Mobilna aplikacija Na poti

Z aplikacijo Na poti lahko gorivo in avtopranje plačate iz udobja avtomobila, kavo natočite brez kovancev, na najbližje prodajno mesto naročite svežo hrano Fresh ter izdelke za dom, ki jih prevzamete spotoma. Naložite aplikacijo Na poti in izberite najbolj priročen način plačila.

 

Ne spreglejte!

Plačevanje z aplikacijo Na poti je s 1. januarjem 2021 malce drugačno. V veljavo namreč stopa nova evropska direktiva o plačilnih storitvah, ki še krepi varnost vaših transakcij na spletu. To pomeni, da boste morali v Na poti ob plačilu še dodatno potrditi svojo identiteto. Preverite, kako.

Sprememba Splošnih pogojev uporabe mobilne aplikacije Na poti

Obveščamo vas, da je s 1. januarjem 2021 v veljavo stopila in bila na tej spletni strani ter v mobilni aplikaciji objavljena nova različica Splošnih pogojev uporabe mobilne aplikacije Na poti (v nadaljevanju: Splošni pogoji), ki se bo pričela uporabljati v roku 15 dni od objave, torej s 1. januarjem 2021.

Splošni pogoji uporabe mobilne aplikacije Na poti so bili prenovljeni zaradi:

  • sprememb pri postopku plačevanja z aplikacijo ter dodajanja plačilnih kartic v skladu z Direktivo EU o plačilnih storitvah PSD2, ki stopi v veljavo s 1. januarjem 2021, ki zahteva močno avtentikacijo uporabnika (SCA),
  • sklicevanja na Splošna pravila Petrol klub kartic, za pridobivanje ugodnosti iz naslova uporabe aplikacije Na poti ter
  • dopolnitev področja obdelave in varstva osebnih podatkov.

Ker navedeno predstavlja zgolj povzetek vseh sprememb in dopolnitev, vas pozivamo, da se seznanite s celotno vsebino nove različice Splošnih pogojev, kot je objavljena in dostopna na tej spletni strani ter v meniju mobilne aplikacije Na poti.

V kolikor s spremembami Splošnih pogojev ne soglašate, mobilno aplikacijo nemudoma prenehajte uporabljati, jo izbrišite iz vaše mobilne naprave ter zahtevajte izbris vašega uporabniškega računa.

Zahtevo za izbris uporabniškega računa lahko podate na elektronski naslov: podpora.strankam@petrol.si ali pa nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 22 66 oziroma to sporočite po pošti, na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana, s pripisom “Izbris uporabniškega računa”, in sicer najkasneje do 1. januarja 2021, ko novi Splošni pogoji stopijo v uporabo. V nasprotnem primeru bomo šteli, da z vsebino novih Splošnih pogojev v celoti soglašate.

Za več informacij nam pišite na podpora.strankam@petrol.si.

Oglejte si delovanje aplikacije Na poti

Najlažje do kave

Brez kovancev? Ni problema! Z mobilno aplikacijo Na poti lahko svojo Kavo na poti plačate kar prek telefona.

Plačujte kavo z aplikacijo Na poti, zbirajte Zlata zrna in vsaka 10. kava bo brezplačna.

Več

Najhitrejše plačilo goriva

Prihranite čas ob obisku Petrolovih prodajnih mest in gorivo plačajte kar iz udobja svojega avtomobila ter se izognite plačilu na blagajni.

Več

Preprosto do čistega vozila

Vašemu vozilu privoščite le najboljšo nego, plačilo avtopranja pa opravite kar s pametnim telefonom.

Z mobilno aplikacijo Na poti plačajte avtopranje brez sprehoda do blagajne, kupon za pranje vozila pa pokažite kar na ekranu vašega telefona. 

Več

Priročen Hip nakup vsega, kar potrebujete doma

Siti zamudnega nakupovanja? Naročite in prevzemite!

Z mobilno aplikacijo Na poti lahko osnovna živila in izdelke za dom naročite vnaprej, nato pa jih na izbranih prodajnih mestih Petrola le še prevzamete. Naročilo pripravimo v 30 minutah in ob vašem prihodu prinesemo do avta. Preverite HipShop ponudbo v aplikaciji Na poti in izkoristite popuste na Zlate točke.

Več

Naročilo hrane Fresh kar na poti

Na poti in lačni? Ne čakajte!

