avta na daljših in napornejših poteh. Tudi teh, ki vas peljejo na lepše! S celovito in uporabniku prijazno ponudbo ATET bodo vaše počitnice še bolj brezskrbne.