Energetske rešitve za poslovne uporabnike

Poslovne stavbe, delavnice, skladišča, večstanovanjske stavbe, kmetije, turistični, športni, cerkveni in drugi objekti. Naše celovite energetske rešitve za ogrevanje in hlajenje, energetsko prenovo stavb, učinkovito razsvetljavo, energetsko samozadostnost in celo za električni vozni park vam prinašajo takojšnje prihranke. Brez začetnih stroškov investiranja!

Prijavite se na e-novice Prenesite brošuro

Strokovno svetovanje in individualne energetske rešitve po meri kupca

Možnost obročnega odplačevanja do 5 let, brez obresti

Pomoč pri pridobivanju finančnih spodbud in nepovratnih sredstev

Svetovanje in pomoč ob sodelovanju na javnih razpisih

PRIHRANITE IN POVEČAJTE UDOBJE BIVANJA
S CELOVITIMI ENERGETSKIMI REŠITVAMI

S pametnimi rešitvami do trajnostne prihodnosti Štepanjskega naselja

Izberite celovite in trajnostne energetske rešitve s katerimi prihranite in povečate udobje bivanja ter izboljšate produktivnost, estetskost in vrednost vašega objekta.
 
Petrolovi strokovnjaki vam pomagamo pri zasnovi novega energetskega sistema, ki je varčen, učinkovit in okolju prijazen. Za vas zasnujemo optimalno rešitev, pa naj gre za delno energetsko samozadostnost v povezavi z obnovljivimi viri energije, ogrevanje in hlajenje, razsvetljavo, energetsko prenovo stavbe ali celo za električni vozni park. Sodelujemo le z uveljavljenimi proizvajalci opreme. Naša partnerska mreža je preverjena in zanesljiva ter skrbno izbrana za visoko kvaliteto posameznih produktov in trajnostno poslovno politiko.

Nudimo vam možnost obročnega odplačevanja investicije do 5 let. Investicija brez vsakršnih začetnih stroškov pomeni vaš takojšen prihranek pri stroških povezanih z učinkovitejšo rabo energije.

Preverite reference

Rešitve so primerne za:

Garaže in parkirišča