Letne pnevmatike

Ko se iz naših krajev poslovi zima, je čas, da zimske gume zamenjamo z letnimi. Po vrhunske letne pnevmatike se odpravite na Petrol.

PREGLEJTE PONUDBO LETNIH PNEVMATIK

300+ prodajnih mest z dostavo do mesta prevzema

Vse na enem mestu, od svetovanja do montaže in hrambe

Možnost plačila na 10 obrokov za člane Petrol kluba

Brezplačno zavarovanje pnevmatik z asistenco za člane Petrol kluba

Ko obiščete Petrol, z ukrepi skrbimo za vašo in našo varnost.

Preberite kako

Petrol letne pnevmatike, najboljša izbira

Široka ponudba priznanih blagovnih znamk letnih pnevmatik

Pri nakupu letnih pnevmatik naj pretehta razmerje med kvaliteto in ceno. Letne pnevmatike za osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila zato kupite pri Petrolu. Smo uradni zastopnik vrhunskih letnih pnevmatik Nokian, Hankook, Michelin, Goodyear, Nordman, Laufenn, Infinity, Sava in druge.

Prodaja letnih gum tako, kot je za vas najlažje

Na Petrolu lahko letne pnevmatike kupite tako, kot vam je to najlažje. Nove Petrol letne pnevmatike poiščite v naši spletni trgovini eShop, na najbližjem Petrol bencinskem servisu ali v eni izmed naših servisnih delavnic TipStop Vianor. Prodaja letnih gum še nikoli ni bila tako preprosta!

Dodatne ugodnosti za člane Petrol kluba

Letne gume na obroke

Člane Petrol kluba ob nakupu letnih pnevmatik čakajo še dodatne ugodnosti. Vsi imetniki Petrol klub plačilne kartice lahko kupite letne gume na obroke. Petrol letne pnevmatike so lahko vaše na do 10 obrokov, z najnižjim obrokom v višini 30 €.

Brezplačno zavarovanje pnevmatik z asistenco

V sodelovanju z zavarovalnico Triglav smo za člane Petrol kluba pripravili še dodatno ugodnost. Ob enkratnem nakupu kompleta 4 pnevmatik katerekoli znamke prejmete še brezplačno zavarovanje z asistenco za 2 leti!

Izberite pravo vulkanizerstvo za letne gume

Ali vaše letne pnevmatike kažejo znake staranja in mislite, da bi jih bilo potrebno zamenjati? Oglasite se v servisnih delavnicah TipStop Vianor, kjer poleg vulkanizerstva letnih gum poskrbijo še za montažo vaših pnevmatik. Naši avtomehaniki vam bodo z veseljem odgovorili tudi na vsa vprašanja o vzdrževanju in menjavi letnih gum in vam svetovali glede nakupa novih letnih pnevmatik. Prepustite jim še samo menjavo letnih gum, vaše pnevmatike pa lahko tudi očistijo in shranijo do naslednje zime.

Zavorna pot poleti in pozimi – kje so razlike?

Zavorna pot vozila je odvisna od več dejavnikov, med katerimi zagotovo izstopa kakovost letnih pnevmatik in njihov oprijem. Ključno vlogo igra tudi stanje cestišča, ki pa je poleti podvrženo drugim zakonitostim kot pozimi. Preverite, katerim.

Preberite več

Kakšne dimenzije letnih pnevmatik so prave za vas?

Ko iščete nove letne pnevmatike morate upoštevati velikost oziroma dimenzijo vaših pnevmatik. Preverite, kaj pomenijo različne oznake na platiščih in pnevmatikah ter preverite, kaj morate vedeti, da izberete prave.

Preberite več

Veste, kdaj kupiti letne pnevmatike 205 55 r16?

Preverite, kakšne dimenzije in kakšno vrsto pnevmatik kupiti glede na vaše vozilo in kdaj pridejo prav letne pnevmatike 205 55 r16. Pnevmatike so za varno in udobno vožnjo namreč bolj pomembne, kot se morda zdi.

Preberite več

Je prišel čas za menjavo letnih gum?

Se bliža 15. november? Pri nas uredite tudi menjavo letnih gum za zimske.

Preverite še ponudbo zimskih pnevmatik

Znanje in podpora