Pomoč in svetovanje v vsakem trenutku

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Novo: z našim svetovalcem se posvetujte po videoklicu! Hitro in enostavno rezervirate svoj termin.

Rezervirajte termin za videoklic
Videoklic

Če želite z našim svetovalcem vzpostaviti videoklic, vas vabimo, da si hitro in enostavno rezervirate svoj termin. Izbirate lahko med:

  • Pogovorom s svetovalcem kontaktnega centra, ki vam bo z veseljem pomagal pri različnih vprašanjih v povezavi z energenti, Petrol klub kartico, e-mobilnostjo, spletnim nakupom v naši trgovini Petrol eShop in ostalo ponudbo Petrola
  • Pogovorom s strokovnjakom za energetske rešitve za dom.

Rezervirajte svoj termin

Elektronska pošta

Zaradi varnosti in zagotavljanja kar najboljše uporabniške izkušnje pri nas elektronski naslov "info" ne obstaja. Za vprašanja, vezana na posamezna področja, nam lahko pišete na spodnje elektronske naslove:

Kontaktni center

Na brezplačni telefonski številki 080 22 66 si zagotovite vse za topel dom, uredite vse v zvezi s Petrol klub kartico in pridobite želene informacije o vseh naših energentih ter ostali ponudbi Petrola. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Za pomoč pri nakupu v spletni trgovini eShop pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 22 13, iz tujine pa nas pokličite na +386 14 71 45 90.

Povej Petrolu

Povej Petrolu je orodje za neposredno komunikacijo z našimi strankami. V ozadju se skriva širok in urejen sistem odgovornih urednikov, ki vam omogočijo prejem osebnega odgovora enega od Petrolovih strokovnjakov iz področja, ki vas zanima.

Povejte Petrolu

Prodajna mesta

Prodajalci na več kot 300 prodajnih mestih po vsej Sloveniji vam z veseljem odgovorijo na vsa vprašanja, vam priskočijo na pomoč pri zamenjavi dobavitelja elektrike in zemeljskega plina, pri izpolnjevanju pogodb in aneksov ter vam svetujejo o aktualni Petrolovi energetski ponudbi.

Da bo pomoč ustreznejša, s seboj prinesite še vaš zadnji račun obstoječega dobavitelja energentov.

Poiščite prodajno mesto

Energetski center Petrol

V ljubljanskem BTC vam v Energetskem centru Petrol na podlagi vaših potreb pripravimo izračun optimalne porabe energije, naši svetovalci pa vam pomagajo pri izbiri energetskih rešitev prilagojenih vašemu načinu bivanja. 

Preberite več