Petrol napitki

Žejni? Ustavite se pri nas! Osvežimo vas s ponudbo Petrol napitkov: najbolj priljubljeno kavo na poti, energijsko pijačo Q Energy Drink ali poživljajočo vodo REfresh.

Kava na poti

Na Petrolu se ustavite po najbolj priljubljeno Kavo na poti. Zdaj v prenovljeni podobi, pod katero se še vedno skriva isti božanski okus. Med našo ponudbo pa po novem najdete tudi kavo brez kofeina ter ledeno kavo brez laktoze in sladkorja.

Čaj na poti

Niste ljubitelj kave? Uživajte v opojnih aromah našega Čaja na poti, ki vas že čaka v kavnih kotičkih na naših prodajnih mestih. Osvežila in poživila vas bo poprova meta, jagodičevje, črni čaj ali vanilja in breskev.

Q Energy Drink

Petrolova energijska pijača Q Energy Drink vas poživi z odličnim okusom in ravno pravo mero kofeina, tavrina in petih B vitaminov. Tudi brez vsebnosti sladkorja, a z isto Q energijo, ki vas popelje čez dan.

Vode REfresh

Svoje telo in duha poživite z izbranimi minerali, vitamini in antioksidanti, združenimi v osvežilnem okusu naših vod REfresh. Za krepitev imunskega sistema, regeneracijo po športu in zaščito celic pred stresom.