Zimske gume

Si želite zagotoviti zimske gume hitro in ugodno? Rešitev je na poti! Še pred 15. novembrom poskrbite za varen zimski tek vašega avtomobila. Izberite zimske gume Petrol, za najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

PREGLEJTE PONUDBO eSHOP ZIMSKIH PNEVMATIK

Dostava na 300+ Petrol bencinskih servisov

Nakup prek spleta ali na bencinskem servisu

Možnost plačila na obroke

Zavarovanje z asistenco za člane Petrol kluba

Bon za premontažo v vrednosti 20 €

Ko obiščete Petrol, z ukrepi skrbimo za vašo in našo varnost.

Preberite kako

Zimske gume Petrol, najboljša izbira

Zimske gume Sava in druge priznane znamke

V naboru zimskih pnevmatik v naši bogati ponudbi najdete zimske gume Sava, Nokian, Hankook, Michelin, Goodyear, Nordman, Laufenn, Infinity in druge priznane znamke, katerih uradni zastopnik smo. Naj gre za osebna, poltovorna, tovorna, terenska ali SUV vozila, pri nas boste našli ugodne zimske gume, ki bodo poskrbele za brezskrbno vožnjo tudi, ko zapade sneg.

Naročene zimske gume vam brezplačno dostavimo na vse naše bencinske servise. Teh je v Sloveniji več kot 300.

Prodaja prek spleta ali na bencinskem servisu

Pnevmatike naročite iz udobja svoje dnevne sobe, v naši spletni trgovini eShop. Po zimske gume se lahko odpravite tudi spotoma, med točenjem goriva na enem izmed naših 300+ prodajnih mest. Obiščite še servisno delavnico TipStop Vianor ter zimske gume Sava, Nokian ali druge prevzemite kar tam, kjer lahko usposobljenim mehanikom prepustite še njihovo montažo.

Kdaj zimske gume?

Zakonodaja nam nalaga, da moramo med 15. novembrom in 15. marcem za varnost avtomobila poskrbeti z ustrezno zimsko opremo. Mednjo sodijo tudi zimske pnevmatike, ki omogočajo stabilnost vozila na cestišču tudi v ledu in snegu. Odgovor na vprašanje “Kdaj zimske gume?” je torej sila preprost: nujno po 15. novembru, pametno pa tudi prej, kadar nas prehiti zimsko vreme.

Na Petrolu ob nakupu zimskih gum dobite več!

Možnost nakupa na obroke

V zimsko sezono se lahko člani Petrol kluba odpravite še bolj brezskrbno, z vrhunskimi zimskimi pnevmatikami, ki bodo prijazne do denarnice. Zimske gume Petrol lahko namreč imetniki Petrol klub plačilne kartice kupite na do 10 obrokov, z najnižjim obrokom v višini 30 €.

Brezplačno zavarovanje pnevmatik z asistenco

Za člane Petrol kluba smo ob nakupu zimskih gum pripravili še dodatno ugodnost. V sodelovanju z zavarovalnico Triglav tako ob nakupu kompleta 4 pnevmatik katerekoli znamke prejmete še brezplačno zavarovanje z asistenco za 2 leti.

20 € za premontažo pnevmatik

Nove zimske gume ste že kupili, kaj pa zdaj? Namestitev nove zimske obutve na vašega jeklenega konjička je lahko prijaznejša vaši denarnici. Na Petrolu vam ob nakupu kompleta 4 pnevmatik Nokian podarjamo kupon v vrednosti 20 € za premontažo v naših vulkanizerskih delavnicah Vianor.

Potrebujete nasvet ali pomoč?

Ali vaše zimske pnevmatike kažejo znake staranja in mislite, da bi jih bilo potrebno zamenjati? Oglasite se v servisnih delavnicah TipStop Vianor, kjer vam bodo naši avtomehaniki z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in vam svetovali glede menjave in nakupa novih. Mojstrom prepustite še montažo zimskih pnevmatik ter jih pri njih shranite do naslednje sezone.

Zimske gume – test 2021 pomaga pri izbiri pravih

Iščete nove zimske pnevmatike? Preverite, katere zimske gume so se najbolje odrezale na neodvisnem primerjalnem testu zimskih pnevmatik. Zimske gume – test 2021 vam pomaga izbrati pnevmatike, ki vam bodo zagotovile kar največjo varnost in zanesljivost.

Preberite več

Zakaj z zimskimi gumami ni pametno voziti poleti?

Morda se sliši samoumevno, a vseeno: zimske pnevmatike so namenjene vožnji v nižjih temperaturah, zato se v toplejšem vremenu ne bodo dobro odrezale. Preberite, zakaj uporaba zimskih gum v poletnih mesecih ne nudi optimalnega oprijema s cestiščem, slabša pa je tudi ekonomika vožnje.

Preberite več

Veste, kdaj kupiti zimske gume 205 55 r16?

Kvalitetne gume so ključne za varno vožnjo, še posebej pozimi. Pa veste, kakšno vrsto kupiti glede na vaše vozilo in kdaj vam pridejo prav npr. zimske gume 205 55 r16? Nakup pravih pnevmatik je velikokrat vse prek kot preprost, zato preverite, kaj vam svetujejo naši strokovnjaki.

Preberite več

Se je sneg že stopil?

Potem je morda že čas, da vaše vozilo preobujete v letne pnevmatike. Po 15. marcu se tudi ponje odpravite na Petrol.

Preverite še ponudbo letnih pnevmatik

Znanje in podpora