Znanje in podpora

Goriva Q Max so prejela evropski certifikat kakovosti EQTM

Mednarodni certifikat EQTM (European Quality Trademark) zagotavlja, da naša goriva Q Max odlikujejo visoka kakovost, tehnološka dovršenost in zanesljivost v vseh pogojih. Za vas pa jih tudi nenehno izboljšujemo!
 

EQTM, certifikat za izdelke z izjemno kvaliteto

Certifikat EQTM potrošnikom pomaga prepoznati evropske izdelke z dokazano izjemno kvaliteto, ki se neprestano razvija. Med Petrolove izdelke, ki se ponašajo z njim, od junija 2022 sodi tudi naša družina goriv Q Max.

Certifikat EQTM velja tri leta, podeljuje pa ga Evropsko združenje za kakovost (EOQ) s sedežem v Bruslju – in to samo izdelkom, ki so evropskega porekla ter proizvedeni v skladu z nacionalno in mednarodno zakonodajo. Tudi ko gre za varnostne zahteve za zdravje in okolje.

Posebnost EQTM je v tem, da se, čeprav se certifikat podeli posameznemu izdelku, ob certifikaciji preverja tako poslovanje podjetja kot razvoj izdelka, njegova pot do kupca in izboljšave. Tako smo morali za Q Max pokazati da:

•    Imamo sistem vodenja kakovosti, ki zagotavlja stalno kvaliteto izdelka.
•    Goriva nenehno spremljajmo in razvijamo v skladu s pričakovanji kupcev.

Preverjena kakovost goriv Q Max

Ker vemo, da je gorivo mnogo več, kot samo pogon za vaš motor, so vsa goriva Q Max na poti do vas podvržena kompleksnemu sistemu kontrole kakovosti.

Ta vključuje kontrolne točke na vseh ključnih mestih dobavne verige, nadzoruje pa ga usposobljena in visoko kompetentna ekipa strokovnjakov v našem naftnem laboratoriju. Piko na i dodajajo kontrole akreditiranih neodvisnih zunanjih inštitucij, mednarodno priznanih kontrolnih hiš in zunanjih laboratorijev, ki še dodatno dokazujejo našo zavezanost k vaši boljši in daaaaaljši vožnji.
 

Vrhunsko gorivo, ki ga nenehno izboljšujemo

Svoja goriva v Petrolu v skladu z zahtevami sodobnih bencinskih in dizelskih motorjev tudi nenehno razvijamo in nadgrajujemo. Tako je družina goriv Q Max, ki jih lahko danes natočite na Petrolovih bencinskih servisih, najboljša do sedaj.

Ista črpalka danes omogoča še boljše delovanje kot pred leti, saj nova generacija Q Max z inteligentnimi molekulami in tehnologijo čiščenja Dual Action Technology prinaša več moči in popolno zaščito motorja. Rezultat je vožnja, ki je bolj ekonomična in prijaznejša do okolja.

Napredna zasnova vseh Petrolovih Q Max goriv s pomočjo najsodobnejših aditivov poskrbi za brezhibno delovanje motornih delov tudi v najbolj zahtevnih obratovalnih pogojih. Skladnost z najstrožjimi evropskimi standardi varovanja okolja – dejstvo, ki ga podpira tudi prejem certifikata EQTM – pa zagotavlja boljše izgorevanje z manj emisijami, za popolno brezskrbnost v vseh pogojih.

* * *

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.