Servisne delavnice TipStop Vianor

Servisne in vulkanizerske delavnice s kakovostnimi storitvami in vrhunsko ponudbo izdelkov po konkurenčnih cenah.

POIŠČITE DELAVNICO

Obročno plačilo s Petrol klub plačilno kartico na izbranih lokacijah

Servisiranje v času garancije za vse vrste vozil

Dodatne ugodnosti

Servisne storitve

Vzdrževanje vozila

Na TipStop Vianor servisnih delavnicah bodo usposobljeni serviserji z moderno diagnostično opremo na vašem vozilu hitro odpravili napake in poskrbeli, da bo še naprej tehnično brezhibno in varno na cesti. Po celi Sloveniji vam po konkurenčnih cenah nudimo visok nivo storitev vzdrževanja tovornih in osebnih vozil. Ponujamo vam vulkanizerske storitve, pregled in servis izpušnih sistemov, menjavo olja in akumulatorjev, žarnic, filtrov ter še mnogo več.

Z rednim vzdrževanjem vozila se podaljšuje njegova življenjska doba, zato ne odlašajte in obiščite servisno delavnico TipStop Vianor.

POIŠČITE SERVISNO DELAVNICO
Akumulatorji

V servisnih delavnicah TipStop Vianor vas pričakujejo izkušeni in spretni avtomehaniki, ki bodo strokovno pregledali akumulator v vašem vozilu in preverili, ali deluje pravilno. Priporočljivo je, da vaš akumulator preverite še pred prvimi hladnejšimi jesenskimi ali zimskimi dnevi. Takrat vlaga in mraz akumulator še dodatno obremenjujeta in bolj pogosto prihaja do težav z zagonom motorja. V primeru da akumulator izgublja moč vam ga bodo naši usposobljeni avtomehaniki zamenjali z drugim iz naše široke ponudbe.

POIŠČITE SERVISNO DELAVNICO
Klimatske naprave

Strokovni avtomehaniki v servisnih delavnicah TipStop Vianor po celi Sloveniji bodo poskrbeli za servis, vzdrževanje in polnjenje vaše avtoklime. Le tako bo vožnja z vašim jeklenim konjičkom še naprej brezskrbna in prijetno osvežilna. Zato čim prej zavijte v servisno delavnico TipStop Vianor, saj bo klimatska naprava v vašem avtomobilu brezhibno delovala le, če jo redno pregledujete in vzdržujete.

POIŠČITE SERVISNO DELAVNICO
Zavore

V TipStop Vianor servisnih delavnicah bodo izkušeni avtomehaniki poskrbeli, da bodo zavore v vašem vozilu še naprej delovale brez napak. V kratkem času bodo zamenjali zavorno olje, v primeru, da so v vašem vozilu dotrajane zavorne ploščice in diski, pa bodo opravili tudi menjavo zavor. Delujoče zavore so ključnega pomena za varnost vas in vseh ostalih udeležencev v prometu, zato se oglasite v TipStop Vianor servisni delavnici, kjer vam bomo z veseljem pomagali.

POIŠČITE SERVISNO DELAVNICO
Avtooptika

Ne čakajte in za optimalno varnost za volanom poskrbite že danes! Pripeljite vašega jeklenega konjička v servisno delavnico TipStop Vianor po celi Sloveniji, kjer bodo naši izurjeni avtomehaniki poskrbeli za brezhibno nastavljeno optiko v vašem vozilu. Pravilno nastavljena optika namreč poveča stabilnost vozila na cestišču, preprečuje neenakomerno obrabo pnevmatik ter omogoča tiho, mirno in udobno vožnjo brez vibracij.

POIŠČITE SERVISNO DELAVNICO

Poiščite prava platišča za svoje vozilo

Med našim bogatim naborom aluminijastih platišč poiščite primerna za svoje vozilo. Ponje se odpravite na najbližjo delavnico Vianor.

Seznam poslovalnic TipStop Vianor