Peleti

Izberite okolju prijazno gorivo in se odločite za ogrevanje z visokokakovostnimi lesnimi peleti.

PREVERITE PONUDBO

Izdelani iz lesa s preverjeno kakovostjo

Okolju prijazno gorivo z visoko kurilno vrednostjo

Zlate točke za vsak nakup peletov

Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico

Manj pepela in nižji stroški ogrevanja

Lesni peleti so okolju prijazno biomasno gorivo, proizvedeno v harmoniji z naravo in ob upoštevanju ekoloških normativov. Narejeni so iz suhega odpadnega lesa, žagovine in lesnih oblancev stisnjenih v značilno obliko. Zagotavljajo večji izkoristek goriva z manj pepela in nižje stroške ogrevanja.

Široka ponudba prvovrstnih lesnih peletov

Lesni peleti Petroleti

Lesni peleti Petroleti so narejeni iz 100 % lesa iglavcev in ne vsebujejo dodatnih primesi. Ponašajo se s certifikatom S4Q kakovostnega razreda 1. Zagotavljajo nižje stroške ogrevanja, večji izkoristek goriva z manj pepela ter ekološko napredno ogrevanje. Pakirani so v kvalitetnih vrečah po 15 kg ali paletah s 65 vrečami.

Poreklo: Slovenija

Preverite ponudbo

Lesni peleti Forest

Lesni peleti Forest so sestavljeni iz 80 % bukovega lesa in 20 % smrekovega lesa. Ponašajo se s certifikatom kakovosti EN plus A2. So ekološko gorivo za peči, kamine in kotle z avtomatskim doziranjem. Zagotavljajo nižje stroške ogrevanja, večji izkoristek kuriva in ne vsebujejo dodatnih primesi. Pakirani so v kvalitetnih vrečah po 15 kg ali paletah s 65 vrečami.

Poreklo: Bosna in Hercegovina

Preverite ponudbo

Lesni peleti Forest Premium

Lesni peleti Forest Premium so izdelani iz 100 % lesa iglavcev. Ponašajo se s certifikatom kakovosti EN plus A1. So ekološko gorivo za peči, kamine in kotle z avtomatskim doziranjem. Zagotavljajo nižje stroške ogrevanja, večji izkoristek kuriva z nizko vrednostjo pepela in ne vsebujejo dodatnih primesi. Pakirani so v kvalitetnih vrečah po 15 kg ali paletah s 66 vrečami.

Poreklo: Avstrija