Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Paleta peletov Forest ENplus A2

Blagovna št.: 146167

Blagovna znamka: Forest

Paleta peletov Forest ENplus A2

Peleti Forest Enplus A2 z zaporedno številko SI 302 zagotavljajo čisto ogrevanje. Uporabljate jih lahko za vse vrste peči, kaminov ali kotlov. Pakiranje paleta: 66 vreč, skupaj 990 kg peletov. Cena peletov z dostavo 4,98 €/kos. 

Preberite več
Spletna cena
329,00 €
0,34 €/kg
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
13,70 € x 24
Prihranki za člane Petrol kluba
Brezplačna dostava na dom
Možnost plačila na obroke
Več o izdelku

Peleti Forest Enplus A2 z zaporedno številko SI 302 zagotavljajo čisto ogrevanje. Uporabljate jih lahko za vse vrste peči, kaminov ali kotlov. Pakiranje paleta: 66 vreč, skupaj 990 kg peletov. Cena peletov z dostavo 4,98 €/kos. 

Les je naraven material, ki ga uporabljamo v različne namene, 30 % gospodinjstev pa se z njim tudi ogreva. Ker je Slovenija poznana po tem, da ima zelo velik delež gozdov, je dobava lesa izjemno dostopna, njegove cene pa nizke. In to velja tudi, ko imamo v mislih ogrevanje z lesnimi peleti Forest.

Rezultat tega je, da bodo lesni peleti Forest dosegli optimalno izgorevanje, ki bo poskrbelo, da bo vaš dom prijetno topel, stroški za ogrevanje pa nizki. Ogrevanje z lesnimi peleti Forest je popolnoma ekološko, zato boste z njimi poskrbeli tudi za čisto naravo. Material, ki ga vsebujejo lesni peleti Forest, je namreč stranski proizvod predelave lesa. To so ostanki lesa, ki nastanejo pri predelavi ali sečnji. Zato so lesni peleti Forest uvrščeni med obnovljive vire energije.

Lesni peleti Forest so čisto gorivo, ki vam zagotavlja ogrevanje skoraj brez umazanije

In zakaj bi se sploh želeli odločiti za ogrevanje s peleti, ko pa lahko uporabljate za to tudi drva? Saj gre konec koncev za isti material. Razlogov za to je več, med najbolj ključnimi pa je zagotovo dejstvo, da boste imeli pri ogrevanju z lesnimi peleti Forest v kurilnici zelo malo umazanije. Ker so lesni peleti Forest izdelani brez dodanih primesi, pri njihovem zgorevanju nastaja zelo malo pepela. Zato se kar poslovite od črnih saj in neprestanega čiščenja kurišča.

Lesni peleti Forest so pakirani v kvalitetnih vrečah po 15 kg, zato jih boste z lahkoto pospravili, saj ne zavzemajo veliko prostora. Priročno shranjevanje omogoča, da zalogovnik napolnite s peleti, ki jih stresete direktno iz vreč. Vendar se ne ustrašite! Tega ne boste počeli vsak dan, ampak le takrat, ko bo zalogovnik prazen, to pa je odvisno od vaše porabe.

Lesni peleti Forest vam omogočajo, da ogrevanje prilagodite svojemu življenjskemu slogu

Današnji tempo življenja je tako hiter, da si ga skušamo na takšne in drugačne načine poenostaviti. Ogrevanje vaših bivalnih prostorov je le eno izmed mnogih področij, ki si ga lahko prilagodite z izbiro najbolj primernega načina ogrevanja, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Verjetno si danes težko predstavljate, da bi morali vsake pol ure na ogenj dodajati polena, ali pa da se vrnete v mrzel dom? Temu se boste izognili, če boste izbrali ogrevanje z lesnimi peleti Forest, ki se ponašajo s certifikatom kakovosti EN plus A2. Sodobne peči na pelete vam danes omogočajo številne funkcije, s katerimi je ogrevanje z lesnimi peleti Forest popolnoma avtomatizirano. Še več! Tehnologija je danes napredovala do te mere, da boste s številnimi aplikacijami na pametnem telefonu, lahko tudi daljinsko upravljali peči na pelete.

Več o peletih Forest

  • Sestava: 20% les iglavcev 80% les listavcev
  • Kurilna vrednost: ≥4,6 kWh/kg
  • Vsebnost vlage: ≤ 10%
  • Vsebnost pepela: ≤1,2%(pri 550 stopinj Celzija)
  • Premer: 6 mm+-1 mm
  • Dolžina: 3,15≤L≤40 mm (max. 45mm)

Dimenzija palete

  • Dolžina: 120 cm
  • Širina: 90 cm
  • Višina: 160 cm

Dostava pelet Forest

Dostava biomasnih izdelkov se izvaja z kamionom (dolžina kamiona 9,5 m, višina 3,70 m), ki ima dvižno ploščad in paletni viličar. Blago se razloži na utrjen teren (asfalt ali beton) in se dostavi do vrat objekta - če je to mogoče, glede na naklon terena, pripravljenost terena v primeru snega, in podobno... V primeru, da podlaga ni trda (trava, makadam)  se blago odloži na prvo možno ravno podlago pri objektu. Dostava z kombijem je možna le v primeru, da pot do objekta ni primerna za kamion. Predvidena dostava blaga je od 2-14 dni od datuma naročila.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup