Znanje in podpora

Elektrika in plin na enem računu

Pri Petrolu lahko do stroškov vseh energentov, ki napajajo vaš dom, dostopate na enem mestu, za najlažji pregled nad svojimi financami in porabo.

Če ste Petrol izbrali tako za ponudbo zemeljskega plina kot električne energije, lahko položnici za oba energenta združite v en sam mesečni račun. Na enem mestu boste tako zlahka preverili mesečni strošek napajanja in ogrevanja vašega doma ter še enostavneje spremljali svojo porabo – brez kopičenja nepotrebnega papirja in s prihrankom pri plačilu bančne provizije.

Pa še namig: svoje poslovanje z nami lahko na enem mestu spremljate tudi v uporabniškem portalu Moj Petrol, kjer lahko tudi oddate stanje svojega števca elektrike ali plina.

Plin in elektrika pri istem ponudniku 

Že imate Petrol Elektriko, pa bi radi pri nas uredili še oskrbo z zemeljskim plinom? Vas že oskrbujemo s plinom, pa bi želeli preklopiti še na Petrolov “štrom”? Vas še ne oskrbujemo z energenti? Izbira Petrola za vse vaše energetske potrebe je popolnoma preprosta in v celoti poteka prek spleta. Tudi podpis pogodbe, za katerega ne potrebujete digitalnih certifikatov.   

Nagradimo vas s 15 % popustom na ceno elektrike in 20 % popustom na ceno plina, skupaj torej kar s 35 % popustom na združenem mesečnem računu. Razveselimo vas še z 35 € dobrodošlice - 15 € za elektriko in 20 € za plin.   

Preverite, kakšni bi bili z nami vaši prihranki: 

Kako združim računa za plin in elektriko? 

Da želite stroške za elektriko in plin videti na enem računu, nam to sporočite na zadnji strani pogodbe o dobavi električne energije, ki vam jo bomo ob preklopu na Petrol poslali v podpis. Tam se nahaja postavka “Združena položnica”, ki jo morate, če želite svoja računa združiti, obkljukati.  

Če Petrol Elektriko in Zemeljski plin že imate, pa se za združeno položnico ob podpisu pogodbe niste odločili, lahko to še vedno vklopite. Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 22 66 ali nam pišite na pogodbe.energenti@petrol.si in nam sporočite, da želite položnici za oba energenta združiti v en mesečni račun. 

Dvojne točke za še večje popuste

Na Petrolu za vas poskrbimo tudi, ko se akcijska ponudba izteče, Zato člani Petrol kluba z nakupi in plačili računov zbirate Zlate točke, ki jih lahko po izteku akcijske ponudbe unovčite za nižji račun Petrol Zemeljskega plina in nižji račun Petrol Elektrike.  

Še več: do konca maja vas za vašo zvestobo nagradimo dvakratza vsak evro na vaši položnici in vsak evro nakupa na Petrolu vam namesto 1 namreč podarimo kar 2 Zlati točki!  

Če pri nas odjemate tako plin kot elektriko, boste tako dvojno nagrajeni kar dvakrat: enkrat s podvojenini točkami za vaša plačila elektrike, drugič pa s podvojenimi točkami za plačila zemeljskega plina. Več zbranih točk seveda pomeni višji popust na vaš mesečni račun; da jih unovčite bi dovolj že nekaj klikov v Mojem Petrolu.    

* * *