Mobilna aplikacija Na poti

Z aplikacijo Na poti lahko gorivo plačate iz udobja avtomobila, kavo natočite brez kovancev, na najbližje prodajno mesto naročite izdelke iz programa Fresh, avtopranje pa uredite kar preko telefona.

PRENESITE IZ GOOGLE PLAY PRENESITE IZ APP STORE

Osnovne funkcije

Praktično in enostavno do kave

Brez kovancev? Ni problema! Z mobilno aplikacijo Na poti lahko svojo Kavo na poti plačate kar prek telefona.

Najhitrejše plačilo goriva

Prihranite čas ob obisku Petrolovih prodajnih mest in gorivo plačajte kar iz udobja svojega avtomobila. 

Preprosto do čistega vozila

Vašemu vozilu privoščite le najboljšo nego, plačilo avtopranja pa opravite kar s pametnim telefonom. 

Naročilo hrane iz programa Fresh

Na poti in lačni? Nič več! Naročite in plačajte burger, pizzo, smoothie… kar na poti, ter hrano na izbranem prodajnem mestu samo še poberite.

BREZ KOVANCEV? KAVO NA POTI PLAČAJTE S TELEFONOM

Aplikacija Na poti pri nakupu Kave na poti

Do najboljše Kave na poti še bolj udobno. Z mobilno aplikacijo Na poti svojo Kavo na poti plačajte kar prek pametnega telefona, praktično in enostavno. Telefon prislonite na NFC nalepko na avtomatu ali skenirajte QR kodo, izberite želen napitek, vstavite lonček ter naročilo potrdite.

Brez potrebe po žetonih in kovancih, z nagradami in ugodnostmi za zveste zbiratelje Zlatih zrn. 

Zlata zrna

Zlata zrna lahko z aplikacijo Na poti zbirate do 31. 12. 2019, koristite pa do 31. 1. 2020.

PRIHRANITE ČAS. GORIVO PLAČAJTE KAR IZ AVTA

Aplikacija Na poti za plačilo goriva

Točenje goriva na Petrolu je zdaj še enostavnejše, brez potrebe po obisku prodajnega mesta.

Potrebujete le svoj pametni telefon, na katerem je nameščena aplikacija Na poti, in vašo Petrol klub plačilno kartico. Skenirajte QR kodo točilnega mesta in natočite želeno količino goriva. Ko zaključite s točenjem, se vam bosta v aplikaciji prikazala povzetek plačila in račun. Preverite pravilnost podatkov in se brezskrbno odpeljite dalje.

BLEŠČEČE ČISTO VOZILO KAR PREKO TELEFONA

Mobilna aplikacija Na poti - Avtopralnica

Čiščenje vozila na avtomatskih avtopralnicah še nikoli ni bilo tako enostavno. Brez potrebe po žetonih in kovancih, s preprostim pregledom in unovčenjem ugodnosti in popustov. 

V aplikaciji Na poti izberite opcijo avtopranje. Lokacijo potrdite na zemljevidu ali skenirajte QR kodo pri vhodu v avtopralnico. Izberite vrsto pranja in tip vozila. Če želite, lahko naročite še žetone za sesanje ali koristite popuste in ugodnosti na vaši Petrol klub kartici. V zadnjem koraku izberite še način plačila. Prejeli boste 6-mestno kodo, ki jo pokažete upravljalcu avtopralnice. 

NA POTI IN LAČNI? NAROČITE FRESH

Mobilna aplikacija Na poti - Naročanje izdelkov iz programa Fresh

Lačni, a hkrati siti čakanja? Svežo hrano Fresh naročite v aplikaciji Na poti in jo na izbranem prodajnem mestu le še prevzemite. 

Najbolj enostavno, tudi ko se vam najbolj mudi. V aplikaciji zgolj izberite želeno prodajno mesto, izberite svoj obrok iz bogate ponudbe svežih Fresh izdelkov ter ga v aplikaciji tudi plačajte. Brez gotovine in čakanja v vrsti. Svoje naročilo in čas prevzema potrdite ter obrok prevzemite v izbrani poslovalnici s prejeto QR kodo. Ker se sveže vedno prileže.