Darilni boni na Petrolu

Ste povabljeni na praznovanje, pa ne veste s čim obdariti slavljenca? Prihranite čas in med postankom na Petrolu kupite še popolno darilo – darilni bon.

Poiščite prodajna mesta

300+ prodajnih mest po vsej Sloveniji

Široka ponudba daril in doživetij za odrasle in otroke

Darilni boni DONUM, SelectBox in SelectCard

Petrol darilna kartica

Darilni boni DONUM

Darilni boni DONUM izpolnijo še tako skrite želje, zato se po darilo odpravite kar na najbližje Petrolovo prodajno mesto. Čaka vas široka ponudba praktičnih darilnih bonov za staro in mlado, ki bo poskrbela, da bodo praznovanja še bolj čarobna.

Ponudba, zajeta v darilnih bonih DONUM, je na kožo pisana tudi najbolj zahtevnemu obdarjencu. V njej je zbran nabor edinstvenih doživetij, ki bodo ostala v spominu še dolga leta, zato boste med ponudbo zagotovo našli nekaj za prav vsakogar. Zadovoljni bodo navdušenci nad kulinaričnimi raziskovanji, obiskovalci gledaliških predstav, športni navijači, adrenalinski navdušenci ter vsi, ki se radi razvajajo v najboljših slovenskih termah in zdraviliščih.  

Petrol je pri pripravi DONUM ponudbe združil moči s partnerji kot so Sava Turizem, Špas teater, Dvor Jezeršek, Terme Krka, Zlatarna Celje, Baby center, AMZS, Merkur, Hotel Cerkno, Krvavec in drugi. Pester izbor zajema več kot 40 ponudnikov, ki zadostijo vsem željam in okusom. 

Preverite ponudbo

Petrol darilna kartica

Še vedno ne veste, kaj bi podarili? Nič hudega! S Petrol darilno kartico boste zagotovo razveselili svoje najbližje. Na kartico naložite znesek in plačujte blago in storitve na vseh Petrolovih prodajnih mestih. Opravite lahko več nakupov, vse dokler ne porabite dobroimetja na kartici.

Podarite nekaj novega in originalnega, podarite eno od čudovitih doživetij iz programa darilnih kartic in darilnih paketov SelectBox. Darilne in vrednostne kartice veljajo v svetu za vedno bolj priljubljeno darilo, saj z njimi podarimo popolno darilo – svobodo izbire!

Darilni paket SelectBox

Je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Z darilnim paketom SelectBox obdarovancem podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in več kot 700 partnerjev iz Slovenije in Hrvaške.

Darilna kartica SelectCard

Ponuja bogato izbiro darilnih in vrednostnih kartic, s katerimi lahko obdarjenec pri različnih ponudnikih kartico uporabi kot plačilno sredstvo s predhodno naloženo vrednostjo. Program SelectCard zajema priznane blagovne znamke, kot so Intersport, Mercator, S Oliver, Lisca, Mimovrste, Zlatarna Celje in še mnogo drugih.

Darilna kartica SuperCard

Vrednostne in darilne kartice so na voljo v obliki zanimivih in tematskih voščilnic za različne priložnosti (božič, rojstni dan, poroka, rojstvo otroka ali kot zgolj pozornost za vam poseben in vesel dogodek). So edine kartice, ki jih lahko kupite na spletu in jih koristite pri več kot 100 partnerskih trgovinah.