Mobilna aplikacija Na poti

Z aplikacijo Na poti lahko gorivo plačate iz udobja avtomobila, kavo natočite brez kovancev, na najbližje prodajno mesto naročite svežo hrano Fresh, avtopranje pa uredite kar preko telefona, brez sprehoda do blagajne.

PRENESITE IZ GOOGLE PLAY PRENESITE IZ APP STORE

Oglejte si delovanje aplikacije na poti

Najlažje do kave

Brez kovancev? Ni problema! Z mobilno aplikacijo Na poti lahko svojo Kavo na poti plačate kar prek telefona.

Plačujte kavo z aplikacijo Na poti, zbirajte Zlata zrna in vsaka 10. kava bo brezplačna.

Več
Najhitrejše plačilo goriva

Prihranite čas ob obisku Petrolovih prodajnih mest in gorivo plačajte kar iz udobja svojega avtomobila ali motornega kolesa ter se izognite plačilu na blagajni.

Več
Preprosto do čistega vozila

Vašemu vozilu privoščite le najboljšo nego, plačilo avtopranja pa opravite kar s pametnim telefonom.

Z mobilno aplikacijo Na poti plačajte avtopranje brez sprehoda do blagajne, kupon za pranje vozila pa pokažite kar na ekranu vašega telefona. 

Več
Naročilo Fresh kar na poti

Na poti in lačni? Nič več! Naročite in plačajte burger, pizzo, smoothie … kar na poti ter hrano na izbranem prodajnem mestu samo še prevzemite.

Naj hrana čaka vas, ne vi hrane.

Več
Enostavna uporaba

Vas zanima kako pričeti z aplikacijo Na poti? Prva registracija je popolnoma enostavna, uporaba pa prilagojena vam.

Več
Informacije v hipu

V aplikaciji Na poti preverite aktualne cene goriva in akcije iz Fresh ponudbe, poiščite najbližjo avtopralnico ali prodajno mesto ter preglejte svoje ugodnosti.

Več

Z mobilno aplikacijo Na poti nadomestite vašo fizično Petrol klub kartico

Ste naveličani plastičnih kartic? Fizično Petrol klub kartico nadomestite z digitalno. Naložite si aplikacijo Na poti, jo povežite s svojo Petrol klub kartico in pustite plastiko doma.

Za imetnike Petrol klub plačilne kartice
Ob naslednjem nakupu na prodajnih mestih Petrola zgolj pokažite črtno kodo kartice, ki je prikazana v aplikaciji. Za plačilo z digitalno kartico vtipkajte PIN kodo, tako kot ste vajeni pri plačilu s fizično kartico.

Za imetnike Petrol klub kartice zvestobe
Ob naslednjem plačilu na prodajnih mestih Petrola zgolj pokažite črtno kodo digitalne kartice zvestobe, saj boste na ta način prav tako prejeli Zlate točke ali jih koristili za popuste.

Plačilna sredstva v mobilni aplikaciji Na poti

Aplikacija Na poti vam omogoča plačilo goriva in avtopranja brez sprehoda do blagajne, Kavo na poti plačate brez kovancev, Fresh in izdelke pa si naročite vnaprej in jih prevzamete brez čakanja v vrsti.

Za plačilo lahko uporabite:

  • Petrol klub plačilno kartico,
  • mBills,
  • plačilno kartico Visa ter Mastercard ali
  • na aplikacijo naložite dobroimetje (gotovino na prodajnem mestu Petrola).

Za urejanje in dodajanje plačilnih sredstev odprite meni aplikacije in izberite Plačilna sredstva. Tu imate pregled nad že dodanimi plačilnimi sredstvi ali dodate novo.

Brez kovancev? Kavo na poti plačajte kar s telefonom

Plačajte kavo z aplikacijo Na poti

Do najboljše Kave na poti še bolj udobno. Z mobilno aplikacijo Na poti svojo Kavo na poti plačajte kar prek pametnega telefona, praktično in enostavno. Telefon prislonite na NFC nalepko na avtomatu ali skenirajte QR kodo, izberite želen napitek, vstavite lonček ter naročilo potrdite. Brez potrebe po žetonih in kovancih, z nagradami in ugodnostmi za zveste zbiratelje Zlatih zrn.

Plačujte kavo z aplikacijo Na poti, zbirajte Zlata zrna in vsaka 10. kava bo brezplačna.  

