Toplotne črpalke

Izberite sodoben in ekološki način ogrevanja doma in sanitarne vode, ki se več kot splača, saj zagotavlja velike prihranke. Naša ponudba poleg prijazne cene toplotne črpalke in vrhunske ponudbe vključuje še dostavo in montažo ter svetovanje in garancijo.

Preverite ponudbo ogrevalnih toplotnih črpalk Preverite ponudbo sanitarnih toplotnih črpalk

Ugodno Petrol financiranje brez obresti in brez pologa, do 7 let

Izvedba na ključ, od svetovanja do montaže

Vodenje postopka pridobivanja Eko sklad subvencije

Toplotne črpalke za varčno bivanje v vašem domu

Izberite varčen in okolju prijazen način ogrevanja. Svoj dom napolnite s toplino in svežino ter poskrbite za brezskrbno bivanje, na okolju prijazen način.

Toplotne črpalke delujejo na podlagi izkoriščanja toplote iz okolice, ki jo pretvarjajo v energijo in vir toplote: toplotne črpalke za ogrevanje radiatorjev v energijo za toplejši dom, toplotne črpalke za sanitarno vodo pa v energijo za segrevanje vode v gospodinjstvu. Glede na druge druge energetske rešitve vam toplotne črpalke zrak voda omogočajo varčnejši in okolju prijaznejši način življenja, saj za svoje delovanje uporabljajo obnovljive vire energije - zrak, vodo pa tudi zemljo.

Cena toplotne črpalke je pri Petrolu prijazna vsakemu žepu, pa naj gre za Orca toplotne črpalke, ali pa Panasonic, Mitsubushi ter druge. Nakup se pri Petrolu splača, saj za vas poskrbimo še z celovito storitvijo in ugodnejšo ceno električne energije.

Prijazen nakup in uporaba toplotne črpalke

Rešitev na ključ

V Petrolu bomo za vas poskrbeli od A do Ž. Petrolova toplotna črpalka je rešitev na ključ, popolnoma prilagojena vašemu bivanju. Pomagamo vam s svetovanjem glede na vaše potrebe ter z dostavo, montažo in vzdrževanjem toplotne črpalke. Za vso pomoč, tudi ko gre za pridobivanje subvencije Eko sklada, pa je za vas tu Energetski center Petrol.

Ugodno Petrol financiranje

Do denarnici prijaznega nakupa lahko imetnikom Petrol klub plačilne kartice pomagamo tudi z ugodnim Petrol financiranjem. Tako je lahko toplotna črpalka v do 7 letih vaša brez pologa in brez obresti, za obdobje financiranja pa vam ponujamo še izjemno ugodno zavarovanje vaše nove naprave v primeru nezgod. 

Kombinacija s sončno elektrarno

Vaši toplotni črpalki lahko energijo za delovanje dovaja kar sončna elektrarna, nameščena na strehi vašega doma. Do zmagovalne kombinacije fotovoltaičnih panelov in toplotne črpalke, s katero bodo vaši stroški elektrike še nižji, vam pomagamo v Petrolu. Preverite, kako do enostavnega nakupa, prilagojenega vašim potrebam.

Izberite Petrol Elektriko

Ob nakupu toplotne črpalke pri Petrolu – pa naj gre za toplotne črpalke za ogrevanje radiatorjev ali toplotne črpalke za sanitarno vodo – izberite Petrol Elektriko. Z enostavnim preklopom prek spleta ali telefona in priročno spremljanjem porabe v Mojem Petrolu.