Znanje in podpora

Že veste kaj kupiti? Za valentinovo podarite izvirno darilo

Vsako leto 14. februarja si zaljubljenci izmenjujejo razna darila, kot so cvetje, slaščice in druge prijetne malenkosti, in pogosto se zgodi, da nam kmalu zmanjka dobrih idej za obdaritev. Ne glede na to, ali kupujemo darila za žensko ali darila za moškega, je določena mera izvirnosti pri tem vsekakor potrebna. Dobro je vedeti, da izvirna darila niso nujno vedno draga – veliko bolj pomembno je to, da so nepozabna.

Če iščete izvirna darila zanj ali zanjo, potem je Petrol eShop pravi naslov za nakup. Tu vam ponujamo številne ideje za zanimiva in nenavadna darila, ki bodo vašega izbranca ali izbranko zagotovo navdušila.

Praktična in zanimiva darila za moške in ženske

Če ste eden izmed tistih, ki še vedno prisegajo na fizična darila, potem vam svetujemo, da izberete praktično darilo, ki izraža interese ter hobije obdarovanca, in je hkrati še malce nenavadno. Bistveno je, da so darila za obdarovanca pomembna in predvsem uporabna.

Zato vam v Petrol eShop ponujamo izbor številnih izdelkov, ki jih lahko kupite, če iščete zanimiva darila za fanta, moža, partnerja ali prijatelja:

  • V ponudbi za valentinovo sta vam med drugim na voljo na primer zunanji trdi disk in pa vremenska postaja, dve zelo uporabni napravi. 
  • Če je vaš izbranec navdušen igričar, potem mu podarite gamerski stol, mini projektor pa je primeren za vse tiste moške, ki si že od nekdaj želijo domačega kinematografskega doživetja.

Sonična zobna ščetka je vedno zanimivo darilo za valentinovo, ne glede na to, ali kupujete darila za moške ali za ženske. Zanjo velja, da vsi dobro vemo, kako učinkovita je in bi jo bilo dobro imeti doma, a vedno pozabimo na njen nakup. Valentinovo je zato idealna priložnost, da si sonično zobno ščetko podarite brez slabe vesti. 

Petrol eShop obiščite tudi, če iščete izvirna in praktična darila zanjo:

  • Le kdo si zjutraj ne želi skodelice dobre kave? Kavomat in kapsule za kavo so darilo, ki nobene ženske ne bodo pustilo ravnodušne.
  • Znano je, da ženske veliko časa namenijo urejanju doma, zato ji lahko podarite aroma difuzor, izvirno darilo, ki bo poskrbelo za svež zrak in prijetno vlaženje zraka v prostoru. 
 Darilni boni DONUM so izvirna rešitev, ko ne veste kaj kupiti

Ne veste, kaj kupiti? Darilni boni so vedno izvirno darilo za vsakogar. Če iščete darilo zanjo, potem izbirajte med boni DONUM, ki so namenjeni razvajanju. V naši ponudbi vam je na voljo darilni bon za specialno nego rok z lakiranjem, ki se ga bo razveselila vsaka ženska, ali pa svoji izbranki privoščite najboljše tajske in filipinske masaže v mestu z darilnim bonom Sense Wellnes.

Če iščete darilo zanj, potem je darilni bon NK Olimpija ali pa KK Cedevita Olimpija zagotovo prava priložnost, da bo vaš izbranec del športnih spektaklov doživel v živo. Super darilo, ki bo vašega izbranca zagotovo pustilo brez besed, je tudi darilni bon AMZS za program varne vožnje, kjer se bo lahko preizkusil v svojih veščinah na cestah. Za moške pa ni pomembno le to, da so suvereni na cesti, ampak so vedno bolj pomembne tudi njihove kuharske veščine. Ob poplavi kuharskih oddaj so tudi moški postali vedno bolj pogumni v kuhinji, zato bodo zagotovo zadovoljni, če jim boste podarile kuharske tečaje in delavnice v Akademiji Jezeršek.

Podarite nepozabno doživetje z darilnimi boni SelectBox

Darilni boni Select Box so pravo unikatno darilo, saj niti en izmed bonov, vključenih v paket, ni enak drugemu. Darilni boni SelectBox so primerni za vsakogar, ne glede na to ali iščete valentinovo darilo zanjo ali zanj, saj vključujejo več kot 2200 doživetij s področja potovanj, lepote in razvajanja, kulinarike in športno adrenalinskih aktivnosti.

Svojemu izbrancu ali izbranki zato podarite popolno darilo za valentinovo:

  • Zanimiva adrenalinska doživetja, ki nikoli nikogar ne pustijo ravnodušnega, celotna izkušnja pa je zagotovo nepozabna. Med množico adrenalinskih doživetij bo lahko obdarovanec izbiral med aktivnostmi kot so na primer skok s padalom, skok z elastiko (bungee jumping), vedno bolj popularni spust po jeklenici (zip line) in še mnogo drugih izzivov.
  • Svojemu izbrancu ali izbranki lahko podarite čaroben oddih in v množici ponudbe izberete vikend paket na eni od lokacij v Sloveniji in na Hrvaškem. Ponudba je priložnost za nepozabno doživetje, pobeg od vsakodnevnih skrbi in brezskrben vikend v dvoje.
  • Za vse gurmane je popolno valentinovo darilo zagotovo SelectBox paket dobra miza, kjer najdete kulinarično razvajanje pa svojem okusu. To je edinstvena priložnost, da preizkusite jedi priznanih kuharskih mojstrov v prijetnem ambientu izbranih restavracij.

Če pa vas kljub temu valentinovo preseneti, lahko lepo in izvirno darilo kupite tudi na naših prodajnih mestih, kjer so vam poleg darilnih bonov vedno na voljo še izdelki iz čokolade, ob posebnih priložnostih pa tudi sveže cvetje.

* * *

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.