Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Čistilni peleti, 1,5kg

Blagovna št.: 257481

Blagovna znamka: Petrol

Pripravljeni peleti za vzdrževanje peči, kaminov in drugih kurilnih naprav, ki delujejo na lesne pelete.

Preberite več
Spletna cena
5,45 €

Spletna akcijska cena
4,69 €
4,69 €/l
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem:
4,69 €
4,69 €/l
Preverite zalogo na prodajnih mestih
Več o izdelku

Pripravljeni peleti za vzdrževanje peči, kaminov in drugih kurilnih naprav, ki delujejo na lesne pelete.

Vzdržujejo in preprečujejo zamašitev kaminskih cevi in cevi za dimnike zaradi nečistoč v peletih. Odstranjujejo katran in saje ter lesni prah. Čistilni peleti se uporabljajo kot dodatek lesnim peletom. Na obloge, usedline in saje v kuriščih in dimniških tuljavah delujejo kot katalizator, s čimer se njihova količina zmanjša.

Odstranjujejo in preprečujejo nastanek oblog, usedlin, in saj v kuriščih in dimniških tuljavah,, preprečujejo njihovo zamašitev, izboljšujejo zgorevanje in s tem omogočajo učinkovito porabo goriva ter podaljšujejo življenjsko dobo kurilne naprave.

Preberite še:

Doziranje: Za individualna kurišča je priporočena uporaba 1 vrečke vsake 4 tedne. Za industrijsko uporabo je priporočena uporaba 1 vrečke vsake 2 tedna. V dozirnik peletov vsujte celotno vrečko čistilnih peletov , če je le mogoče brez mešanja z lesnimi peleti.

Navodilo za uporabo: Napravo napolnite s polno vsebino vrečke, če je le mogoče brez mešanja z lesnimi peleti. Aktivne sestavine v čistilnih peletih so sečnina, cinkov sulfat in natrijev fosfat. Ko čistilni peleti zgorevajo, sproščajo dim. Ta dim deluje kot katalizator, ki razgrajuje katran, saje in lesni prah. Temperatura vžiga katrana in saj se zniža, in nato zgorijo. Rezultat tega je, da so se saje in katran učinkovito odstranili. Kurilna naprava brez saj in katrana omogoča bolši izkoristek gorenja z običajnimi peleti.

Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup