Peleti

S peleti poskrbite za cenovno ugodno in ekološko ogrevanje. Vaš dom naj s toplino napolni ponudba vrhunskih peletov iz Petrola – preverjene kakovosti in s kar najlažjim nakupom!

PREVERITE PONUDBO

Izdelani iz lesa s preverjeno kakovostjo

Okolju prijazno gorivo z visoko kurilno vrednostjo

Zlate točke za vsak nakup peletov

Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico

Izberite pelete za nižje stroške ogrevanja ter udobno bivanje v harmoniji z naravo

Peleti so okolju prijazno biomasno gorivo, proizvedeno v harmoniji z naravo in ob upoštevanju ekoloških normativov. Narejeni so iz suhega odpadnega lesa, žagovine in lesnih oblancev stisnjenih v značilno obliko. Zagotavljajo večji izkoristek goriva z manj pepela in nižje stroške ogrevanja, pri izgorevanju pa veliko manj onesnažujejo okolje kot nekateri drugi energenti.

Tudi začetek bo s peleti lažji: pri prehodu na ogrevanje s peleti vam lahko namreč na pomoč priskočijo nepovratne finančne spodbude Eko sklada.

Po vrhunske pelete Petroleti ali Forest se odpravite na najbližji Petrol ali pa jih naročite kar iz udobja svoje dnevne sobe, v naši spletni trgovini Petrol eShop.

Široka ponudba prvovrstnih peletov

Peleti Petroleti

Peleti Petroleti so narejeni iz 100 % lesa iglavcev in ne vsebujejo dodatnih primesi. Ponašajo se s certifikatom kakovosti EN plus A1. Zagotavljajo nižje stroške ogrevanja, večji izkoristek goriva z manj pepela ter ekološko napredno ogrevanje. Peleti so pakirani v kvalitetnih vrečah po 15 kg ali paletah s 65 vrečami.

Poreklo: Slovenija

Preverite ponudbo
Peleti Forest

Peleti Forest so sestavljeni iz 80 % bukovega lesa in 20 % smrekovega lesa. Ponašajo se s certifikatom kakovosti EN plus A2. So ekološko gorivo za peči, kamine in kotle z avtomatskim doziranjem. Zagotavljajo nižje stroške ogrevanja, večji izkoristek kuriva in ne vsebujejo dodatnih primesi. Peleti so pakirani v kvalitetnih vrečah po 15 kg ali paletah s 65 vrečami.

Poreklo: Bosna in Hercegovina

Preverite ponudbo
Peleti Forest Premium

Peleti Forest Premium so izdelani iz 100 % lesa iglavcev. Ponašajo se s certifikatom kakovosti EN plus A1. So ekološko gorivo za peči, kamine in kotle z avtomatskim doziranjem. Zagotavljajo nižje stroške ogrevanja, večji izkoristek kuriva z nizko vrednostjo pepela in ne vsebujejo dodatnih prim