Naročite in plačajte burger, pizzo, smoothie … Svoj obrok plačajte v aplikaciji ter naročeno na izbranem prodajnem mestu le še prevzemite, že čez 30 minut. Naj hrana čaka vas in ne vi hrane.

Vsa ponudba hrane Fresh je na voljo v Hip nakupih aplikacije Na poti.

Več

Enostavna uporaba

Vas zanima kako pričeti z aplikacijo Na poti? Prva registracija je popolnoma enostavna, uporaba pa prilagojena vam.

Več

Informacije v hipu

V aplikaciji Na poti preverite aktualne cene goriv, posebne akcije hrane Fresh in HipShop izdelkov v Hip nakupih, poiščite najbližjo avtopralnico ali prodajno mesto ter preglejte svoje ugodnosti.

Več

Z mobilno aplikacijo Na poti nadomestite vašo fizično Petrol klub kartico

Ste naveličani plastičnih kartic? Fizično Petrol klub kartico nadomestite z digitalno. Naložite si aplikacijo Na poti, jo povežite s svojo Petrol klub kartico in pustite plastiko doma.

Za imetnike Petrol klub plačilne kartice
Ob naslednjem nakupu na prodajnih mestih Petrola zgolj pokažite črtno kodo kartice, ki je prikazana v aplikaciji. Za plačilo z digitalno kartico vtipkajte PIN kodo, tako kot ste vajeni pri plačilu s fizično kartico.

Za imetnike Petrol klub kartice zvestobe
Ob naslednjem plačilu na prodajnih mestih Petrola zgolj pokažite črtno kodo digitalne kartice zvestobe, saj boste na ta način prav tako prejeli Zlate točke ali jih koristili za popuste.

PREVERITE, KAKO Z APLIKACIJO ZBIRATE ZLATE TOČKE

Plačilna sredstva v mobilni aplikaciji Na poti

Za plačilo lahko uporabite:

  • Petrol klub plačilno kartico,
  • mBills,
  • plačilno kartico Visa ter Mastercard ali
  • na aplikacijo naložite dobroimetje
    (gotovino na prodajnem mestu Petrola).

Za urejanje in dodajanje plačilnih sredstev odprite meni aplikacije in izberite Plačilna sredstva. Tu imate pregled nad že dodanimi plačilnimi sredstvi ali dodate novo.

PREVERITE, S KATERIMI SREDSTVI LAHKO PLAČUJETE
PREVERITE, KAKO V APLIKACIJO DODATI NOVO KARTICO

Brez kovancev? Kavo na poti plačajte kar s telefonom

Do najboljše Kave na poti še bolj udobno. Z mobilno aplikacijo Na poti svojo Kavo na poti plačajte kar prek pametnega telefona, praktično in enostavno. Telefon prislonite na NFC nalepko na avtomatu ali skenirajte QR kodo, izberite želen napitek, vstavite lonček ter naročilo potrdite. Brez potrebe po žetonih in kovancih, z nagradami in ugodnostmi za zveste zbiratelje Zlatih zrn.

Plačujte kavo z aplikacijo Na poti, zbirajte Zlata zrna in vsaka 10. kava bo brezplačna.  

Plačajte kavo z aplikacijo Na poti

Zlata zrna

Zlata zrna lahko z aplikacijo Na poti zbirate do 31. 12. 2021, koristite pa do 31. 1. 2022.

Plačajte gorivo z aplikacijo Na poti

Točenje goriva na Petrolu je zdaj še enostavnejše, brez potrebe po obisku prodajnega mesta. 
 
Potrebujete le svoj pametni telefon, na katerem je nameščena aplikacija Na poti, in eno izmed plačilnih sredstev (plačilna kartica Visa ali Mastercard, mBills, Petrol klub plačilna kartica). 
 
Skenirajte QR kodo točilnega potrdite plačilo in natočite želeno količino goriva. Ko zaključite s točenjem, se vam bosta v aplikaciji prikazala povzetek plačila in račun. Preverite pravilnost podatkov in se brezskrbno odpeljite dalje.  

PREVERITE, KAKO Z APLIKACIJO GORIVO NATOČITE GIBALNO OVIRANI

Bleščeče vozilo kar preko telefona

Čiščenje vozila na avtomatskih avtopralnicah še nikoli ni bilo tako enostavno. Brez potrebe po žetonih in kovancih, s preprostim pregledom in unovčenjem ugodnosti in popustov.

