Servisne delavnice TipStop Vianor


Servisne in vulkanizerske delavnice TipStop Vianor v Sloveniji s kakovostnimi storitvami, vrhunsko ponudbo izdelkov in konkurenčnimi cenami.

Akcija Klime

Topli dnevi so tukaj in čas je, da poskrbite za ustrezno delovanje klimatske naprave vašega vozila.

Preverite delovanje klimatskega sistema in napolnite klimatsko napravo na naših TipStop Vianor delavnicah. Ob polnjenju klime prejmete DARILO - kopalno brisačo.

Pohitite, zaloge so omejene. Akcija traja do 31.8.2018 oz. do odprodaje zalog.

______________________________________________________________________________

Brezskrbnost se začne na Vianorju

Akcija Nokian - 20 € popusta na premontažo

Ob enkratnem nakupu kompleta 4 pnevmatik Nokian za osebna, poltovorna in 4x4 vozila na vseh prodajnih mestih družbe Petrol (bencinski servisi, eShop in vulkanizerske delavnice TipStop Vianor) stranki povrnemo 20 € v enkratnem znesku ob obračunu premontaže na kateremkoli Vianor servisu. Stranka s seboj prinese račun nakupa kompleta pnevmatik Nokian in izpolni kupon, ki ga stranka prejme v servisni delavnici Vianor. Število kuponov je omejeno. Akcija traja od 1.3. do zaloge kuponov.

 


Brezplačno zavarovanje pnevmatik z asistenco za člane Petrol Kluba

V sodelovanju z zavarovalnico Triglav poteka akcija, ki traja od konca leta 2018. 

Člani Petrol kluba prejmete ob enkratnem nakupu kompleta 4 pnevmatik katerekoli znamke brezplačno zavarovanje pnevmatik z asistenco za 2 leti. Ugodnost velja za vse člane Petrol kluba, ki bodo nakup opravili s Petrol klub kartico ali se z njo v fazi nakupa identificirali. Pnevmatike lahko kupite na bencinskih servisih Petrol, spletni prodaji eShop in na izbranih vulkanizerskih delavnicah TipStop Vianor.


Vabilo k oddaji ponudb za nakup/najem poslovnih prostorov

Petrol, Slovenska energetska družba, d.d., Ljubljana (v nadaljevanju tudi: naročnik), namerava v obdobju enega leta od objave tega razpisa, pristopiti k širitvi svojega programa TipStop Vianor – vulkanizerskih in avtomehaničnih delavnic na območju Republike Slovenije. V ta namen iščemo primerne lokacije in objekte (v nadaljevanju: poslovni prostori), ki bi jih vključili v svojo mrežo delavnic TipStop Vianor

Preberite več...

 


Iskalnik in naročilo pnevmatik

Za izbor in naročilo pnevmatik za vaše vozilo uporabite spletno trgovino eShop.


Pnevmatike na obroke

Imetniki Petrol Klub plačilne kartice lahko kupite pnevmatike na do 10 obrokov (razen na določenih servisnih delavnicah), pri čemer je lahko najnižji obrok 30 eur.


 


Storitve

Servisne delavnice TipStop Vianor vam zagotavljajo visok nivo storitev vzdrževanja tovornih in osebnih vozil. Na voljo so vam vulkanizerske storitve, menjava olja in ostalih avtomobilskih tekočin, menjave akumulatorjev, žarnic, filtrov in brisalcev ter po novem tudi predelavo vozil na avtoplin . Odpravimo vse napake zavornih in izpušnih sistemov ter nastavimo podvozje. Vse storitve so hitre in kakovostne.

Vianor je mednarodna veriga vulkanizerskih in avtomehaničnih delavnic, ki danes vključuje že več kot 1.100 poslovalnic. Je ena najhitreje rastočih verig na trgih Skandinavije, Rusije in Vzhodne Evrope, dobro pa je zastopana tudi v Srednji Evropi, v državah Balkana in v Severni Ameriki. Sedaj se v sodelovanju z družbo Petrol uvaja tudi na trgu Slovenije. Vse o servisnih delavnicah in njihovi ponudbi si lahko ogledate na uradni spletni strani Vianor.

Na TipStopu lahko kupite vrhunske pnevmatike Nokian in Hankook ter vse ostale pnevmatike priznanih svetovnih proizvajalcev, vsa sredstva za vzdrževanje vozil, med katere sodijo motorna olja za različna osebna in tovorna vozila, hladilne in zavorne tekočine ter kakovostni dodatki za gorivo. Na voljo so vam tudi izdelki za avtokozmetiko, dodatni avtomobilski deli in ostala drobna oprema.
TipStop Vianor si je zastavil cilj, da svojim strankam nudi najboljše rešitve, zanesljive storitve, zaradi katerih se bodo stranke vračale znova in znova. V vseh poslovalnicah se osredotočamo na zagotavljanje inovativnih storitev, zagotavljanje vrhunskih izdelkov in na zadovoljstvo strank.

Predelava vozil na avtoplin

Družba Petrol v partnerskem sodelovanju z italijanskim proizvajalcem plinskih sistemov Lovato, ponuja storitev predelave vozil na plin. Predelave vozil  izvajamo v naših izbranih servisnih delavnicah TipStop Vianor, kjer vam ponujamo strokoven pristop pri nasvetih, kakovostni predelavi in nadaljnjem servisiranju vozil.
 

Jamstvo garancije vozila ob predelavi na plin

Družba Petrol vam, v sodelovanju z zavarovalnico Triglav, omogoča dokup jamstva garancije ob predelavi vozila na avtoplin v izbranih servisnih delavnicah TipStop Vianor. Ohranitev tovarniške garancije vozila je možno dokupiti že od 143,47 eur / leto dalje. Cena je odvisna od moči motorja in željene dobe garancije. Tako boste ohranili tovarniško garancijo vozila za obdobje, ki ga boste izbrali, vendar to ne more biti daljše od obstoječe garancije novega vozila s strani proizvajalca.

 

Vozilo se lahko predela že za 1.290 € z vključenim davkom, z nakupom sistema pa pridobi kupec še dodatno ekskluzivno ugodnost, ki se mu zapiše na njegovo Petrol Klub kartico: 12% popusta za 1.200 litrov avtoplina Q Max LPG.
 

Preberite več o predelavi vozila na avtoplin kjer si lahko tudi izračunate prihranek in čas do povrnitve stroška predelave.

Slike: 
Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.