Storitve HipPoint

Kupite vstopnice, vplačajte loterijo, plačajte položnice, prevzemite paket in še mnogo več. Vse v široki paleti storitev HipPoint, na voljo na vseh Petrolovih prodajnih mestih.

Vse na enem mestu

300+ lokacij po celi Sloveniji

Možnost plačila z mobilno denarnico mBills

Nakup vstopnic

Po vstopnice za dogodke in prireditve lahko zavijete kar na najbližje Petrolovo prodajno mesto ali pa jih kupite na spletu, na strani Petrol Ticket. V sodelovanju s spletnima portaloma Eventim in Moje karte ter Cankarjevim domom, Špas teatrom in SNG Opero in baletom Ljubljana.

Vplačilo športnih stav in iger Loterije Slovenije

Na Petrolovih bencinskih servisih lahko tudi preizkusite srečo. Preverite, kako dobri ste v napovedovanju športnih stav, ali izpolnite loterijski listek. Mogoče bo ravno ta dobiten!

Plačilo položnic

Pozabite na pošto ali banko – na Petrolu spotoma plačajte še položnice. Položnice plačajte z gotovino ali s plačilnimi karticami, preko univerzalnega plačilnega naloga.

Poštne storitve

V sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji DPD, GLS in Pošto Slovenije na Petrolovih prodanih mestih omogočamo tudi prevzem in oddajo paketov in pisem.

Darilna kartica

Na naših prodajnih mestih poiščite še Petrol darilno kartico, odlično darilo za vsako priložnost, ter svojim najdražjim omogočite brezskrbno brezgotovinsko plačevanje blaga in storitev.

Mobilna denarnica mBills