Toplotne črpalke

Izberite sodoben in ekološki način ogrevanja doma in sanitarne vode, ki zagotavlja velike prihranke. Naša ponudba poleg prijazne cene toplotne črpalke in vrhunske ponudbe vključuje še dostavo in montažo ter svetovanje in garancijo.

Preverite ponudbo ogrevalnih toplotnih črpalk Preverite ponudbo sanitarnih toplotnih črpalk

Ugodno Petrol financiranje, brez obresti, do pet let

Izvedba na ključ, od svetovanja do montaže

Vodenje postopka pridobivanja Eko sklad subvencije

Popust na elektriko ob nakupu toplotne črpalke

Toplotne črpalke za varčno bivanje v vašem domu

Izberite varčen in okolju prijazen način ogrevanja. Svoj dom napolnite s toplino in svežino ter poskrbite za brezskrbno bivanje, na okolju prijazen način.

Toplotne črpalke delujejo na podlagi izkoriščanja toplote iz okolice, ki jo pretvarjajo v energijo: toplotne črpalke za ogrevanje radiatorjev v energijo za toplejši dom, toplotne črpalke za sanitarno vodo pa v energijo za segrevanje vode v gospodinjstvu. Omogočajo varčnejši in okolju prijaznejši način življenja, saj uporabljajo obnovljive vire energije, kot so zrak, zemlja in voda.

Cena toplotne črpalke je pri Petrolu prijazna vsakemu žepu, pa naj gre za Orca toplotne črpalke, ali pa Panasonic, Mitsubushi ter druge. Za prijazen nakup poskrbimo še z celovito storitvijo in ugodnejšo ceno električne energije.

Prijazen nakup in uporaba toplotne črpalke

Rešitev na ključ

V Petrolu bomo za vas poskrbeli za od A do Ž. Petrolova toplotna črpalka je rešitev na ključ, saj vam pomagamo s svetovanjem, dostavo, montažo, vzdrževanjem, ugodnim financiranjem (brez pologa in obresti, do 5 let) in zavarovanjem. Na pomoč, tudi ko gre za pridobivanje subvencije Eko sklada, vam priskočimo v Energetskem centru Petrol.

Cenejša elektrika

Cena toplotne črpalke je eno, strošek njenega delovanja pa drugo. Ob nakupu toplotne črpalke pri Petrolu – pa naj gre za toplotne črpalke za ogrevanje radiatorjev ali toplotne črpalke za sanitarno vodo – lahko zato uživate v ugodnejši ceni električne energije. Zagotavlja vam jo Petrol Elektrika, ki za vas poskrbi tudi, ko se akcijska ponudba izteče.

Preizkušena kakovost

Petrol odlikuje zanesljivost in strokovnost, rezultat naše več kot 70-letne prisotnosti na trgu. Petrol toplotne črpalke tako dovajajo energijo že več kot 2.000 slovenskim gospodinjstvom, od Kopra do Murske Sobote. Naj moč zraka, zemlje in vode poganja tudi vaš dom.

Ogrevalne toplotne črpalke

Ogrevalne toplotne črpalke vam omogočajo, da svoj dom ogrevate z obnovljivimi viri energije. Za delovanje uporabljajo zrak, zemljo in vodo ter tako predstavljajo okolju prijazno energetsko rešitev, vašemu družinskemu proračunu pa zagotavljajo kar največjo stroškovno učinkovitost.

Stroške ogrevanja znižajo tudi do 60 %, v poletnih mesecih pa omogočajo tudi hlajenje prostorov. So enostavne za upravljanje in uporabo, delujejo tiho in ne potrebujejo skoraj nobenega vzdrževanja.

Sanitarne toplotne črpalke

Ohranite svoj dom prostoren in z eno samo napravo ogrevajte sanitarno vodo ter ohlajajte manjše prostore. Sanitarne toplotne črpalke so namenjene so segrevanju vode v gospodinjstvu, za delovanje pa uporabljajo zrak in električno energijo, s predvideno življenjsko dobo od 15 do 20 let.

Z njihovo uporabo si lahko stroške ogrevanja vode znižate tudi do 70 %, zaradi hladilnega učinka pa se pogosto uporabljajo tudi za hlajenje manjših kleti ali shramb.