Klimatske naprave

V svojem domu ustvarite udobje in vedno idealno temperaturo za brezskrbno bivanje z vrhunskimi klimatskimi napravami iz naše ponudbe.

Preverite ponudbo

Ugodno Petrol financiranje brez obresti in brez pologa, do 5 let

Vključno z dostavo ter montažo

DOM, KI GA ODLIKUJE TEMPERATURA PO VAŠI ŽELJI

Zagotovite si maksimalno udobje vašega doma skozi vse leto s klimatsko napravo, ki vam omogoča ogrevanje in hlajenje vašega doma.

Na voljo so vam klimatske naprave različnih moči, blagovnih znamk in funkcij, ki vam omogočajo ogrevanje in hlajenje, ki ustreza vašemu domu in načinu bivanja. Klime odlikujejo sodobni sistemi delovanja in okolju prijazno hladilno sredstvo ter energetsko učinkovito delovanje na okolju prijazen način.

Pošljite povpraševanje

Izberite Petrol Elektriko

Vaša nova klimatska naprava bo za delovanje potrebovala električno energijo - izberite Petrol Elektriko. Z enostavnim preklopom prek spleta ali telefona in priročno spremljanjem porabe v Mojem Petrolu.

Klima naprave se poleti uporabljajo za hlajenje in razvlaževanje toplega in vlažnega zraka, v prehodnih sezonah in pozimi pa tudi za ogrevanje. Klime zrak tudi čistijo, saj njihov filtrirni sistem odstrani alergene, prašne in mikrodelce, nevtralizira dim, neprijetne vonjave in cvetni prah.

Sestavljene so iz dveh delov: del, ki je nameščen v bivalnem prostoru, imenujemo notranja enota. Del, ki je nameščen zunaj, na primer ob hiši ali na balkonu, pa je zunanja enota. Klime delujejo tako, da zunanja enota toploto izmenjuje z okoliškim zrakom. Notranja enota, ki neposredno ali posredno klimatizira prostor, pa toploto izmenjuje z zrakom v prostoru.

Z energetskim svetovanjem vam pomagamo izbrati pravo klimatsko napravo. Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite najbolj primerno rešitev za vaš dom.