Servisne delavnice TipStop Vianor

Servisne in vulkanizerske delavnice TipStop Vianor s kakovostnimi storitvami in vrhunsko ponudbo izdelkov po konkurenčnih cenah poskrbijo za zdravje vašega jeklenega konjička.

POIŠČITE DELAVNICO SEZNAM DELAVNIC

Servisne delavnice v mreži mednarodnih Nokian delavnic Vianor

Obročno plačilo s Petrol klub plačilno kartico na izbranih lokacijah

Servisiranje v času trajanja garancije – ne da bi ta prenehala veljati

Ko obiščete Petrol, z ukrepi skrbimo za vašo in našo varnost.

Preberite kako

SVOJ AVTO ZAUPAJTE VIANORJU

Zaupajte Vianorju

Vulkanizerske storitve, pregled in servis izpušnih sistemov, menjavo olja in akumulatorjev, žarnic, filtrov ter še mnogo več prepustite našim strokovnjakom. V Petrolu smo ponosni partner finskega Vianorja, Nokianove mednarodne verige servisnih delavnic, čigar kvaliteto storitev zastopamo po celi Sloveniji.

Po konkurenčnih cenah vam nudimo visok nivo storitev vzdrževanja tovornih in osebnih vozil, tako v mreži lastnih delavnic TipStop Vianor kot tudi v mreži franšiz Vianor. Ne odlašajte: obiščite eno izmed naših servisnih delavnic in poskrbite za daljšo življenjsko dobo svojega vozila.

Poiščite delavnico TipStop Vianor

Vulkanizerske storitve

 • Širok nabor pnevmatik priznanih proizvajalcev
 • Pnevmatike za osebna, poltovorna in tovorna vozila
 • Premontaža in previjačenje pnevmatik
 • Centriranje pnevmatik
 • Popravilo poškodovanih pnevmatik
 • Zavarovanje pnevmatik
 • Bogata izbira platišč in okrasnih pokrovov koles
 • Hramba pnevmatik do naslednje sezone
 • TPMS ventili za nadzor tlaka v pnevmatikah

Servisne storitve

 • Hitri servis ter servis osebnih, poltovornih in tovornih vozil
 • Servis in polnjenje klimatske naprave
 • Menjava motornega olja
 • Popravilo vetrobranskega stekla
 • Pregled zavor in zavornih sistemov
 • Pregled izpušnih sistemov
 • Avtooptika
 • Akumulatorji
 • Amortizerji

Celovita skrb za vaše vozilo

 • Zunanje in notranje čiščenje avtomobila
 • Ročno pranje avtomobila
 • Pranje pnevmatik
 • Prevzem avta na domu ali v službi

Celovite vulkanizerske storitve

Nakup pnevmatik

Naj gre za zimske gume ali letne pnevmatike, v Vianorju poskrbimo, da je vaša vožnja varna. Izbirajte med priznanimi znamkami vrhunskih proizvajalcev pnevmatik za vse vrste vozil:  Nokian, Hankook in Laufer. Naročene pnevmatike pri nas ne le prevzamete, našim avtomehanikom lahko prepustite tudi njihovo montažo.

Preverite ponudbo pnevmatik na Petrolu

Menjava in popravilo pnevmatik

Naj vas letni čas ne prehiti. Oglasite se na najbližji servisni delavnici TipStop Vianor, kjer strokovno, hitro in po konkurenčnih cenah poskrbimo za menjavo in popravilo vaših pnevmatik. Naši izurjeni mehaniki vaše pnevmatike pregledajo, centrirajo in zakrpajo, vse z najsodobnejšimi vulkanizerskimi napravami.

Raziščite kdaj je čas za menjavo gum

Hramba pnevmatik

Ste vedeli, da lahko s pravilno hrambo poskrbite za daljšo življenjsko dobo vaših pnevmatik? V TipStop Vianorju vam letne in zimske gume shranimo do naslednje sezone, ugodno in priročno. V hotelu za pnevmatike Vianor vas bodo vaše gume vedno počakale brezhibno shranjene.

