Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Paleta peletov Forest Premium ENplus A1

Blagovna št.: 146169

Blagovna znamka: Forest Premium

Lesni peleti Forest Premium ENplus A1 z zaporedno številko SI 302 so izdelani iz 100 % lesa iglavcev s preverjeno kakovostjo. Uporabljate jih lahko za vse vrste peči, kaminov ali kotlov.

Pakiranje paleta: 66 vreč, skupaj 990 kg peletov

Cena peletov z dostavo 5,98 €/kos.

Preberite več
ŠTEVILO PALET
Spletna cena
415,00 €

Spletna akcijska cena
395,00 €
0,40 €/kg
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
409,00 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
16,45 € x 24
Brezplačna dostava na dom
Več o izdelku

Lesni peleti Forest Premium ENplus A1 z zaporedno številko SI 302 so izdelani iz 100 % lesa iglavcev s preverjeno kakovostjo. Uporabljate jih lahko za vse vrste peči, kaminov ali kotlov.

Pakiranje paleta: 66 vreč, skupaj 990 kg peletov

Cena peletov z dostavo 5,98 €/kos.

Lesni peleti Forest Premium so izdelani iz lesa s preverjeno kakovostjo


Verjetno se boste vprašali, kako prepoznati dobre in slabe pelete? Lesni peleti so izdelani iz različnih vrst lesa, imajo različno vsebnost vlage, nekaterim pa proizvajalci dodajajo tudi primesi, ki povzročajo več pepela. Prvo pravilo je, da uporabljajte izključno pelete, ki so izdelani iz lesa s preverjeno kakovostjo, med katerimi so tudi lesni peleti Forest Premium.

Certifikat kakovosti EN plus A1, s katerim se ponašajo lesni peleti Forest Premium, je zagotovo garancija, da boste z njimi dobili kakovosten energent. Lesni peleti Forest Premium so izdelani iz suhega odpadnega lesa, žagovine in lesnih oblancev, ki so s postopkom peletiranja stisnjeni v svojo značilno obliko. Pri tem je zelo pomemben podatek, da so izdelani iz 100 % lesa iglavcev, brez dodatnih primesi in z zelo majhno količino vlage.

Z lesnimi peleti Forest Premium boste privarčevali pri stroških za ogrevanje


Smrekov les se odlikuje po visoki vsebnosti lignina, zaradi česar je kurilna vrednost višja. To pomeni, da boste vsi, ki se boste odločili za ogrevanje z lesnimi peleti Forest Premium, z njimi dosegli tudi visoke izkoristke ogrevanja. Ker pa je les pri nas zelo dostopen energent, se tudi lesni peleti Forest Premium uvrščajo med enega najcenejših energentov pri nas.

Izračun pri tem je zelo enostaven. Z lesnimi peleti Forest Premium boste zagotovo zmanjšali stroške ogrevanja. Zasledili smo podatek, da vam lahko tovrstno ogrevanje prinese kar od 30 do 60 % prihranka, to pa zagotovo ni malo, ko pomislite na to, da so stroški na mesečnih položnicah vedno večji.

Lesni peleti Forest Premium so široko uporabni za vse vrste peči z avtomatskim doziranjem


Kadar pomislite na ogrevanje z lesnimi peleti, vam verjetno najprej pridejo na misel peči z zalogovniki. Naj vam predlagamo še eno super idejo: če imate v dnevnem prostoru kamin, je ena od možnosti, da si ga prilagodite na način, da boste za gorivo uporabljali pelete. In zakaj bi sploh razmišljali o tem? Enostavno zato, ker je ogrevanje z lesnimi peleti Premium Forest izjemno udobno.

Če se boste odločili za ogrevanje z lesnimi peleti Forest Premium, je vaših skrbi glede ogrevanja praktično konec. Takšen način ogrevanja vam namreč omogoča avtomatsko doziranje, kar pomeni, da bodo vaši bivalni prostori vedno topli. Sedaj vam ne bo potrebno več skrbeti za drva, nalagati polen in skrbeti, da bo kurišče vedno naloženo, saj tovrstno avtomatsko doziranje omogoča, da ogrevanje popolnoma prilagodite svojim potrebam in življenjskim navadam.

Ogrevanje z lesnimi peleti Forest Premium je okolju prijazno


Če se boste odločili za lesne pelete Forest Premium, boste veliko storili tudi za naravo. Na eni strani so lesni peleti izdelani iz ostankov lesa, ki nastanejo pri predelavi ali sečnji, zato jih uvrščamo med obnovljive vire energije. Na drugi strani pa lesni peleti veliko manj onesnažujejo okolje, kot to velja za nekatere druge energente.

Več o peletih Forest Premium

  • Sestava: 100% les iglavcev
  • Kurilna vrednost: ≥4,6 kWh/kg
  • Vsebnost vlage: ≤ 10%
  • Vsebnost pepela: ≤0,7%(pri 550 stopinj Celzija)
  • Premer: 6mm+-1mm
  • Dolžina: 3,15≤L≤40 mm(max. 45mm)

Dimenzija palete

  • Dolžina: 120 cm
  • Širina: 90 cm
  • Višina: 150 cm

Dostava pelet Forest Premium

Dostava biomasnih izdelkov se izvaja z kamionom (dolžina kamiona 9,5 m, višina 3,70 m), ki ima dvižno ploščad in paletni viličar. Blago se razloži na utrjen teren (asfalt ali beton) in se dostavi do vrat objekta - če je to mogoče, glede na naklon terena, pripravljenost terena v primeru snega, in podobno... V primeru, da podlaga ni trda (trava, makadam) se blago odloži na prvo možno ravno podlago pri objektu. Dostava z kombijem je možna le v primeru, da pot do objekta ni primerna za kamion. Predvidena dostava blaga je od 2-14 dni od datuma naročila.

Podrobnosti izdelka
Število palet:
1
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup