Darilni boni na Petrolu

Ste povabljeni na praznovanje, pa ne veste s čim obdariti slavljenca? Prihranite čas in med postankom na Petrolu kupite še popolno darilo – darilni bon.

Poiščite prodajna mesta

300+ prodajnih mest po vsej Sloveniji

Široka ponudba daril in doživetij za odrasle in otroke

Darilni boni DONUM, SelectBox in SelectCard

Petrol darilna kartica

Kopanje in razvajanje

Za ljubitelje manikire, masaž, termalnih vrelcev in ostalih razvajanj smo v sodelovanju s Termami Čatež, Thermano Laško, Termami Krka in drugimi izbranimi ponudniki za vas pripravili izbor darilnih bonov za hotele in welness, ki bodo poskrbeli za popolno sprostitev in užitek.

 Praktična darila in doživetja

Pobrskajte med naborom enkratnih daril in doživetij, ki bodo ostala v spominu še leta. V sodelovanju z AMZS, Špas in SiTi teatrom, Baby Centrom, Akademijo Jezeršek, Zlatarno Celje in drugimi smo poskrbeli za ljubitelje nakita, kulinarike, igrač in gledališča, zadovoljni pa bodo tudi adrenalinski navdušenci.

 Turizem in šport

Iščete vstopnice za vnetega navijača, karte za zavzetega smučarja ali panoramski polet z letalom za nadobudnega pilota? Želite raje podariti vikend paket oddiha v razkošnem hotelu? Ponudba darilnih bonov iz nabora turizma in športa bo navdušila še tako zahteven okus in izpolnila prav vsako skrito željo.

 Petrol darilna kartica

Ne veste, kateri darilni bon izbrati? Podarite raje Petrol darilno kartico in najbližje razveselite z na kartico prednaloženim zneskom za brezgotovinsko plačevanje blaga in storitev na Petrolovih prodajnih mestih.