Petrol Elektrika

Poceni elektrika je vedno na voljo pri Petrolu. Pri nas za električno energijo plačujete manj – z akcijsko ceno v prvem letu in z Zlatimi točkami v naslednjih letih.

Priključite se na "štrom" Unovčite zlate točke

Izberite Petrol Elektriko za zanesljivo oskrbo povsod po Sloveniji

Prejmite popust na ceno elektrike ob preklopu na Petrol

Zbirajte Zlate točke in jih unovčite za nižji račun v naslednjih letih

Priključi se in prihrani s Petrolovim "štromom!"

Z začetno akcijsko ceno in z Zlatimi točkami v naslednjih letih.

Novi odjemalci

Na Petrolu se “štrom” splača. Preklopite na Petrol Elektriko za 15 % popusta in 15 € dobrodošlice, z nakupi na Petrolu pa poskrbite tudi za vedno ugoden račun električne energije.

Obstoječi odjemalci

Ste vedeli? Odjemalci Petrol Elektrike lahko Zlate točke, zbrane s plačevanjem elektrike, točenjem goriva in nakupi, vedno unovčite za nižji račun električne energije.

Informacije za odjemalce

Sporočanje stanja števca za elektriko

Stanje svojega analognega števca nam lahko odjemalci Petrol Elektrike zlahka sporočite vsak mesec, na način, ki vam ustreza najbolj. 

Preverite možnosti

Razlaga računa za elektriko

Ne veste, kje poiskati obračunsko moč ali znesek trošarin? Za vas smo pripravili podrobno razlago vseh postavk, ki se na računu Petrol Elektrike pojavljajo.

Preberite članek

Plačilo položnic na Petrolu

Pozabite na banko in pošto. Položnice, tudi položnice Petrol Elektrike, lahko plačate na naših prodajnih mestih po vsej Sloveniji, spotoma.

Preberite več

Dokumenti in obrazci

Na enem mestu smo za vas zbrali vse obrazce, vloge, pogodbe, anekse in splošne pogoje povezane z odjemom električne energije.

Preglejte dokumente

Kontaktirajte nas