Vrhunske pnevmatike za vsa vozila

Vašemu vozilu privoščite le najboljše: vrhunske letne in zimske gume priznanih blagovnih znamk. Pnevmatike za osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila kupite pri Petrolu.

PREVERITE PONUDBO ZIMSKIH PNEVMATIK PREVERITE PONUDBO LETNIH PNEVMATIK

300+ prodajnih mest z dostavo do mesta prevzema

Vse na enem mestu, od svetovanja do montaže in hrambe

Možnost plačila na 10 obrokov za člane Petrol kluba

Brezplačno zavarovanje pnevmatik z asistenco za člane Petrol kluba

Ko obiščete Petrol, z ukrepi skrbimo za vašo in našo varnost.

Preberite kako

Najboljše so Petrol pnevmatike

Letne pnevmatike

Tudi po 15. marcu naj vaš jekleni konjiček ohrani dober stik s cesto. Letne pnevmatike na Petrolu poskrbijo za največjo varnost vašega avtomobila v poletnih dneh. Izbirajte med ponudbo ki vključuje gume Sava, gume Continental, Nokian gume, Falken gume in druge.

Zimske gume

Izberite zimske gume, ki bodo zagotavljale optimalen oprijem cestišča v najbolj zahtevnih zimskih pogojih. Še pred 15. novembrom se ponje odpravite na Petrol, za najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Nokian gume, Sava, Falken, Continental in še več.

Motoristične pnevmatike Michelin

V dogovoru z enim od največjih proizvajalcev pnevmatik na svetu, z družbo Michelin, je široka ponudba visoko kakovostnih pnevmatik za motorna kolesa in skuterje sedaj dostopna na prodajnih mestih Petrola po vsej Sloveniji.

NAJLAŽJI NAKUP PNEVMATIK, KJERKOLI STE

Nakup kar iz naslonjača

Nove pnevmatike naročite kar iz udobja svoje dnevne sobe. V Petrolovi spletni trgovini eShop pobrskajte med široko ponudbo zimskih ali letnih pnevmatik vaših priljubljenih blagovnih znamk, kupljene izdelke pa naročite na dom ali pa prevzemite na izbranem Petrolovem prodajnem mestu ali servisni delavnici.

Obiščite eShop

Po pnevmatike na bencinski servis

Pnevmatike kupite spotoma, med točenjem goriva ali ko se ustavite na kavici. Gume Sava, Nokian, Continental ali druge – obiščite enega izmed številnih Petrolovih bencinskih servisov po vsej Sloveniji ter izbrane pnevmatike naročite pri prijaznem prodajalcu, ki vam pomaga še z nasvetom.

Poiščite bencinski servis

Prevzem v servisni delavnici, z montažo in hrambo

Potrebujete vulkanizerstvo? Menjavo gum? Na najbližji servisni delavnici TipStop Vianor lahko naročene pnevmatike ne le prevzamete, usposobljenim avtomehanikom lahko prepustite tudi vulkanizerstvo ali menjavo gum. Strokovno, hitro in po konkurenčnih cenah vaše pnevmatike še pregledajo in shranijo do naslednje sezone.

Poiščite servisno delavnico

Poklicni voznik? Potrebujete pnevmatike?

Tudi za te poskrbimo na Petrolu! Izbirajte med široko ponudbo pnevmatik za osebna, poltovorna, terenska in tovorna vozila, pnevmatikami za gradbene stroje ter pnevmatikami za traktorje, motorje in skuterje.