Znanje in podpora

Valentinovo je najbolj primeren dan za razvajanje

Je že res, da se za valentinovo najpogosteje podarja cvetje, sladkarije in voščilnice, vendar se mnogi bolj kot za fizična darila vse pogosteje odločajo tudi za darila v obliki nepozabne izkušnje. Ne glede na to, ali gre za darila za moškega ali darila za žensko, je valentinovo vsekakor prava priložnost za razvajanje v dvoje ali zabavna doživetja. Pri tem vam s ponudbo nepozabnih daril pomagamo v Petrolu. 

Svojemu izbrancu ali izbranki podarite nepozabno izkušnjo

Ste že razmišljali o tem, s čim boste presenetili svojega partnerja za dan zaljubljencev? Zakaj za letošnje valentinovo ne bi podarili posebnega darila, ki bo za vedno ostalo v spominu?

Zato smo v Petrol eShop za vas pripravili posebno ponudbo, kjer boste za vašega partnerja ali partnerico zagotovo našli nepozabna in unikatna darila za valentinovo, pri nas pa lahko izberete tudi darila v obliki darilnih bonov in kart, ki ponujajo nepozabno doživetje.

  • Darilni boni DONUM izpolnijo najbolj skrite želje tudi za valentinovo

Če iščete najbolj primerne ideje za darila, potem naj vas razveselimo, da so darilni boni DONUM primerno darilo prav za vsakogar. Ponudba bo zagotovo navdušila vse tiste, ki se navdušujejo nad kulinaričnimi doživetji, športne navijače, adrenalinske navdušence ali pa tiste, ki si želijo vikend paket z razvajanjem v enem od slovenskih zdravilišč in term. Ne glede na to, ali iščete izvirno darilo zanj ali valentinovo darilo zanjo, v naboru več kot 40 ponudnikov boste zagotovo našli tistega, ki bo uresničil želje.

  • SelectBox vam ponuja svobodo izbire, tudi za valentinovo

Takšni in drugačni boni so danes zelo popularni, vendar le redki ponujajo možnost izbire. Povsem drugače je z darilnimi boni Select Box, ki ponujajo edinstveno darilo. Tovrstna izbirna darila omogočajo, da se obdarovanec na podlagi lastnih interesov in želja odloči za aktivnosti, ki jih ponuja posamezni darilni paket SelectBox. Možnosti izbire je resnično veliko, saj lahko svobodno izbirate med pestrim naborom kar 2200 doživetij s področja turizma, wellness ponudbe, športno adrenalinskih aktivnosti, gurmanske ponudbe in ponudbe turističnih kmetij.

  • S Petrol Ticket do koncerta najljubšega glasbenega izvajalca

Ne glede na to, ali gre za darila zanjo ali zanj, je potrebno pri izbiri daril vedno upoštevati interese oziroma hobije obdarovanca. Če boste svojemu partnerju ali partnerici na primer podarili vstopnico za koncert najljubšega izvajalca, s tem zagotovo ne boste zgrešili. Še več! Z nakupom vstopnice boste pričarali nepozabno doživetje, ki bo za vedno ostalo v spominu. Po vstopnice za številne dogodke in prireditve lahko zavijete na najbližje Petrolovo prodajno mesto, ali pa jih kupite preko spleta.

  • Za valentinovo podarite nepozaben smučarski dan

Vse bolj se zavedamo, kako je čas, ki ga preživimo s svojim partnerjem, izjemno pomemben, zato si letos za valentinovo podarite nepozaben smučarski dan. Izkoristite ugodne cene smučarskih vozovnic za številna slovenska in tuja smučišča, ki vas čakajo v Petrolovih poslovalnicah, ter poskrbite za edinstveno valentinovo izkušnjo.

Valentinovo razvajanje

 Z nakupom vstopnice boste pričarali nepozabno doživetje, ki bo za vedno ostalo v spominu.

 Darila za valentinovo, ki bodo še dolgo uporabna

Boni in vstopnice pa niso vse, kar lahko za nepozabno valentinovo doživetje najdete v naši ponudbi. Prava izbira so lahko tudi številni izdelki iz Petrol eShop, ki vas bodo razvajali na dan zaljubljencev in še dlje.  In česa se bodo obdarovanci še posebej razveselili? Pripravili smo nekaj idej za darila:

  • Izdelki osebne nege in kozmetike

Z izdelki osebne nege in kozmetike ne boste nikoli zgrešili, sploh če iščete darila zanjo. Ker se ženske že po naravi raje razvajamo, boste z različnimi darilnimi paketi za osebno nego in kozmetiko zagotovo vedno zadeli v polno. Prav tako ne pozabite na različne izdelke za manikuro in pedikuro, ki bodo poskrbeli za prijetno piko na i osebne nege. Če iščete najbolj primerno darilo za fanta, potem je brivnik pripomoček, ki ga mora imeti danes prav vsak moški. Ker je nega moške kože prav tako pomembna kot nega ženske kože, lahko podarite tudi različne izdelke za osebno nego za moške, večnamenske kreme ali vodice po britju.
 

  • Masaža in sprostitev vedno poskrbita za boljše počutje

Ker je današnji način življenja izjemno hiter, pogosto pozabimo na lastno počutje in šele ko smo resnično utrujeni, opazimo, da je naše telo potrebno pozornosti. V tem primeru nujno potrebujemo primerno sprostitev, najpogosteje v obliki masaž. Ker pa zanje pogosto ni časa, lahko svojemu izbrancu ali izbranki za valentinovo podarite terapevtsko masažno podlogo, ki bo poskrbela za prijetno počutje, ko smo utrujeni.

  • Izdelki za šport in rekreacijo bodo vedno zadovoljili najbolj zagrete športne navdušence

Šport in rekreacija sta izjemno popularna, zato ni nič nenavadnega, da danes tekajo po parkih in gozdnih poteh vsi tisti, ki še pred leti na tek niti pomislili niso. Podoben trend pa je opaziti tudi v drugih športnih panogah, zato je nakup športnih rekvizitov vedno zadetek v polno, ne glede na to ali gre za rojstnodnevno darilo ali pa darila za valentinovo.

Za vse športne navdušence tako lahko za izvrstno valentinovo darilo v naši spletni trgovini Petrol eShop poiščete izdelke kot so pohodniške palice in dereze ter še mnogo drugih daril za pohodništvo in treking

Izbira je resnično zelo pestra, zato smo prepričani, da boste našli pravo darilo za valentinovo.

  • Darila tudi za zamudnike

Valentinovo je takoj za božičem na drugem mestu po intenzivnosti obdarovanja. Medtem, ko se na božične nakupe običajno pripravljamo že mesec pred samim dogodkom, pa nas valentinovo pogosto preseneti. Vendar pa je strah, da bi v tem primeru ostali brez želenega darila popolnoma odveč, saj lahko vsi zamudniki lepo darilo kupijo v zadnjem hipu tudi na vseh Petrolovih prodajnih mestih.

* * *

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.