Znanje in podpora

Elektrika in plin na enem računu

Pri Petrolu lahko do stroškov vseh energentov, ki napajajo vaš dom, dostopate na enem mestu, za najlažji pregled nad svojimi financami in porabo.

Če ste Petrol izbrali tako za ponudbo zemeljskega plina kot električne energije, lahko položnici za oba energenta združite v en sam mesečni račun. Na enem mestu boste tako zlahka preverili mesečni strošek napajanja in ogrevanja vašega doma ter še enostavneje spremljali svojo porabo – brez kopičenja nepotrebnega papirja in s prihrankom pri plačilu bančne provizije.

Pa še namig: svoje poslovanje z nami lahko na enem mestu spremljate tudi v uporabniškem portalu Moj Petrol, kjer lahko tudi oddate stanje svojega števca elektrike ali plina.

Plin in elektrika pri istem ponudniku 

Že imate Petrol Elektriko, pa bi radi pri nas uredili še oskrbo z zemeljskim plinom? Vas že oskrbujemo s plinom, pa bi želeli preklopiti še na Petrolov “štrom”? Vas še ne oskrbujemo z energenti? Izbira Petrola za vse vaše energetske potrebe je popolnoma preprosta in v celoti poteka prek spleta. Tudi podpis pogodbe, za katerega ne potrebujete digitalnih certifikatov.  

Preverite, kakšni bi bili z nami vaši prihranki: 

Kako združim računa za plin in elektriko? 

Da želite stroške za elektriko in plin videti na enem računu, nam to sporočite na zadnji strani pogodbe o dobavi električne energije, ki vam jo bomo ob preklopu na Petrol poslali v podpis. Tam se nahaja postavka “Združena položnica”, ki jo morate, če želite svoja računa združiti, obkljukati.  

Če Petrol Elektriko in Zemeljski plin že imate, pa se za združeno položnico ob podpisu pogodbe niste odločili, lahko to še vedno vklopite. Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 22 66 ali nam pišite na pogodbe.energenti@petrol.si in nam sporočite, da želite položnici za oba energenta združiti v en mesečni račun.   

* * *

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.