Znanje in podpora

Popust na elektriko ali zemeljski plin vklopite s pomočjo našega klepetalnega robota

V naših akcijskih ponudbah lahko Zlate točke, ki ste jih zbrali z nakupi na Petrolu, zamenjate za popust na mesečni strošek električne energije ali zemeljskega plina. Sedaj tudi s pomočjo Petrolka, prijaznega virtualnega svetovalca na naši spletni strani.

Klepetalni robot vam bo na pomoč priskočil ob naslednjem obisku spletne strani petrol.si. Z njegovo pomočjo boste Zlate točke za popust na elektriko ali plin unovčili prek pogovornega okenca v spodnjem desnem kotu spletnega mesta.

Preverite, kako!

Obiščite našo spletno stran

Najprej se odpravite na spletni naslov www.petrol.si. Tam vas bo v spodnjem desnem kotu strani pričakalo pogovorno okence “Klepet s svetovalcem”. Kliknite nanj.

V pogovor se prijavite s svojim imenom in elektronskim naslovom. Po prijaznem pozdravu Petrolka, našega klepetalnega robota, mu sporočite, kako vam lahko pomaga. Izberite možnost “Želim unovčiti Zlate točke za popust na elektriko ali zemeljski plin”.

V naslednjem koraku Petrolku sporočite, za kateri energent boste uveljavljali Zlate točke - za elektriko ali za zemeljski plin.

Vnesite svoje podatke in preverite popuste na voljo

Ne glede na to, kaj boste izbrali, vas bo naš klepetalni robot najprej vprašal za številko Petrol klub kartice osebe, ki prejema račune za elektriko ali plin. Pokazal vam bo tudi, kje na Petrol klub kartici jo lahko najdete. Številko vpišite brez presledkov.

V naslednjem koraku vnesite številko svojega odjemnega ali merilnega mesta. Kje na računu za plin ali elektriko jo najti, vam bo ponovno pokazal Petrolko.

V meniju se vam bodo nato prikazali paketi popustov za plin in elektriko med katerimi lahko izbirate. Videli boste le pakete popustov za katere imate dovolj Zlatih točk. Kliknite na popust, ki vam ustreza najbolj.

Počakajte še na potrditveno elektronsko sporočilo

In to je vse!

Odtegljaj Zlatih točk bo na vaši Petrol klub kartici viden v roku 24 ur. Ob uspešni unovčitvi točk in aktivaciji popusta pa boste prejeli še elektronsko sporočilo. To bo potrdilo, da je bil vaš popust na elektriko ali plin uspešno vklopljen.

In brez skrbi: v primeru kakršnih koli težav vas bo klepetalni robot preusmeril bodisi k prostemu svetovalcu v našem kontaktnem centru s katerim boste lahko nadaljevali pogovor, bodisi na druge načine unovčevanja Zlatih točk.

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.