Letne pnevmatike

Ko se iz naših krajev poslovi zima, je čas, da zimske gume zamenjamo z letnimi. Po vrhunske letne pnevmatike se odpravite na Petrol.

PREGLEJTE PONUDBO LETNIH PNEVMATIK

300+ prodajnih mest z dostavo do mesta prevzema

Vse na enem mestu, od svetovanja do montaže in hrambe

Možnost plačila na 10 obrokov za člane Petrol kluba

Brezplačno zavarovanje pnevmatik z asistenco za člane Petrol kluba

Petrol letne pnevmatike, najboljša izbira

Široka ponudba priznanih blagovnih znamk letnih pnevmatik

Pri nakupu letnih pnevmatik naj pretehta razmerje med kvaliteto in ceno. Letne pnevmatike za osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila zato kupite pri Petrolu. Smo uradni zastopnik vrhunskih letnih pnevmatik Nokian, Hankook, Michelin, Goodyear, Nordman, Laufenn, Infinity, Sava in druge.

Prodaja letnih gum tako, kot je za vas najlažje

Na Petrolu lahko letne pnevmatike kupite tako, kot vam je to najlažje. Nove Petrol letne pnevmatike poiščite v naši spletni trgovini eShop, na najbližjem Petrol bencinskem servisu ali v eni izmed naših servisnih delavnic TipStop Vianor. Prodaja letnih gum še nikoli ni bila tako preprosta!

Dodatne ugodnosti za člane Petrol kluba

Letne gume na obroke

Člane Petrol kluba ob nakupu letnih pnevmatik čakajo še dodatne ugodnosti. Vsi imetniki Petrol klub plačilne kartice lahko kupite letne gume na obroke. Petrol letne pnevmatike so lahko vaše na do 10 obrokov, z najnižjim obrokom v višini 30 €.

Brezplačno zavarovanje pnevmatik z asistenco

V sodelovanju z zavarovalnico Triglav smo za člane Petrol kluba pripravili še dodatno ugodnost. Ob enkratnem nakupu kompleta 4 pnevmatik katerekoli znamke prejmete še brezplačno zavarovanje z asistenco za 2 leti!

Izberite pravo vulkanizerstvo za letne gume