V aplikaciji Na poti izberite opcijo avtopranje. Lokacijo potrdite na zemljevidu ali skenirajte QR kodo pri vhodu v avtopralnico. Izberite vrsto pranja in tip vozila. Če želite, lahko naročite še žetone za sesanje ali koristite popuste in ugodnosti na vaši Petrol klub kartici. V zadnjem koraku izberite še način plačila. Prejeli boste 6-mestno kodo, ki jo pokažete upravljalcu avtopralnice.

OBVESTILO : Da bi omejili širjenje koronavirusa, smo zaprli vse naše avtomatske avtopralnice. To pomeni tudi, da plačilo avtopranja z aplikacijo Na poti do nadaljnjega ne pride v poštev.

Plačajte avtopranje z aplikacijo Na poti

Zlata zrna

Živila in izdelke prevzemite na poti domov – s Hip nakupom!

Se vam mudi? Izberite hipen nakup na poti ter se na Petrolu ustavite po osnovna živila in izdelke, ki vam jih je zmanjkalo doma. Brez čakanja in nepotrebnega zadrževanja na prodajnem mestu. Vse dni v tednu.

V aplikaciji Na poti odprite meni Hip nakup ter poiščite želeno Petrol prodajno mesto. V košarico dodajte vse, kar potrebujete doma, ter svoj nakup plačajte, brez gotovine in čakanja v vrsti. Svoje naročilo in čas prevzema nato le še potrdite ter svoj nakup prevzemite v izbrani poslovalnici s prejeto QR kodo. Ob prihodu nas kontaktirajte, mi pa vam naročeno prinesemo do avta.

V aplikaciji preverite tudi akcijsko ponudbo ter izkoristite Zlate točke za popust na redne cene izdelkov.

Hrano Fresh naročite vnaprej

Lačni? Svežo hrano Fresh naročite v aplikaciji Na poti in jo na izbranih Petrolih le še prevzemite, že čez 30 minut.

Ko ste lačni in se vam najbolj mudi, lahko svoj obrok naročite in prevzamete mimo vrste, brez nepotrebnega čakanja na pripravo. V aplikaciji odprite meni Hip nakup, poiščite želeno Petrol prodajno mesto in izberite svoj prigrizekiz bogate ponudbe sveže Fresh hrane. Tega v aplikaciji tudi plačate, brez gotovine in čakanja na blagajni. Svoje naročilo in čas prevzema nato le še potrdite ter svoj Fresh izbor prevzemite v izbrani poslovalnici s prejeto QR kodo. Naročilo vas bo čakalo v Fresh kotičku, lahko pa nas ob prihodu kontaktirate, mi pa vam naročeno prinesemo do avta.

V aplikaciji preverite šeakcijsko ponudbo hrane Fresh ter izkoristite Zlate točke za popust na redne cene.

Kako pričnete z uporabo aplikacije? Povsem enostavno!

Aplikacijo Na poti prenesite iz spletne trgovine Google Play ali App Store in se vanjo registrirajte z uporabniškim računom Moj Petrol. Aplikacijo nato povežite še s svojo Petrol klub kartico.

Brez skrbi, vaši podatki so pri nas popolnoma na varnem.

PREVERITE, KAKO V APLIKACIJI SKRBIMO ZA VAŠE PODATKE PREVERITE, KAKO PRIČNETE Z UPORABO APLIKACIJE

Do najpomembnejših informacij dostopajte v hipu


Preberite si mnenja zadovoljnih uporabnikov mobilne aplikacije na poti:

»Končno! Zelo dobra aplikacija, hvala Petrol! ❤«

»Super za trenutne razmere glede covid-19.«

»Enostavno in priročno. Priporočam, sploh sedaj v korona časih.«

»Super izkušnja, ki bo prihranila čas. Super.«

»Super način plačevanja vaših storitev. Pohvalno.«

»Res odlično, hitro in enostavno. Še posebej če nimaš časa stati v vrsti. Pohvalno.«

»Odlično! Natočiš in odpelješ, ostali pa sam gledajo kdo bo plačal ... super.»

»Najboljša aplikacija na svetu!«

»Vse je enkrat prvič... Zelo sem bila zadovoljna!«

»Izredno enostavno! Super!«

»Praktično.«

»Zelo priročno.«

Vir: Trgovina Google Play