Storitve HipPoint

Kupite vstopnice, vplačajte loterijo, plačajte položnice, prevzemite paket in še mnogo več. Vse v široki paleti storitev HipPoint, na voljo na vseh Petrolovih prodajnih mestih.

Vse na enem mestu

300+ lokacij po celi Sloveniji

Možnost plačila z mobilno denarnico mBills

Ko obiščete Petrol, z ukrepi skrbimo za vašo in našo varnost.

Preberite kako

Nakup vstopnic

Po vstopnice za dogodke in prireditve lahko zavijete kar na najbližje Petrolovo prodajno mesto ali pa jih kupite na spletu, na strani Petrol Ticket. V sodelovanju s spletnima portaloma Eventim in Moje karte ter Cankarjevim domom, Špas teatrom in SNG Opero in baletom Ljubljana.

Vplačilo športnih stav in iger Loterije Slovenije

Na Petrolovih bencinskih servisih lahko tudi preizkusite srečo. Preverite, kako dobri ste v napovedovanju športnih stav, ali izpolnite loterijski listek. Mogoče bo ravno ta dobiten!

Plačilo položnic

Pozabite na pošto ali banko – na Petrolu spotoma plačajte še položnice. Položnice plačajte z gotovino ali s plačilnimi karticami, preko univerzalnega plačilnega naloga.

Poštne storitve

V sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji DPD, GLS in Pošto Slovenije na Petrolovih prodanih mestih omogočamo tudi prevzem in oddajo paketov in pisem.

Darilna kartica

Na naših prodajnih mestih poiščite še Petrol darilno kartico, odlično darilo za vsako priložnost, ter svojim najdražjim omogočite brezskrbno brezgotovinsko plačevanje blaga in storitev.

Mobilna denarnica mBills

Z mBills imate denar vedno pod palcem. Mobilna denarnica mBills vam ponuja najboljšo izkušnjo plačevanja kjerkoli in kadarkoli. S telefonom lahko plačujete mesečne položnice, kupujete vstopnice ali nakažete denar prijateljem. Za plačevanje v tujini in spletne nakupe pa lahko brezplačno naročite kartico mBills Mastercard®.

Polnjenje Urbane

V Ljubljani? Čakate na avtobus? Na Petrolovih prodajnih mestih si zagotovite vrednostno kartico Urbana ali na terminsko kartico Urbana naložite mesečno vozovnico.

Paysafecard in BitIns

Virtualna predplačniška kartica paysafecard vam omogoča enostavne in varne nakupe prek spleta. Kartico lahko napolnite le enkrat in nanjo naložite 10, 25, 50 ali 100 € dobroimetja. Za uporabo je pripravljena takoj po nalaganju.

Na izbranih Petrolovih servisih pa vam ponujamo tudi nakup vrednostnih kuponov BitIns, ki jih lahko unovčite za nakup določenih kriptovalut. Izbirajte med kuponi v vrednosti 20, 50, 100 ali 200 €.

Printbox

Na samopostrežnem kiosku Printbox lahko tiskate, kopirate in skenirate kar na poti, 24 ur na dan in vse dni v letu. Uporaba Printboxa je preprosta, registracija pa ni potrebna.

Pot do lekarnarja

V sodelovanju s spletno trgovino Lekarnar.com poskrbimo za zdrav duh v zdravem telesu, vedno in povsod. V spletni lekarni naročen izbor izdelkov iz širokega spektra zdravil brez recepta, prehranskih dopolnil in različnih pripomočkov prevzemite kar na najbližjem prodajnem mestu Petrol.

HIP mobil

Na naših prodajnih mestih enostavno poskrbite še za nakup nove mobilne številke ali prenos obstoječe številke. HIP mobil, naša ponudba predplačniških mobilnih paketov, je idealna rešitev za vse, ki potrebujete hitro in enostavno rešitev za mobilne storitve.

Zaščita motorja Vigo

Samo na Petrolu lahko Vigo, najbolj napredno telemetrično zaščito za motorna kolesa v Sloveniji, aktivirate takoj! Poskrbite, da boste potovali varno in se za zaščito svojega motorja oglasite na Petrolu.

Foto na poti

Na poti boste gotovo ustvarjali spomine – na naših bencinskih servisih pa jih lahko tudi natisnete. Po konkurenčnih cenah jih natisnemo na kvaliteten papir, v foto knjigi ali na koledarju ali plakatu.