Petrol Elektrika

Poceni elektrika je vedno na voljo pri Petrolu. Pri nas za električno energijo plačujete manj – z začetno akcijsko ceno in z Zlatimi točkami v naslednjih letih.

Izračunajte prihranek Preverite ponudbo za obstoječe odjemalce

Izberite Petrol Elektriko za zanesljivo oskrbo povsod po Sloveniji

Prejmite popust na ceno elektrike ob preklopu na Petrol

Zbirajte Zlate točke in jih unovčite za nižji račun v naslednjih letih

Ko izbirate elektriko, izberite Petrol

Ponudba za nove odjemalce

Preklopite na Petrol Elektriko kar preko spleta in uživajte v akcijskih ponudbah po vaši meri, ki bodo poskrbele za denarnici prijazen račun električne energije. Tudi, ko se akcijska ponudba izteče! Izračunajte svoj prihranek in se prepričajte.

Ne pozabite preveriti še ponudbe elektrike za lastnike električnih avtomobilov in drugih energetskih rešitev ter vse, ki želite, da vaš dom napaja energija, prilagojena vašim potrebam. Preverite posebno ponudbo.

Kupujte na Petrolu, unovčite za elektriko

Ponudba za obstoječe odjemalce

Pri Petrolu za vas poskrbimo tudi po izteku akcijske ponudbe. Odjemalci Petrol Elektrike lahko Zlate točke, zbrane s plačevanjem elektrike, točenjem goriva in nakupi, vedno unovčite za nižji račun električne energije.

  • 1 € nakupa, najmanj 1 Zlata točka
  • Zlate točke tudi za gorivo in Petrol Elektriko
  • Možnost zbiranja Zlatih točk s prijatelji

Informacije za odjemalce

Sporočanje stanja števca za elektriko

Stanje svojega analognega števca nam lahko odjemalci Petrol Elektrike zlahka sporočite vsak mesec, na način, ki vam ustreza najbolj.

Razlaga računa za elektriko

Ne veste, kje poiskati obračunsko moč ali znesek trošarin? Za vas smo pripravili podrobno razlago vseh postavk, ki se na računu Petrol Elektrike pojavljajo.

Moj Petrol, za vedno prijazno storitev

V Petrolu cenimo vaš čas. Svoje nakupe, stanje Zlatih točk in porabo elektrike lahko vedno zlahka preverite preko mobilne aplikacije Moj Petrol ali uporabniškega portala Moj Petrol.

Dokumenti in obrazci

Na enem mestu smo za vas zbrali vse obrazce, vloge, pogodbe, anekse in splošne pogoje povezane z odjemom električne energije.

Kontaktirajte nas