Znanje in podpora

Valentinovo: darilo zanjo podarite iz srca

V prihajajočih praznikih, ko ženske pričakujejo, da se izbranci izkažejo, veliko moških slišite godrnjati. Prazniki kot so valentinovo, materinski dan in 8. marec, so zanje breme, saj jih že nekaj dni pred temi prazniki skrbi, kakšna darila bi podarili svoji izbranki. Vsi pa vedo, da bodo ženske razočarane, če se jih nihče ne bo spomnil. In če se najdete v tej skupini, vam svetujemo, da za ideje za darila pobrskate po našem Petrol eShop in poiščete izvirna darila, s katerimi boste očarali svojo izbranko.

Darila za ženske naj bodo praktična in romantična

Ko se boste odločili, da boste svojo drago za valentinovo obdarili vedite, da jo bo najbolj razveselilo darilo, ki bo drugačno kot prejšnje leto. Če enostavno nimate ideje za darilo, potem vam svetujemo, da pobrskate po naši pestri ponudbi in zagotovo boste našli nekaj s čimer boste presenetili vašo drago. 

Darila zanjo lahko najdete med številnimi izdelki v naši spletni trgovini Petrol eShop:

  • Športna oprema in pripomočki so darila, ki bodo navdušila vse aktivne ženske. V tej široki ponudbi lahko najdete marsikaj, s čimer boste presenetili izbranko. Za vse tiste dame, ki rade tečejo in hodijo, lahko za valentinovo darilo izberete pametno uro, kapo ali rokavice, Equa stekleničko ali pohodne palice. Odlična darila so lahko tudi masažniki ali terapevtska masažna podlaga. Če vaša izbranka obiskuje tečaj joge, potem lahko v naši ponudbi za darilo izberete vso za to potrebno opremo.
  • Izbrani ovitki za telefon bodo za vašo izbranko zanimivo in praktično darilo, saj lahko izberete med prikupnimi motivi, ki bodo kot nalašč zanjo.
  • Za vse organizirane ženske vam za praktična darila ponujamo številne zvezke in notesnike, v katere lahko dame zapisujejo vse, kar jim pade na pamet. 
  • Nikakor pa ne boste zgrešili ko gre za darila zanjo, če boste izbrali drobne pozornosti kot so skodelice, dišeče sveče, bombonjere,  ali kaj podobnega. Pomembno je, da nanjo niste pozabili, tudi če boste izbranko presenetili le z drobno čokoladico v obliki srčka.

 Za nepozabno doživetje v dvoje poskrbite z boni ali z nakupi vstopnic in kart.

Za skupne užitke dami podarite darilni bon

Če v ponudbi naše spletne trgovine Petrol eShop ne najdete ničesar za vašo izbranko, potem so darilni boni idealna rešitev. Na naših prodajnih mestih so vam na voljo darilni paketi DONUM in SelecBox. V njih lahko najdete številna adrenalinska doživetja, “wellness” tretmaje, gurmanska doživetja, luksuzne kratke počitnice in še mnogo drugega. Vikend paket je lahko idealno darilo zanjo, še posebno, če izbranka rada potuje in se razvaja.

Razveselite jo z nakupom vstopnice

Za nepozabno doživetje v dvoje pa ne poskrbite le z boni, ampak tudi z nakupi številnih vstopnic ali kart. Takšno valentinovo darilo bo razveselilo marsikatero žensko, še posebno, če damo dobro poznate in veste kateri so njeni interesi in okusi glasbe in filmov.  V naši Petrol Ticket ponudbi lahko najdete številne vstopnice, vozovnice in karte in tako poskrbite za izvirna darila.
 

  • Vstopnica za njenega najljubšega glasbenega izvajalca bo zagotovo lepo darilo zanjo, ne glede na to ali bo koncert v Sloveniji ali tujini.
  • Za vse zagrete navijačice in športnice po duši lahko v naši poslovalnici zanjo izberete vstopnice za nepozabno športno prireditev, na primer ogled smučarskih skokov, nogometne, rokometne, košarkarske tekme in mnogo drugega.
  • Zimski čas je tudi čas smučarskih užitkov in v kolikor vaša izbranka občuduje sneg in smučarke užitke, potem je nakup smučarske vozovnice zagotovo eno najlepših daril, saj se boste verjetno tega trenutka udeležili tudi vi.
  • Vstopnice pa do lahko prava darila za dame, ki rade zavijejo v gledališče in če boste večer zaključili še z romantično večerjo, potem bo doživetje prijetno za oba.

Ne glede za katera darila se boste odločili, je pomembno, da darilo za žensko podarite iz srca in ne iz obveze.  Če pa se za darilo odločite v zadnjem trenutku, potem je najbolje, da hitro zavijete v najbližjo Petrol poslovalnico, kjer vas čaka darilo v obliki cvetja ali čokolade.

* * *

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.