Plačajte kavo z aplikacijo Na poti

Prihranite čas. Gorivo plačajte kar iz avta ali z motorja

Plačajte gorivo z aplikacijo Na poti

Plačajte gorivo z aplikacijo Na poti

Točenje goriva na Petrolu je zdaj še enostavnejše, brez potrebe po obisku prodajnega mesta.

Potrebujete le svoj pametni telefon, na katerem je nameščena aplikacija Na poti, in vašo Petrol klub plačilno kartico. Skenirajte QR kodo točilnega mesta in natočite želeno količino goriva. Ko zaključite s točenjem, se vam bosta v aplikaciji prikazala povzetek plačila in račun. Preverite pravilnost podatkov in se brezskrbno odpeljite dalje.

Bleščeče vozilo kar preko telefona

Plačajte avtopranje z aplikacijo Na poti

Čiščenje vozila na avtomatskih avtopralnicah še nikoli ni bilo tako enostavno. Brez potrebe po žetonih in kovancih, s preprostim pregledom in unovčenjem ugodnosti in popustov.

V aplikaciji Na poti izberite opcijo avtopranje. Lokacijo potrdite na zemljevidu ali skenirajte QR kodo pri vhodu v avtopralnico. Izberite vrsto pranja in tip vozila. Če želite, lahko naročite še žetone za sesanje ali koristite popuste in ugodnosti na vaši Petrol klub kartici. V zadnjem koraku izberite še način plačila. Prejeli boste 6-mestno kodo, ki jo pokažete upravljalcu avtopralnice.

Plačajte avtopranje z aplikacijo Na poti

Na poti in lačni? Naročite Fresh

Naročite Fresh z aplikacijo Na poti

Naročite Fresh z aplikacijo Na poti

Lačni, a hkrati siti čakanja? Svežo hrano Fresh naročite v aplikaciji Na poti in jo na izbranem prodajnem mestu le še prevzemite.

Najbolj enostavno, tudi ko se vam najbolj mudi. V aplikaciji zgolj izberite želeno prodajno mesto, izberite svoj obrok iz bogate ponudbe svežih Fresh izdelkov ter ga v aplikaciji tudi plačajte. Brez gotovine in čakanja v vrsti. Svoje naročilo in čas prevzema potrdite ter obrok prevzemite v izbrani poslovalnici s prejeto QR kodo. Ker se sveže vedno prileže.

Kako pričnete z uporabo aplikacije? Povsem enostavno!

Registrirajte se v aplikacijo Na poti

Aplikacijo Na poti prenesite iz spletne trgovine Google Play ali App Store in se vanjo registrirajte z uporabniškim računom Moj Petrol. Aplikacijo nato povežite še s svojo Petrol klub kartico.

Brezplačna Kava na poti za nove uporabnike aplikacije Na poti

Ob prvi prijavi ali registraciji v aplikacijo Na poti vam med 10. decembrom in 31. januarjem podarimo brezplačno kavo. Da jo prejmete, morate z aplikacijo povezati svojo obstoječo Petrol klub kartico ali pa kreirati novo, virtualno, in to v 30 dneh od datuma prijave oz. registracije v Na poti. Zaradi preprečevanja morebitnih zlorab, lahko brezplačno Kavo na poti prejme le en uporabnik na eno mobilno napravo.

PREBERITE KAKO

Registrirajte se v aplikacijo Na poti

Zlata zrna

Zlata zrna lahko z aplikacijo Na poti zbirate do 31. 12. 2020, koristite pa do 31. 1. 2021.

Do najpomembnejših informacij dostopajte v hipu


Preberite si mnenja zadovoljnih uporabnikov mobilne aplikacije na poti:

»Super izkušnja, ki bo prihranila čas. Super.«

»Super način plačevanja vaših storitev. Pohvalno.«

»Res odlično, hitro in enostavno. Še posebej če nimaš časa stati v vrsti. Pohvalno.«

»Odlično! Natočiš in odpelješ, ostali pa sam gledajo kdo bo plačal ... super.»

»Najboljša aplikacija na svetu!«

»Vse je enkrat prvič... Zelo sem bila zadovoljna!«

»Izredno enostavno! Super!«

»Preprosto.«

»Zabavno.«

»Praktično.«

»Zelo priročno.«

Vir: Trgovina Google Play