Toplotne črpalke

Izberite sodoben in ekološki način ogrevanja doma in sanitarne vode, ki zagotavlja velike prihranke. Naša ponudba poleg prijazne cene toplotne črpalke in vrhunske ponudbe vključuje še dostavo in montažo ter svetovanje in garancijo.

Preverite ponudbo ogrevalnih toplotnih črpalk Preverite ponudbo sanitarnih toplotnih črpalk

Ugodno Petrol financiranje, brez pologa in brez obresti, do 5 let

Izvedba na ključ, od svetovanja do montaže

Za vas uredimo celoten postopek pridobivanja subvencije Eko sklada

Akcijska cena dobave Petrol Elektrike ob nakupu katerekoli energetske rešitve

Za brezskrbno bivanje v vašem domu

Varčen in okolju prijazen način ogrevanja

Toplotne črpalke delujejo na podlagi izkoriščanja toplote iz okolice, ki jo pretvarjajo v energijo za ogrevanje. Omogočajo varčnejši in okolju prijaznejši način življenja, saj uporabljajo obnovljive vire energije, kot so zrak, zemlja in voda.

Storitev od A do Ž

Napolnite svoj dom s toplino in svežino, ter poskrbite za brezskrbno bivanje, na okolju prijazen način. V Petrolu bomo za vas poskrbeli za od A do Ž: s svetovanjem, dostavo, montažo, vzdrževanjem, ugodnim financiranjem, zavarovanjem ter akcijskimi cenami Petrol Elektrike.

Preizkušena kakovost

Petrol odlikuje zanesljivost in strokovnost, rezultat naše več kot 70-letne prisotnosti na trgu. Petrol toplotne črpalke tako dovajajo energijo že več kot 640 slovenskim gospodinjstvom, od Kopra do Murske Sobote. Naj moč zraka, zemlje in vode poganja tudi vaš dom.

Ogrevalne toplotne črpalke

Ogrevalne toplotne črpalke vam omogočajo, da svoj dom ogrevate z obnovljivimi viri energije. Za delovanje uporabljajo zrak, zemljo in vodo ter tako predstavljajo okolju prijazno energetsko rešitev, vašemu družinskemu proračunu pa zagotavljajo kar največjo stroškovno učinkovitost.

Stroške ogrevanja znižajo tudi do 60 %, v poletnih mesecih pa omogočajo tudi hlajenje prostorov. So enostavne za upravljanje in uporabo, delujejo tiho in ne potrebujejo skoraj nobenega vzdrževanja.

Sanitarne toplotne črpalke

Ohranite svoj dom prostoren in z eno samo napravo ogrevajte sanitarno vodo ter ohlajajte manjše prostore. Sanitarne toplotne črpalke so namenjene so segrevanju vode v gospodinjstvu, za delovanje pa uporabljajo zrak in električno energijo, s predvideno življenjsko dobo od 15 do 20 let.

Z njihovo uporabo si lahko stroške ogrevanja vode znižate tudi do 70 %, zaradi hladilnega učinka pa se pogosto uporabljajo tudi za hlajenje manjših kleti ali shramb.

Kontaktirajte nas

Energetski center Petrol

BTC City Ljubljana – Hala 3
Šmartinska 152, 1000 Ljubljana

Delovni čas:
Pon - pet: 10:00 - 18:00
Sob: 10:00 - 15:00
Nedelje in prazniki: zaprto

Energetski center Petrol

Ipavčeva ulica 21, 3000 Celje

Delovni čas:
Pon, sre, pet: 8:00 - 16:00
Tor, čet:10:00 - 18:00
Sobote, nedelje in prazniki: zaprto