Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Paleta peletov Petroleti ENplus A1

Blagovna št.: 182996

Paleta peletov Petroleti ENplus A1

Peleti Petroleti ENplus A1 z zaporedno številko SI 302 so kakovostno gorivo, izdelano izključno iz lesa iglavcev slovenskega porekla. Z njimi se boste ekološko ogrevali in privarčevali pri stroških ogrevanja. 

Pakiranje paleta: 65 vreč, skupaj 975 kg peletov. 

Cena z dostavo 5,15 €/kos

Preberite več
ŠTEVILO PALET
Spletna cena
349,00 €

Spletna akcijska cena
335,00 €
0,34 €/kg
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
349,00 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
13,95 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Peleti Petroleti ENplus A1 z zaporedno številko SI 302 so kakovostno gorivo, izdelano izključno iz lesa iglavcev slovenskega porekla. Z njimi se boste ekološko ogrevali in privarčevali pri stroških ogrevanja. 

Pakiranje paleta: 65 vreč, skupaj 975 kg peletov. 

Cena z dostavo 5,15 €/kos

Lesni peleti Petroleti so izjemno kakovostni peleti za učinkovito ogrevanje

Razmišljate o novem in tudi čim bolj učinkovitem načinu ogrevanja? Potem vam svetujemo, da razmislite o nakupu sodobne peči na lesne pelete, pri čemer so vam kot gorivo na voljo izjemno kakovostni lesni peleti Petroleti. Govorimo o popolnoma naravnem energentu, ki je izdelan iz biomase, torej iz suhega odpadnega lesa, žagovine in lesnih oblancev, ki so stisnjeni v značilno obliko.

Lesni peleti Petroleti se odlikujejo po tem, da so izdelani izključno iz lesa iglavcev. To pomeni, da je ogrevanje z njimi izjemno učinkovito, saj imajo zaradi svoje sestave visoko kurilno vrednost. K temu pripomore tudi zelo nizka vsebnost vlage, in sicer manj kot 10 %. Vse te lastnosti pripomorejo k temu, da se lesni peleti Petroleti ponašajo s certifikatom ENplus A1.

Lesni peleti Petroleti pa imajo še eno veliko prednost. So namreč gorivo, ki je v celoti pridobljeno iz lesa slovenskega porekla. Če temu dodamo še informacijo, da ne vsebujejo nobenh primesi, je jasno, da je ogrevanje z njimi res ekološko. Zagotovo vam ne bo žal, če jih boste izbrali kot gorivo, ki bo grelo vaš dom.

Lesni peleti Petroleti vam zagotavljajo ekološko napredno ogrevanje z nizkimi stroški

Z lesom so se naši predniki ogrevali že tisočletja pred nami. Sicer ne v obliki peletov, ampak v obliki drv, kar pa ne spremeni dejstva, da boste tudi z ogrevanjem z lesnimi peleti Petroleti poskrbeli za ekološki način ogrevanja. Morda boste kje slišali, da zaradi zgorevanja peletov prihaja do onesnaženja okolja. Vendar to ne drži pri peletih brez dodanih primesi, kar lesni peleti Petroleti zagotovo so. Ogljikov dioksid, ki se sprošča ob izgorevanju, je nevtralno gorivo, ki ga rastline porabljajo v procesu fotosinteze, zato je strah popolnoma odveč.

Lesni peleti Petroleti pa vas ne bodo prepričali zgolj s svojo okoljsko naravnanostjo, ampak se boste zagotovo razveselili tudi nad njihovo ceno. Če k temu dodamo še njihovo učinkovito zgorevanje, potem si lahko predstavljate, kako nizki bodo na koncu vaši stroški ogrevanja.

Z lesnimi peleti Petroleti boste dosegli popolno udobje ogrevanja

Če razmišljate o ogrevanju na drva ali na pelete, potem vam slednji način ogrevanja zagotovo omogoča večje udobje. Ogrevanje s peleti je v zadnjih letih skokovito naraslo ravno zaradi tega, ker predstavlja enega od najbolj udobnih načinov ogrevanja. Lesni peleti Petroleti so čisto in enostavno gorivo, saj je po njihovem zgorevanju zelo malo pepela, zaradi česar bo čiščenje peči za vas zelo elegantno.

To pa še ni vse. Strah, da bi zmanjkalo peletov in bi imeli v hiši mraz, je popolnoma odveč. To vam danes omogočajo sodobne peči z zalogovniki, ki vam nudijo avtomatizirano ogrevanje. Z ogrevanjem na lesne pelete Petrolete tako rekoč ne boste imeli nobenega dela, vaši bivalni prostori pa bodo topli vedno, ko si boste to zaželeli.

Lesni peleti Petroleti vam ne bodo zavzeli veliko prostora

Lesni peleti Petroleti so pakirani v kvalitetnih vrečah po 15 kg 65 vreč/paleta. Takšno priročno shranjevanje omogoča, da lahko hitro najdete najboljše mesto za shranjevanje, saj ne bodo zavzeli veliko prostora. Najbolje je, da jih pospravite v suh prostor, stran od toplotnih virov.

Več o peletih Petroleti

  • Sestava: 100% les iglavcev
  • Kurilna vrednost: ≥4,6 kWh/kg
  • Vsebnost vlage: ≤ 10%
  • Vsebnost pepela: ≤0,7%(pri 550 stopinj Celzija)
  • Premer: 6 mm+-1 mm
  • Dolžina: 3,15≤L≤40 mm (max. 45mm)

Dimenzija palete

  • Dolžina: 120 cm
  • Širina: 80 cm
  • Višina: 150 cm

Dostava peletov Petroleti

Dostava biomasnih izdelkov se izvaja z kamionom (dolžina kamiona 9,5 m, višina 3,70 m), ki ima dvižno ploščad in paletni viličar.  Blago se razloži na utrjen teren (asfalt ali beton) in se dostavi do vrat objekta - če je to mogoče, glede na naklon terena, pripravljenost terena v primeru snega, in podobno... V primeru, da podlaga ni trda (trava, makadam) se blago odloži na prvo možno ravno podlago pri objektu. Dostava z kombijem je možna le v primeru, da pot do objekta ni primerna za kamion. Predvidena dostava blaga je od 2-14 dni od datuma naročila.

Podrobnosti izdelka
Število palet:
1
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup