Znanje in podpora

S skrbno izbiro darila za moške boste navdušile tudi moškega, ki mu ni do valentinovega

Je tudi vaš izbranec eden izmed tistih, ki vedno godrnja nad potrošniško norijo in banalnostjo valentinovega, saj bi si morali ljubezen izkazovati vse leto? Je že res, da je za ljubezen potrebna prava energija in naklonjenost, pa vendar si danes valentinovo težko predstavljamo brez vrtnic ali simboličnega darila. Če za svojega skeptičnega izbranca še vedno iščete najbolj primerne ideje za darila, smo za vas pripravili nekaj predlogov za najbolj izvirna darila za moške.

Svojemu izbrancu za valentinovo podarite malenkost, ki mu bo veliko pomenila

Ko kupujete darila za moškega, morate vedno razmišljati praktično. Običajno jim ne pomenijo veliko plišasti medvedki ali srčkasti bomboni in podobna darila, ampak so veliko bolj navdušeni nad uporabnimi darili. Če boste pri tem upoštevali še njegove hobije in interese, potem ni strahu, da v Petrol eShop ne bi dobili dobre ideje za darila, ki bodo navdušila tudi vse tiste moške, ki jim ni do valentinovega. 

Če se vaš izbranec ne navdušuje nad praznovanjem valentinovega ali kupovanjem dragih daril, potem je velikokrat dovolj, da mu podarite zgolj malenkost, majhno pozornost, ki pove, da ga dobro poznate in mu bo veliko pomenilo. V spletni trgovini vam ponujamo cenovno ugodne in zanimive izdelke za darila za moške. 

In katera darila zanj bodo zagotovo presenetila vašega izbranca?

  • Valentinovo darilo za fanta je lahko zelo praktično

Ste že ugotovile, da so nogavice postale pravi potrošni material? Vsakokrat, ko dobite oprano perilo iz pralnega stroja, ugotovite, da vam ena od nogavic manjka. Če iščete darila zanj, potem je nakup nogavic zagotovo prava in cenovno ugodna izbira. V Petrol eShop ponujamo različne sete po 10 parov nogavic, treking nogavice ali pa smučarske nogavice, ki so lahko zelo uporabno valentinovo darilo za vašega izbranca. 

Med cenovno ugodnimi kosi oblačila, ki so vedno uporabna darila za moške, lahko izbirate tudi med različnimi kapami, šali in rokavicami. Tako lahko v ponudbi izbirate med različnimi pletenimi kapami, kapami s ščitniki in trakovi, ki zagotovo vedno pridejo prav.

  • Izdelki, ki bodo popestrili hobije in interese so vedno dobra izbira za valentinovo darilo za moškega

Če je vaš izbranec zagret športni navdušenec in praktično že ima vse rekvizite in pripomočke, mu lahko podarite drobne izdelke, ki bodo popestrile njegovo športno aktivnost. Med cenovno ugodnimi izdelki so vam na voljo različne slušalke, bluetooth slušalke, baterijske svetilke, večnamenske rutke, nahrbtniki in pa steklenice Equa, s katerimi mu boste dali vedeti, da cenite njegove hobije in interese.

Če pa je vaš izbranec navdušen gobar, potem je gobarski nož ali pa žepni nož zagotovo valentinovo darilo, ki se ga ne bo nihče branil – tudi tisti največji godrnjači zoper ta praznik zaljubljencev.

Ni strahu, da v Petrol eShop ne bi dobili dobre ideje za darila, ki bodo navdušila tudi vse tiste moške, ki jim ni do valentinovega. 

  • Poskrbite, da bo njegov mobilni telefon vedno napolnjen

Prenosne baterije za telefon so danes zelo uporaben pripomoček. Če je vaš izbranec še vedno nima, pa je njegov mobilni telefon pogosto prazen, potem so prenosne baterije najboljše valentinovo darilo za fanta.

  • Ima vaš izbranec rad čist jekleni konjiček?  Potem je pravo valentinovo darilo zanj na dlani.

Če je vaš izbranec eden od tistih, ki si zelo prizadeva, da ima vedno čisto vozilo, potem z izdelki za avto nego zagotovo ne boste zgrešili, ko boste iskali valentinova darila za moškega. Podarite mu pripomočke za čiščenje in vzdrževanje avtomobila, eno od čistil za avto, osvežilce zraka, izdelke za čiščenje notranjosti avtomobila in še mnogo drugih izdelkov iz kategorije avtokozmetike, ki vam jih ponujamo v naši spletni trgovini Petrol eShop.

Z darilnimi boni svoji ljubezni podarite nekaj posebnega in edinstvenega

Poleg fizičnega darila, pa lahko svojega izbranca za valentinovo presenetite tudi z nakupom darilnega bona DONUM ali SelectBox, s katerim mu boste podarili posebno in edinstveno izkušnjo. S tem boste zagotovo navdušile in prepričale še tiste zadnje moške izbrance, ki godrnjajo nad tem praznikom zaljubljencev.

Darilni boni so lahko zelo izvirna darila, če le izberemo prave. Z darilnimi boni, ki so vam na voljo na Petrolu, lahko svojemu partnerju podarite nepozaben vikend paket in razvajanje v enem od slovenskih zdravilišč, kot so na primer Terme Krka, Čatež, Laško, Olimia in še mnogo drugih.

Če se vam tudi to zdi nekoliko preveč za vašega izbranca, pa mu lahko na primer podarite zgolj darilni bon za športno ali adrenalinsko doživetje, kar bo zanj prav tako posebno in nepozabno.

Poskrbimo tudi za vse zamudnice

Ne pozabite pa, da tudi za vse zamudnice obstaja rešitev! Če vas valentinovo preseneti in boste darila za moškega kupovale v zadnjem trenutku, potem se lahko mimogrede oglasite na enem izmed naših prodajnih mest, kjer lahko kupite lepo darilo ali pa se na koncu odločite zgolj za majhno pozornost v obliki čokolade.

* * *

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.