Učinkovita razsvetljava

V Petrolu poskrbimo za učinkovito razsvetljavo za svetlejšo prihodnost in zagotavljamo optimalno osvetlitev, kjer, kadar in kolikor je potrebno. S celostnim pristopom izboljšujemo splošno in prometno varnost ter življenjsko dobo razsvetljave. Obenem zmanjšujemo stroške energije, vzdrževanja in upravljanja ter zmanjšujemo svetlobno onesnaževanje.

Pošljite povpraševanje

Prihranki električne energije

Splošna in prometna varnost

Nižji stroški vzdrževanja

Pozitiven vpliv na okolje

Učinkovita razsvetljava za svetlejšo prihodnost

.

Svetlobna infrastruktura predstavlja eno izmed najpomembnejših infrastruktur v vsakem mestu ali lokalni skupnosti. Neustrezna javna razsvetljava je lahko velik porabnik energije, hkrati pa povzroča svetlobno onesnaževanje.

Ustrezna osvetlitev je ključnega pomena tudi pri osvetlitvi zunanjosti in notranjosti javnih, industrijskih, stanovanjskih ter športnih in drugih poslovnih objektov. Uporaba neustreznih svetil se kaže v previsokih stroških za električno energijo in vzdrževanje, kot tudi slabših pogojih za delo in življenje.

V Petrolu stara, energetsko potratna svetila nadomeščamo s sodobnimi LED svetili, ki svetlobo usmerjajo samo tja, kjer je le-ta potrebna. Barvni spekter take svetlobe je tudi bližji naravnemu, poraba energije pa je manjša celo do 80 %.

Katera rešitev vas zanima?

Naše rešitve za učinkovito razsvetljavo:

Učinkovita javna razsvetljava