Pnevmatike

Vašemu vozilu privoščite le najboljše: vrhunske pnevmatike priznanih blagovnih znamk.

Preglejte ponudbo pnevmatik

300+ prodajnih mest z brezplačno dostavo do mesta prevzema

Vse na enem mestu, od svetovanja do montaže in hrambe

Možnost plačila na 10 obrokov s Petrol klub plačilno kartico

Zavarovanje pnevmatik z asistenco za člane Petrol kluba

Po pnevmatike na Petrol

Široka ponudba priznanih blagovnih znamk

Pnevmatike za osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila kupite pri Petrolu. Smo uradni zastopnik vrhunskih  pnevmatik Nokian, Hankook, Nordman, Infinity, Laufenn, Michelin, Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava in druge.

Motoristične pnevmatike Michelin

V dogovoru z enim od največjih proizvajalcev pnevmatik na svetu, z družbo Michelin, je široka ponudba visoko kakovostnih pnevmatik za motorna kolesa in skuterje sedaj dostopna na prodajnih mestih Petrola po vsej Sloveniji.

NAJLAŽJI NAKUP PNEVMATIK, KJERKOLI STE

Nakup kar iz naslonjača

Nove pnevmatike naročite kar iz udobja svoje dnevne sobe. V Petrolovi spletni trgovini eShop pobrskajte med široko ponudbo zimskih ali letnih pnevmatik vaših priljubljenih blagovnih znamk, kupljene izdelke pa naročite na dom ali pa prevzemite na izbranem Petrolovem prodajnem mestu ali servisni delavnici.

Obiščite eShop
Po pnevmatike na bencinski servis

Pnevmatike kupite spotoma, med točenjem goriva ali ko se ustavite na kavici. Obiščite enega izmed številnih Petrolovih bencinskih servisov po vsej Sloveniji ter izbrane pnevmatike naročite pri prijaznem prodajalcu, ki vam pomaga še z nasvetom.

Poiščite bencinski servis
Prevzem v servisni delavnici, z montažo in hrambo

Na najbližji servisni delavnici TipStop Vianor lahko naročene pnevmatike ne le prevzamete, usposobljenim avtomehanikom lahko prepustite tudi njihovo montažo. Strokovno, hitro in po konkurenčnih cenah vaše pnevmatike še pregledajo, centrirajo in očistijo ter shranijo do naslednje sezone.

Poiščite servisno delavnico

Potrebujete nasvet?

Ali vaše pnevmatike kažejo znake staranja in mislite, da bi jih bilo potrebno zamenjati? Oglasite se v servisnih delavnicah TipStop Vianor, kjer vam bodo naši avtomehaniki z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in vam svetovali glede menjave in nakupa novih pnevmatik.

Poiščite servisne delavnice

Ugodnosti za člane Petrol kluba

Pnevmatike na obroke

Ste vedeli? Poleg ostalih ugodnosti lahko imetniki Petrol klub plačilne kartice pnevmatike kupite na do 10 obrokov, z najnižjim obrokom v višini 30 €.