Energetski center Petrol

Energetska učinkovitost doma zahteva celovit pristop. Do trajnostne energetske oskrbe za brezskrbno bivanje v vašem domu vam pomagamo v Energetskem centru Petrol. Kmalu na novi lokaciji!

Preverite energetske rešitve

Energetski center Petrol menja lokacijo 

Da vam bomo še naprej lahko pomagali pri energetski prenovi vašega doma in zagotavljanju njegove trajnostne oskrbe, za vas ustvarjamo  Energetski center Petrol v Zalogu, Zaloška 259, Ljubljana. Odprli ga bomo kmalu. Energetski center Petrol na lokaciji BTC bo vrata zaprl z 11. februarjem 2022. Iskreno se vam zahvaljujemo za vaše zaupanje in vas kmalu vabimo na novo lokacijo.

Zakaj obiskati Energetski center Petrol?

Vaš dom nadgradimo z vrhunskimi energetskimi rešitvami

V Energetskem centru Petrol vam na podlagi vaših potreb pripravimo izračun optimalne porabe energije, naši svetovalci pa vam pomagajo pri izbiri energetskih rešitev prilagojenih vašemu načinu bivanja. Obiščite nas in si zagotovite maksimalno energetsko učinkovitost doma, nižje stroške energije ter vedno brezskrbno in udobno bivanje. 

Ustrežemo vsem željam po energetsko učinkovitem domu
Izdelamo ponudbo po vaši meri
  • Poskrbimo za učinkovito in brezplačno energetsko svetovanje, prilagojeno vašemu načinu bivanja.
  • Izdelamo ponudbo po vaši meri
  • Pridobimo in uredimo vsa potrebna soglasja za namestitev in delovanje izbrane energetske rešitve. 
  • Nudimo pomoč pri pridobivanju nepovratnih sredstev Eko sklada.
Energetske rešitve za dom vključujejo

Vključene storitve se razlikujejo glede na izbrano energetsko rešitev. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pojasnili, kaj vse vaša izbrana energetska rešitev vključuje.