Znanje in podpora

Odpeljite svojega Valentina na dogodek in mu tako podarite najlepše darilo

14. februar je valentinovo, dan zaljubljencev, ko želite svoji simpatiji podariti res nekaj posebnega. Toda katero izvirno darilo bo najbolj razveselilo vašo ljubezen? So to praktična darila, ki so uporabna vsak dan? Bo dovolj le majhna pozornost, vrtnica ali čokoladni srček? Ali pa bo vaša boljša polovica morda najbolj zadovoljna z razvajanjem v dvoje ali s karto za koncert? 

Pred nakupom darila upoštevajte interese partnerja

Najlažje boste darilo izbrali, če boste upoštevali interese vašega partnerja ali partnerke. Če veste, da vaši polovici valentinovo ni preveč pri srcu, potem iščite unikatna darila, s katerimi boste resnično presenetili. Nekaterim je za darilo dovolj le sladka pozornost. Drugim pa je všeč, če jih zasujejo z bogatimi darili. 

Veliko pa je takšnih, ki namesto materialnih dobrin s svojim partnerjem rajši doživijo nekaj lepega.

Najdlje trajajoče darilo je dogodek

Najlepše darilo ravno dogodek, saj takšno darilo traja najdlje. Trenutek, ko vam partner podari vrtnico, čokoladico ali kaj podobnega se lahko kaj hitro pozabi; če podarite dogodek se boste, po drugi strani, trenutka spominjali še kar nekaj časa. Še najlepše pa bo takrat, če se bosta dogodka spominjala kar v dvoje. Zagotovo pa z darilom ne boste zgrešili, če boste podarili vstopnico ali karto za doživetje. Če je vaša ljubljena oseba športnik, potem ji za darilo ponudite vstopnico za najljubšo športno prireditev, če rada zahaja na koncerte, potem bo vstopnica za najljubši bend ali pevca zadetek v polno, ljubitelje gledališč in oper pa lahko nedvomno presenetite z dobro predstavo. Če pa se slučajno zgodi, da se na darilo za valentinovo spomnite v zadnjem trenutku, kar brez skrbi, saj lahko darilo kadarkoli kupite v vsaki Petrolovi poslovalnici po vsej Sloveniji.

 

Najlepše valentinovo darilo ravno dogodek, saj takšno darilo traja najdlje. 

Odlično darilo je karta za najljubši koncert ali predstavo

Na spletni strani Petrol Ticket imate možnost rezervirati in kupiti vstopnice za najrazličnejše koncerte in predstave, ki se odvijajo na  prizoriščih širom po Sloveniji in v bližnjih državah. Ker imate na voljo široko ponudbo najrazličnejše glasbe, plesa in iger, boste zagotovo našli primerno darilo za fanta, punco, ženo, moža, prijateljico ali prijatelja. 

Ne glede na to, katere vstopnice boste kupili, ne pozabite – dobre vstopnice hitro skopnijo. Zato je pametno, da karte rezervirate že toliko prej, saj boste v zadnjem trenutku lahko ostali brez kart ali pa dobili le manj vidna sedišča ali stojišča. Ko se boste odločili za darilo kot dogodek, potem ne pozabite, da si morate vzeti tudi prost dan ali večer.

Karte za športno prireditev so najboljša darila za vse navijače 

Ste vedeli, da vam na Petrolu ponujamo tudi vstopnice za številne športne prireditve in karte za smučanje? Če se vaša boljša polovica ukvarja s športom, potem ne razmišljajte, ampak skočite v najbližjo Petrol poslovalnico in kupite vstopnico za ogled odmevnega športnega tekmovanja v košarki, odbojki, nogometu, rokometu, smučanju, smučarskih skokih in še marsikateri športni disciplini. 

Za vse ljubitelje smučanja pa lahko po nižjih cenah kupite vozovnice za številna slovenska in tuja smučišča. Na ta način boste svojo ljubljeno osebo lahko peljali na romantično valentinovo smučanje in tam darilo izkoristili tudi najdlje.

Z darilnim paketom SelectBox na valentinovo presenetite svojo ljubezen

Če želite svoji ljubljeni osebi za valentinovo podariti vikend paket, potem je darilni bon SelectBox odlična izbira. Obdarovancem boste tako podarili nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri: adrenalinsko doživetje, wellness tretmaja, gurmansko doživetije, luksuzne kratke počitnice in še mnogo drugega.

Darilni boni DONUM odlični za zahtevne obdarjence

Imate zahtevnega partnerja in veste, da ga boste z boni najbolj osrečili?. Potem izberite darila zanj ali darila zanjo v obliki darilnih bonov DONUM. V njih bodo obdarjenci zagotovo našli nekaj zase. Izbirali bodo lahko med kulinaričnimi raziskovanji, gledališkimi predstavami, športnimi in adrenalinskimi dogodki ter iskali razvajanje v najboljših slovenskih termah in zdraviliščih.

Ne glede za katero darilo se boste odločili, je pomembno, da bo podarjeno iz srca. Še lepše pa bo, če se boste kateregakoli dogodka udeležili s svojim partnerjem. Le tako vam bo le-ta še dolgo ostal v spominu.

* * *

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.