Kurilno olje

Ko naročate kurilno olje, izberite ime, ki mu zaupate. V Petrolu smo z neprekosljivo regijsko prisotnostjo in več kot 70-letno zgodovino prava izbira, ko gre za nakup nečesa tako ključnega, kot je energent, ki ogreva vaš dom.

NAROČITE KURILNO OLJE INFORMATIVNI IZRAČUN

Optimalna poraba in velik izkoristek

Dostava povsod po Sloveniji

Zlate točke z vsakim nakupom za številne ugodnosti in popuste

Plačilo na 12 obrokov s Petrol klub plačilno kartico

Cena naročila in dostave

Pri prodaji kurilnega olja imamo največ izkušenj in široko razvejano prodajno mrežo, ki našim uporabnikom zagotavlja konkurenčno ceno, ugodne prodajne pogoje z možnostjo plačila na do 12 obrokov, kratke dobavne roke ter natančno dobavo naročenih količin.

Ob naročilu kurilnega olja prikazujemo stroške na dan naročila. Končna cena, ki jo bo boste plačali, pa bo izračunana naknadno na dan dostave.

Naročeno kurilno olje vam dostavimo v najkrajšem možnem času, o dostavi pa vas predhodno obvestimo prek elektronske pošte oz. telefona.

IZRAČUNAJTE CENO IN NAROČITE KURILNO OLJE

Maloprodajna cena kurilnega olja
1,397 
Cena kurilnega olja velja od 22. maja 2022.
Strošek prevoza kurilnega olja
Do 999 L: v fiksnem znesku 44,00
Od 1000 L: 0,040 €/L
Cene prevoza kurilnega olja veljajo od 12.4. 2022.
Maloprodajna cena kurilnega olja
1,397 
Cena kurilnega olja velja od 22. maja 2022.
Strošek prevoza kurilnega olja
Do 999 L: v fiksnem znesku 44,00
Od 1000 L: 0,040 €/L
Cene prevoza kurilnega olja veljajo od 12.4. 2022.


 

Nižji stroški in daljša življenjska doba ogrevalnega sistema

Visoko kakovostno PRIMA kurilno olje vsebuje izbran paket dodatkov, ki pripomorejo k povečani zaščiti in zanesljivosti delovanja grelnega sistema. Omogočajo optimalnejšo porabo, večji izkoristek, nižje stroške vzdrževanja ter daljšo življenjsko dobo vseh naprav ogrevalnega sistema. Z izbiro PRIMA kurilnega olja boste pripomogli tudi k nižjim okoljskim emisijam, ki so posledica zgorevanja goriva.

Boljši izkoristek peči s KOEL Plus

Izkoristek še tako kvalitetnega goriva lahko z dodatki še izboljšamo. KOEL Plus, katalizator zgorevanja ekstra lahkega kurilnega olja, je visoko učinkovit dodatek, ki izboljšuje naravne lastnosti kurilnega olja. Zagotavlja manjšo porabo goriva ter manjše emisije, zaradi dodatnih inhibitorjev in stabilizatorjev pa preprečuje nastajanje mulja in korozije v vašem rezervoarju.

Naročite v eshopu

Minimalna količina, ki jo lahko naročite, je 500 L. Vsak nakup kurilnega olja bo članom Petrol kluba prinesel Zlate točke, te pa številne ugodnosti in popuste, tudi nižjo ceno Petrol Elektrike in Zemeljskega plina.