Email in SMS obveščanje

Ne spreglejte ugodnih ponudb ali novosti iz Petrola. Naročite se na Petrol e-novice ali sporočila o naši prodajni ponudbi ter uredite status prejemanja SMS sporočil.

Prijava in odjava od Petrolovih e-novic

Prijavite se na Petrolove informativne spletne novice in uživajte v naboru video vsebin, najpogosteje zastavljenih vprašanj, podpornih zapisov in strokovnih člankov iz področja, ki vas zanima najbolj.  

Izbor vsebin iz naše zakladnice znanja vam enkrat na mesec brezplačno pošljemo v vaš elektronski nabiralnik. 

Svoj izbor e-novic lahko kadarkoli spremenite – se prijavite na nove novice ali pa se od prejemanja posameznih novic odjavite. Povezavo, preko katere urejate prejemanje e-novic, najdete v nogi posamezne novice.   

Prijavite se na e-novice

Prijava in odjava od Petrolove ponudbe

Želite prejemati obvestila o naši sveži ponudbi in naših novostih? Prijavite se na sporočila o naši prodajni ponudbi! 

Prijavo na obveščanje z uporabo e-pošte uredite v portalu Moj Petrol, kjer lahko urejate tudi svoj elektronski naslov, telefonsko številko in druge osebne podatke ter dostopate do vseh vidikov svojega poslovanja s Petrolom.

Od prejemanja obvestil prek elektronske pošte se lahko odjavite v potralu Moj Petrol ali pa preko povezave v nogi vsakega sporočila, ki vam ga pošljemo. Če se odjavljate preko spletne povezave, ki smo vam jo poslali v enem izmed naših elektronskih sporočil pred 20. 2. 2019, ta zaradi prenove spletne strani na žalost ne bo delovala – odjavite se lahko tukaj ali v portalu Moj Petrol. Odjavite se lahko tudi s poslanim sporočilom "Odjava" na kontakt@petrol.si.

V primeru, da so naslednja trženjska sporočila že v pripravi, bo vaša odjava upoštevana najkasneje v roku 24 ur.

Prijavite se v Moj Petrol

Odjava od SMS sporočil

Ne želite več prejemati naših SMS sporočil? Prejemanje prekinite s sporočilom "Petrol stop" na številko 4246.