Preberite več o pravilni hrambi pnevmatik

Vrhunski servis avtomobila

Vzdrževanje vozila

Naj gre za veliki ali hitri servis avta, na TipStop Vianor servisnih delavnicah bodo usposobljeni serviserji z moderno diagnostično opremo na vašem vozilu hitro odpravili vse napake, ter tako poskrbeli za zdravje ključnih delov vašega vozila. Poskrbeli bomo za menjavo olja in filtrov, avtodiagnostiko, odpravili pomanjkljivosti na motorju in zavornemu sistemu ter zagotovili, da bo vaš avtomobil še naprej tehnično brezhiben in varen na cesti.

Preberite, zakaj vam garancija velja tudi na nepooblaščenem servisu

Brezhibna avtooptika

Ne čakajte in za optimalno varnost za volanom poskrbite že danes! Pripeljite vašega jeklenega konjička v servisno delavnico TipStop Vianor, kjer bodo naši izurjeni avtomehaniki poskrbeli za brezhibno nastavljeno optiko v vašem vozilu. Pravilno nastavljena optika namreč poveča stabilnost vozila na cestišču, preprečuje neenakomerno obrabo pnevmatik ter omogoča tiho, mirno in udobno vožnjo brez vibracij.

Poiščite servisno delavnico in poskrbite za svojo avtooptiko

Zavore brez napak

Naši izkušeni avtomehaniki poskrbeli, da bodo zavore v vašem vozilu še naprej delovale brez napak. V kratkem času bodo zamenjali zavorno olje, v primeru, da so v vašem vozilu dotrajane zavorne ploščice in zavorni diski, pa bodo opravili tudi menjavo zavor. Delujoče zavore so ključnega pomena za varnost vas in vseh ostalih udeležencev v prometu, zato se oglasite v TipStop Vianor servisni delavnici, kjer vam bomo z veseljem pomagali.

Poiščite servisno delavnico in poskrbite za brezhibne zavore

Pravilno delujoč akumulator

Izkušeni in spretni avtomehaniki bodo strokovno pregledali akumulator v vašem vozilu in preverili, ali deluje pravilno. Priporočljivo je, da vaš akumulator preverite še pred prvimi hladnejšimi jesenskimi ali zimskimi dnevi. Takrat vlaga in mraz akumulator še dodatno obremenjujeta in bolj pogosto prihaja do težav z zagonom motorja. V primeru da akumulator izgublja moč, vam ga bomo v TipStop Vianor zamenjali z drugim vrhunskim akumulatorjem VARTA.

Poiščite servisno delavnico in poskrbite za svoj akumulator

Prijetno osvežilna avtoklima

Vožnje v vročih poletnih mesecih si ne predstavljamo brez prijetno svežega zraka, ki prihaja iz klimatske naprave. Strokovni avtomehaniki v servisnih delavnicah TipStop Vianor bodo poskrbeli za servis, vzdrževanje in polnjenje vaše avtoklime da bo vožnja z vašim jeklenim konjičkom še naprej prijetno osvežilna. Zato čim prej zavijte v servisno delavnico TipStop Vianor, saj bo klimatska naprava v vašem avtomobilu brezhibno delovala le, če jo redno pregledujete in vzdržujete.

Preberite vse o servisu avtoklime v Vianorju

Storitve za piko na i

Ročno čiščenje avta

V TipStop Vianorju poskrbimo še za bleščečo čistočo vašega vozila. Z zunanjim in notranjim čiščenjem avta poskrbimo tako za lesk vašega jeklenega konjička kot tudi za njegovo daljšo življenjsko dobo – zanjo je namreč ključno redno vzdrževanje vozila, kamor sodi tudi pranje. Avto v TipStop Vianorju očistimo na roke, s profesionalnimi čistili, ki niso preveč agresivna, ter kakovostnimi krpami, ki ne bodo poškodovale barve.

Poiščite servisno delavnico in očistite svoj avto

Prevzem avtomobila na domu

Se ne utegnete oglasiti na Vianorju? Brez skrbi, tu je naša storitev “Prihrani mi čas”! Če živite znotraj ljubljanskega avtocestnega obroča lahko vaše vozilo prevzamemo kar na domu ali v službi. Odpeljali ga bomo v našo TipStop Vianor delavnico na Letališki, kjer bomo za vas izvedli izbrane avtomehanične ali vulkanizerske storitve, avto pa nato pripeljali nazaj na prevzemno lokacijo. Vse zgolj za doplačilo 4,99 € z DDV.

Pošljite nam povpraševanje